Şimdi Ara

Dünya Göz Hastanesi Muayene Ücreti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
29.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya Göz Hastanesini merak ediyorum. Bu sefer oraya gideyim diyorum da muayene ücretleri hakkında bir fikrim yok. Bilen varsa yazabilirmi acaba ?

SSK Emekli

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dünya Göz Hastanesi Muayene Ücreti

Dünya Göz Hastanesi, Türkiye'nin önde gelen göz sağlığı kurumlarından biridir. Çeşitli göz muayeneleri ve tedavileri sunmaktadırlar.

Dünya Göz Hastanesi'nde muayene ücretleri, muayenenin türüne ve hastanenin bulunduğu şubeye göre değişmektedir. Genel olarak, temel göz muayenesi ücretleri 150-250 TL arasında değişmektedir. Ancak daha kapsamlı muayeneler, örneğin retina muayenesi veya glokom muayenesi, daha yüksek ücretlere tabi olabilir.

Dünya Göz Hastanesi'nin web sitesinden veya doğrudan şubelerinden güncel muayene ücretleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca, özel sağlık sigortanız varsa, muayene ücretlerinizin bir kısmı veya tamamı sigortanız tarafından karşılanabilir.

Dünya Göz Hastanesi muayene ücretleri, göz sağlığınızı korumak için gerekli olan düzenli göz muayenelerini yaptırmayı uygun fiyatlı hale getirmeyi amaçlamaktadır. Muayene ücretleri hakkında sorularınız varsa veya randevu almak istiyorsanız lütfen Dünya Göz Hastanesi'nin web sitesini ziyaret edin veya en yakın şubesini arayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • konuyu biraz hortlatacağım fakat bende bu konu ile ilgili yardım ararken bu sayfa ile karşılaştım çözüm bulamayınca arayıp öğrendim, bundan sonra karşılaşabilecekler için yardımcı olmak adına yazıyorum. 25.01.2017 tarihi itibari ile Ankara'da sgk güvencesindeki kişilerin muayene ücreti 85tl imiş.
  • gideceğiniz son hastane dünya göz olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.