Şimdi Ara

Dünya kupasının yıldızı RIBERY olacak !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Fransa-Çin maçını izledim, son 20 dk. civarı oynamasına rağmen Ribery inanılmaz oynadı. Galatasaray'da nasıl oynadığını bilirdik ama bukadar yıldızın arasında bile kendisini göstermeyi biliyor. Zidane bile her aldığı topu ona veriyor. Henry deseniz öyle. Bakın görün geçen kupalarda nasıl Robben, Klose, C.Ronaldo parladıysa bu kupada Ribery öyle parlayacak...

• Yedek klubesinde parlar ancak Ribery.Domenech onu 11'de oynatmayacak.Aşırı bir sevgi var ona o da çok hırslı oldugu için mücaledelesini yapıyor.
  • iyi paraya satarlar inşallah...komşuda pişer bizede düşer...dimi ama...
  • 1-2 milyon euro verirler elimize olur biter. bu zihniyetle ancak bu kadar olur..
  • Bence ilk maçlar ilk 11 de oynamayabilir ama ilerleyen maçlarda 11 de de görebiliriz...
  • bence bu kupa da arjantin ve messi büyük sükse yapacak....
  • bana da parlayacak gibi geliyor.

bu adam turnuvanın yıldızlarından olursa ben kahrolurum. o yüzden olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim anlamadığım Fransa defansında Manchester'lı Silvestre neden yok ?
  • ribery den hiçbir şey olmaz, biri sert girer, bi daha dünya kuapsında ribery falan kalmaz, hazırlık maçında parlar tabi, hiç zidane gibi olabilir mi ribery, zidane daki güç, sağlamlık var mı onda, ribery yıkılması çok kolay bi adam, kim ne derse desin messi de öyle, ben ikisinden de bişiy beklemiorm, arjantin den olursa riquelme parlar o da şahsi oynamaması lazım, çok sağlam adam riquelme, futbolcu dediğin vurdumu yıkılmıcak, hem messi den çok daha teknik riquelme, fransa da nasıl olsa fazla ilerilere gidemiyeceği için bu turnuvada ribery doru düzgün oynayamaz bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

ribery den hiçbir şey olmaz, biri sert girer, bi daha dünya kuapsında ribery falan kalmaz, hazırlık maçında parlar tabi, hiç zidane gibi olabilir mi ribery, zidane daki güç, sağlamlık var mı onda, ribery yıkılması çok kolay bi adam, kim ne derse desin messi de öyle, ben ikisinden de bişiy beklemiorm, arjantin den olursa riquelme parlar o da şahsi oynamaması lazım, çok sağlam adam riquelme, futbolcu dediğin vurdumu yıkılmıcak, hem messi den çok daha teknik riquelme, fransa da nasıl olsa fazla ilerilere gidemiyeceği için bu turnuvada ribery doru düzgün oynayamaz bile

haklısın kardes katılıyorum
  • riberyi dün izledik fazla bişey yapamadı oraya anelka yakışır ama mevkiden kaybediyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardagame

riberyi dün izledik fazla bişey yapamadı oraya anelka yakışır ama mevkiden kaybediyo

Henry mi Zidane mı Wiltord mu birşey yaptı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

quote:

riberyi dün izledik fazla bişey yapamadı oraya anelka yakışır ama mevkiden kaybediyo

bi futbolcuya yıldız diyosan çıkıp her maçta oynucak.diğer futbolcuların ne yaptığı onu ilgilendirmez.yani ribery'den bu dünya kupasında cacık olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kskliyiz

quote:

quote:

bi futbolcuya yıldız diyosan çıkıp her maçta oynucak.diğer futbolcuların ne yaptığı onu ilgilendirmez.yani ribery'den bu dünya kupasında cacık olmaz.

bu kdr mı güzel ifade edilir

• quote:

quote:

quote:

Bu maçta oynamadığına göre Henry senin için yıldız değil o zaman.

@batuhan, senin için de değil yani ?

Eğer sen 1 maçta oynamadı Ribery yıldız değil diyorsan ona da yıldız değil diyorsundur.

Bana sorarsan ve birçok sporyazarına sorarsanız Ribery sahanın iyilerindendi ama bunu yazmaya gerek yok.
    İsterse en kötüsü olsun turnuvanın ilk maçında nasıl karar veriyorsunuz ?

Eğer karar veriyorsanız siz dünyanın en iyileri sayılan o futbolculardan da cacık olmaz diyorsunuz.

Aslında galiba siz holigansınız ve ben holiganlarla tartışmanın boşuna olduğunu düşünen biriyim.
    O yüzden Henry ile ilgili vereceğiniz cevaba göre bu topice girip girmemeye karar verecem.

• nolur bu topice gir valla kırılırım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu maçta oynamadığına göre Henry senin için yıldız değil o zaman.

@batuhan, senin için de değil yani ?

Eğer sen 1 maçta oynamadı Ribery yıldız değil diyorsan ona da yıldız değil diyorsundur.

Bana sorarsan ve birçok sporyazarına sorarsanız Ribery sahanın iyilerindendi ama bunu yazmaya gerek yok.
    İsterse en kötüsü olsun turnuvanın ilk maçında nasıl karar veriyorsunuz ?

Eğer karar veriyorsanız siz dünyanın en iyileri sayılan o futbolculardan da cacık olmaz diyorsunuz.

Aslında galiba siz holigansınız ve ben holiganlarla tartışmanın boşuna olduğunu düşünen biriyim.
    O yüzden Henry ile ilgili vereceğiniz cevaba göre bu topice girip girmemeye karar verecem.

henry'nin dünkü maçta kötü oynadığını herkes gördü.fakat henry yıldız adayı değil yıldız.ribery ise şimdilik bi yıldız adayı.o yüzden diğer yıldız futbocular veya normal futbolcular onu ilgilendirmez.ben sadece bu turnuva için cacık olmaz dedim.ayrıca spor yazarlarıda beni ilgilendirmez.maçı kendimde izledim.ribery'nin ilerki maçlarda fazla forma şansı bulcağınıda zannetmiyorum.çünkü sistem değişçek onun yerine trezeguet oynar.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 14 Haziran 2006; 21:07:44 >
  • Bende yukarıda ki postumla yamulmuş oldum ama Zidane sayesinde.Kendisi oynamasaydı keşke de Trezeguet oynasaydı.Böyle çok ağır kalıyorlar çok.
  • quote:

henry'nin dünkü maçta kötü oynadığını herkes gördü.fakat henry yıldız adayı değil yıldız.ribery ise şimdilik bi yıldız adayı.o yüzden diğer yıldız futbocular veya normal futbolcular onu ilgilendirmez.ben sadece bu turnuva için cacık olmaz dedim.ayrıca spor yazarlarıda beni ilgilendirmez.maçı kendimde izledim.ribery'nin ilerki maçlarda fazla forma şansı bulcağınıda zannetmiyorum.çünkü sistem değişçek onun yerine trezeguet oynar.

Bu yorumun daha mantıklı geldi bana.

Topicteki ilk mesajın çok sert ve genelleme yapan bir mesajdı.

'bi futbolcuya yıldız diyosan çıkıp her maçta oynucak.'

Biraz önceki bu yorumunun yanlış olduğunu sen de düşünüyorsun galiba.Şimdiki mesajından bu anlaşılıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.