Şimdi Ara

Dünya eskiden daha üstün teknolojiler görmüş olabilir mi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
16.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Zırva bile denemeyecek kadar diplerde gezinen, hala tarihe karıştırılamayan konulardan biri ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Abd'liler uzaylıların gelip dünyaya reset atacağından korkuyor böyle bir korku var halkında ama saçmalıktan öteye gitmiyor.Tamamen NASA ve benzeri yayın organlarının uyguladığı ve halkını kandırdığı basit bir propaganda.

    Evet bir teknoloji var ama bunun seviyeleri sınırları belli değil.Bilimsel teknoloji mi yoksa mühendislik teknolojisi mi bu fark var elbet.Mısır piramitleride mühendislik projesine dayalı bizim şuanki teknolojimiz ise bilimsel
    sadece mısır pramitlerinde değil birçok antik uygarlık temelleri ileri derece mühendislik yapıları ile merak uyandırmaya devam etmekte ,
    belkş de uzun yıllar önce bunlara ait bilimsel kanıtlar da mevcut idi ancak büyük afet ve yıkımlar , iskenderiye kütüphanesi yok olması gibi geçmişin devasa kayıtlı yazıtlarının yok oluşları , elimizde taşladan başka birşey bırakmamış görünüyor.

    Unutmayalım ki bilimsel kabul edilen rönansans sonrası dönem belki de çok önceleri kendisini çok daha ileri seviyede gerçekleştirmiş ve yok etmiş olabilir. Bütün bunların insanoğlu tarafından yapıldıdığı varsaymek çok ileri derece hipotez olacaktır. Aktarılmış bilgi olması daha inandırıcı ve kolay çözüm .Sıkıntı aktarılmış bilgiyi anlayabilecek düzeyde olmayan medeniyetlerin bunu nasıl yorumladığı ve bizlere aktardığıdır . Denizlerin altında gömülmüş çok eski medeniyetlerin olması kuvvetle muteberdir.




  • Ben her zaman böyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünmüşümdür.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.