Şimdi Ara

Dünya Haritasını poster olarak nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, odamın duvarına dünya haritasını asmak istiyorum 60 cm genişliğinde falan olmalı. Nereden bulabilirim?

• Takipteyim bende bilsem iyi olur
  • up
  •  Dünya Haritasını poster olarak nereden bulabilirim?
  • walla geçenlerde milliyet gazetesi veriyodu ben ordan almıstım....ama daha asmadım halının altında duruyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

höhöhö çok komik lan
  • Her kitapçıda satılır.D&r de gördüm en son.20 lira falandı tam istediğin gibi bir kutu içinde herhalde 1-2 şey daha veriyorlar.Ben 5 liraya aldım migros diye alışveriş merkezinin kitapçısından.National Geographic 2009 yapımı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: enesbey

quote:

höhöhö çok komik lan

farkettinmi türkiye tam delikte

Böle adam kılıklılar geliyor konu içine ediyolar adamın istediği altı üstü poster satan biyer bulmak....Böle bir bölümün artık saçma salak şeyler olduğu mesajları izin veren yöneticilerde inci yöneticisi sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: FİLOOZOOF

Her kitapçıda satılır.D&r de gördüm en son.20 lira falandı tam istediğin gibi bir kutu içinde herhalde 1-2 şey daha veriyorlar.Ben 5 liraya aldım migros diye alışveriş merkezinin kitapçısından.National Geographic 2009 yapımı.

Teşekkürler.Adı National Geographic 2009 diye mi geçiyor? D&R'da varsa yarın alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

quote:

Orijinalden alıntı: FİLOOZOOF

Her kitapçıda satılır.D&r de gördüm en son.20 lira falandı tam istediğin gibi bir kutu içinde herhalde 1-2 şey daha veriyorlar.Ben 5 liraya aldım migros diye alışveriş merkezinin kitapçısından.National Geographic 2009 yapımı.

Teşekkürler.Adı National Geographic 2009 diye mi geçiyor? D&R'da varsa yarın alabilirim.

Benim 5 lira olan öyle geçiyor.Büyük poster ama d&r dekiler daha pahalıydı onlarınki de nat.geo. ama daha bir ihtişamlıdır kesin.
    D&r de bulursun mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boşluk. -- 29 Aralık 2010; 22:59:47 >
  • quote:

afrika niye delik panpa
  •  Dünya Haritasını poster olarak nereden bulabilirim?

Şöyle bir şey fena olmaz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedericoAlvarez -- 30 Aralık 2010; 23:07:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1938

Şöyle bir şey fena olmaz sanırım

Resim görünmüyor.

• Nasıl gözükmüyor bende gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedericoAlvarez -- 30 Aralık 2010; 23:08:07 >
  • Bugün D&R'a baktım dünya haritası vardı 20 tl fakat coğrafya hocalarının kullandığı haritalardandı. Yani şuna benzer bişeydi.

Migrosa'da bakıcam en yakın zamanda.Umarım bulurum istediğim tarzda harita.
  • http://postercim.net/haritalar buradan bulabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.