Şimdi Ara

Dünya Kupası'nda Daha Dikkatli İzleyeceğiniz Futbolcular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya Kupasında performansını merak ettiğiniz, ayrı bir dikkatle izleyeceğiniz futbolcular kimler?

Benim Hazard, Suarez (bütün sene takımlarını sırtlayan oyuncular milli takımlarında ne yapacak merak ediyorum), Mirallas, Lallana (şans bulabilirse), Fernandinho ve Immobile (forumda çok övüyorlar, izleme fırsatım da olmadı, DK'da izleyeceğim artık).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 süper ikiliyi merakla bekliyorum

• Benim şüphesiz daha dikkatli edeceğim futbolcular şöyle olacak ;

Luka Modric ( Hırvatistan)
    Ivan Rakitic ( Hırvatistan )
    Şili Milli Takımı ve Japonya Milli Takımlarının hiç bir maçını kaçırmayacağım,onlardan çok büyük şeyler bekliyorum.
    Juan Quintero ( Kolombiya )
    Eder Balanta ( Kolombiya )
    Daniel Sturridge ( İngiltere )
    William Carvalho ( Portekiz ) Şayet şans verilirse.

Genel olarak bunlar , geçtiğimiz yaz U-20 de çıplak gözle izlediğim futbolcuları da ayrı ayrı takip edeceğim. Çok zevkli olacak
  • Diego Costa ( Bakalım Atletico'daki harika performansını İspanya milli takımına taşıyabilecek mi, o sisteme nasıl uyum sağlayacak gerçekten merak ediyorum)

James Rodriguez ( Kolombiya milli takımının ortasahasında defans ile forvet arasında Guarinle beraber bir köprü olmasını bekliyorum)

Adam Lallana ( Hodgson, 10 numarada bu adamı oynatıp forvette Rooney'i oynatırsa İngiltere'nin atak gücünün çok kuvvetli olacağı kanaatindeyim)

Romelu Lukaku ( Benteke'nin 8 aylık sakatlığının ardından forvette Lukaku'nun oynaması kesin gibi. Şayet sezon içersindeki performansını sürdürürse ya Chelsea'nin kalıcı, as forveti olur yada iyi bir bedelle iyi bir takıma satılır. Kendisini göstermesi için harika bir vitrin olacak dünya kupası)

Ivan Rakitic ( Herkes çok, çok övüyor. La liga D-Smarta geçtiğinden beri bir maçını bile izleyemedim, neler yapabildiğini, neler yapacağını çok merak ediyorum)

Miralem Pjanic ( Şüphesiz ki Bosna atakları onunla başlayacak, takımını nasıl yönlendireceğini, nasıl bir sorumluluk alacağını merak ediyorum)

Sergio Agüero & Lionel Messi ( Bu ikiliyi bir arada izleyecek olmanın vereceği keyfi herhangi birşeyle kıyas edemiyorum )

• Cavani-Suarez ve Sterling-Sturridge

• Belçika, Arjantin, Hırvatistan'ın tamamı

• Agüero ve Lacazette(oynarsa)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İtalya milli takımının tamamı

Mateo Kovaçiç (Hırvatistan)

Joel Obi (Nijerya)

Guarin (Kolombiya)

Honda , Nagatomo (Japonya)

Palacio, Ricardo Alvarez, Campagnaro (Arjantin)
  • BELÇİKA MİLLİ TAKIMI
    Cavani - Suarez
    Sturridge - Lallana
    Immoible
    Diego Costa
    Modric - Rakitic
    Neymar - Lucas
    Reus
    Sneijder (Umarım kadroya girer. Sürekli olamaycak olacak spekülasyonları var)
    Honda - Kagawa
    Ronaldo - Almeida
    Arjantin'in tüm forvetleri
    Emenike Reyiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.