Şimdi Ara

Dünya'nın en uzun ve en yüksek 10 teleferik sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
7
Favori
7.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pier loti 'deki teleferik neyinize yetmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 22 Ocak 2013; 20:16:22 >
  • yine çok güzel paylaşım, yukarı.

Not : @elzemsin senin konularnıdan bir tanesini ingilizce dersinin sunum konusu olarak kullandım, ilgi çekti beğeni topladı. teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 22 Ocak 2013; 20:19:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Bağyan , TR de en yüksek teleferik hangi şehirde mevcut ve ücreti nedir ? yükseklik meraklısı bir insan oldugum için onuda test edeyim listeme alıcaam.

Türkiye'nin en uzun teleferiği olan Uludağ Teleferiği, Bursa'dadır. Yıldırım'daki Teferrüç semti ile Uludağ'daki Sarıalan yaylası arasında 1963'te kurulmuştur. Kadıyayla istasyonundaki aktarma ile toplam 4766 metre uzunluğundadır. 374 m'lik rakımdan başlayan yolculuk, yaklaşık 20 dakika sonra 1634 m'lik rakımda sona erer.

Teferrüç (Teleferik semti Bursa merkez) – Sarıalan (son durak) gidiş geliş ücret 20 TL
    Çarşamba ve Cuma günleri halk günü olarak uygulanmakta, gidiş dönüş ücret 15 TL olmaktadır.

Bilgilerinize efenim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

yine çok güzel paylaşım, yukarı.

Not : @elzemsin senin konularnıdan bir tanesini ingilizce dersinin sunum konusu olarak kullandım, ilgi çekti beğeni topladı. teşekkür ederim :)

Ben teşekkür ederim. İşine yaramışsa eğer ne mutlu
  • Nereden buluyorsun bunları hocam ? Aydınlat bizi
  • başlığı gördüğümde kesin elzemsin konusudur dedim ve yanılmamışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanious

Nereden buluyorsun bunları hocam ? Aydınlat bizi

Valla öyle özel bir yöntemim yok Sadece nette merak ettiğim şeyleri araştıyorum, sonra da bunları forumda paylaşıyorum. Tabi bazen yabancı kaynaklı yerlerden bilgileri alıyorum, Türkçe'ye çevirebildiğim kadarını çevirip forumda paylaşıma sunulacak şekle getirip öyle paylaşıyorum.
  • Güzel konu aga, eline sağlık. Çok heyecanlı olur bunlara binmek.

1. ve 4. çok güzel görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 22 Ocak 2013; 21:50:37 >
  • güzel konu teşekkürler.
  • Teşekkürler konu için. Anlamadığım nokta var bu teller nasıl öyle sabit kalıyor hiç esneme yaylanma olmadan ? Belli aralıklarla kuleler direkler oluyor da şu Çindeki mesela kafa almıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.