Şimdi Ara

Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.311
Cevap
47
Favori
375.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Dünya düz olsaydı,ay kendi ışığını üreten bir gök cismi olsaydı,ay her zaman dolunay biçiminde gözükürdü.Şu bile dünyanın düz olduğunu savını çürütüyor.

Çok doğru argüman. Ay kendi ışığını yansıtmaz, teleskopla bakıldığında kuru gri küresel bir kayadan ibaret olduğu ayan beyan ortada.

Ay'ın küre oluşu düz dünyacılar için kabus.

Ay'a ekvatorun güneyinden bakan biri ayın diğer yüzünü görmeliydi. Kuzeyliler ön, güneyliler arka yüzünü görmeliydi. Ama tüm dünya ayın aynı yüzünü görüyor.

Dairesel olarak disk dünyanın çevresinde olan Antarktika'dan herkes Ay'a baksın. Ne gördünüz? :)

Ay disk olsaydı kabus katlanırdı onu da belirtelim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Clausewitz

quote:

Dünya düz olsaydı,ay kendi ışığını üreten bir gök cismi olsaydı,ay her zaman dolunay biçiminde gözükürdü.Şu bile dünyanın düz olduğunu savını çürütüyor.

Çok doğru argüman. Ay kendi ışığını yansıtmaz, teleskopla bakıldığında kuru gri küresel bir kayadan ibaret olduğu ayan beyan ortada.

Ay'a ekvatorun güneyinden bakan biri ayın diğer yüzünü görmeliydi. Kuzeyliler ön, güneyliler arka yüzünü görmeliydi. Ama tüm dünya ayın aynı yüzünü görüyor.

Dairesel olarak disk dünyanın çevresinde olan Antarktika'dan herkes Ay'a baksın. Ne gördünüz? :)

ay bir küre mi dedin

teleskopla baktıgında KURU GRİ KÜRESEL BİR KAYA görüyorsun

fakat şöyle bir problemin var ay sürekli şekil degiştiriyor

welcome to matrix .. senin gördüğün göğe ait her şey evinin tavanı olan atmosferdeki kırılmalar .. atmosfere düşen görüntüler yani .. ve örneğin ay için sürekli bir disk veya senin ifadenle küre görünmediğini gözlemliyoruz ayın evreleri fazları !!!!

kurumuş hurma dalı şekline bürünüyor bir bakıyorsun ay sanki 2 ye bölünmüş yarım ay olmuş .. kuru gri küre kayanın yarısı karpuz gibi 2 ye mi bölündü . dielimki bölündü diğer yarısı nereye gitti

bu yazdığım fenomenleri hepimiz aynı şekilde gözlemliyoruz demi ? ne demek istediğimi anladın demi ? yıldızlar beyaz nokta gibi görünüyor . gercek şekilleri degil gördüğümüz atmosfere düşen kırılmalar refraction

ay ı küre bir kaya yapıyorsun halbuki bu senin bir zann ın .. kesin bir bilgi degil senin iddian ..

bence ayın küre oldugu iddiası senin için kabus ..

nie dönmüyor topac gibi bu küre kaya yavrucum !!! hep aynı yüzü görünüyor küre olan topac gibi dönmeli degil mi

benim düşüncem şu ; ay madde bir yapıya sahip degil ateşin bir formu enerji bir yapıya sahip madde olmayan .... güneş gibi

ışığını güneşten aldıgı da BİR YALAN baa göre .. güneşe tapanların uydurdugu bir hikaye .. e peki güneş nerden alıyor bu enerjisini ? die soruyorsun iyicene aptalca seyler söylüyorlar cevab olarak ..

• Clausewitz C kullanıcısına yanıt
    normal bir geminin o şekilde görünemeyeceğini söylemiştim.meğerse kaldırma gemisi gibi değişik bişeymiş.Semi submerged veya Semi-Submersible ship deniyor.örneği videoda var.

birinci videoda zaten deniz kenarında çekim yapıyor.nem olmaması mümkün değil.

ay ve güneş aynı anda görünüyor ve ay hiç dönen bir küre gibi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cadence1

quote:

quote:

ay bir küre mi dedin

welcome to matrix .. senin gördüğün göğe ait her şey evinin tavanı olan atmosferdeki kırılmalar .. atmosfere düşen görüntüler yani .. ve örneğin ay için sürekli bir disk veya senin ifadenle küre görünmediğini gözlemliyoruz ayın evreleri fazları !!!!

kurumuş hurma dalı şekline bürünüyor bir bakıyorsun ay sanki 2 ye bölünmüş yarım ay olmuş .. kuru gri küre kayanın yarısı karpuz gibi 2 ye mi bölündü . dielimki bölündü diğer yarısı nereye gitti

bu yazdığım fenomenleri hepimiz aynı şekilde gözlemliyoruz demi ? ne demek istediğimi anladın demi ? yıldızlar beyaz nokta gibi görünüyor . gercek şekilleri degil gördüğümüz atmosfere düşen kırılmalar refraction

ay ı küre bir kaya yapıyorsun halbuki bu senin bir zann ın .. kesin bir bilgi degil senin iddian ..

nie dönmüyor topac gibi bu küre kaya yavrucum !!! hep aynı yüzü görünüyor küre olan topac gibi dönmeli degil mi

benim düşüncem şu ; ay madde bir yapıya sahip degil ateşin bir formu enerji bir yapıya sahip madde olmayan .... güneş gibi

ışığını güneşten aldıgı da BİR YALAN baa göre .. güneşe tapanların uydurdugu bir hikaye .. e peki güneş nerden alıyor bu enerjisini ? die soruyorsun iyicene aptalca seyler söylüyorlar cevab olarak ..

Ayın,ayça,yarım ay,dolunay gibi evrelerinin olması,ayın her zaman dolunay biçiminde gözükmemesi, senin düz dünya savını,daha doğru düz dünya zırvanı çürütüyor.Bu ayın kendi ışığının olmadığını,güneşe bağımlı olduğunu gösterir.Güneşte böyle bir sorun var mı,yok.Güneş yalnızca,güneş tutulması olduğunda,biçim değiştirir.Bunun nedeni de,Ayın Güneşin önünü kapatmasıdır.

Güneş tutulmasına bakıyoruz ve ne görüyoruz,Ay kapkara.
    https://www.youtube.com/watch?v=a6i8tu_yveQ&t=7s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Gürültüsü -- 18 Şubat 2017; 12:25:37 >

• Düz dünyacılar,yıldızlarla uzaydaki şeytanların taşlandığına inanıyor.
    And olsun ki, yakın göğü kandillerle donattık, onları şeytanlar için taşlamalar yaptık ve şeytanlara çılgın alev azabını hazırladık.Mülk 5

• -Güneş ve Ay şu görüntüde olduğu gibi aynı yörüngede birbirini izler biçimde dönerse,asla Güneş tutulması olmazdı.Çünkü Ay Güneşin önünü asla kapatamazdı.
    -Güneş ve Ay şu görüntüde olduğu gibi,içe doğru gelip,dışa doğru açılmadan,durağan bir yörüngede dönmüş olsaydı,mevsimler asla ve asla olmazdı.
    -Güneş ve Ay şu görüntüde olduğu gibi dönseydi ve Ay kendi ışığı olan,ışık yönünden Güneşe bağımlı olmayan bir gök cismi olsaydı,Ay her zaman dolunay biçiminde gözükürdü.

-Ay ve Güneş içe doğru gelip,dışa doğru açılarak dünya üzerinde döndüğünü düşünelim birde.Düz dünyacılara göre,mevsimlerin oluşma nedeni bu,Güneşin merkeze doğru gelip,dışa doğru açılması.Düşünün yani ufacık dünyamız üzerinde,güneşin içe doğru gelip,dışa doğru açılması mevsimleri oluşturuyormuş.Bu da demektir ki,Güneş Dünya üzerinde sarmal biçiminde dönüyor.Bu durumda da şöyle bir durum ortaya çıkardı.Güneş buzullarının üstüne giderek,buzulları eritirdi.Dahası sarmal bir biçimde dönen,Güneş ve Ay Dünya üzerini terkederek giderdi.Üstelik sarmal biçiminde dönüşte şöyle bir sıkıntı var.Dışa doğru açıldın,bir noktadan sonra açılmayı bırakıp,içe doğru devinim yapman gerek,merkeze doğru yaklaşabilmen için.Bunlara göre Güneş dışa doğru sarmal bir yörüngede dönerek açılıyor,açılıyor.Sonra bir noktaya geliyor,oraya gelince dur lan, geri gel diyip,yeniden içe doğru,merkeze doğru deviniyor.İçe doğru devinince de,bir noktaya geliyor,dur lan dışa doğru açıl diyip,yeniden dışa doğru açılmaya,devinmeye başlıyor.Bu döngü böyle sürüyor.
     Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum

Düz dünyacıların,hangi bayrağa selam verdiği,neyi savundukları da belli değil gerçi.Karman çorman,bir şeyler anlatıyorlar,ortaya karışık,bir düzen betimlemesi de yapmıyorlar.İster,güneş ve ayın durağan yörüngede döndüğünü kabul etsinler,ister güneş ve ayın içe,merkeze doğru gelip,dışa doğru açıldığını,sarmal bir biçimde döndüğünü kabul etsinler,gerçeklerden kaçamıyorlar,yağmurdan kaçarken doluya tutuluyorlar.Bunların tek derdi,dünya düz dinlerini haklı çıkarmak.

-Güneş ve Ay,düz Dünya üzerinde,içe doğru gelip,dışa doğru açılıp,sarmal bir biçimde dönüyorsa,neden Güneş buzulların üstüne gitmez,dahası Güneş ve Ay neden düz Dünyanın üzerini terketmezler?
    Yanıt:Çünkü Allah gücüyle buna engel olmaktadır.
    Adamlar bunu demek yerine,sözü dolandırıyorlar da,dolandırıyorlar,sözde bilimlerini de,zırvalarına,saçmalıklarına kalkan yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Gürültüsü -- 18 Şubat 2017; 13:12:24 >

• Tamam gençler tamam düz düz valla bak düz lan harbi diyorum.Utanıyorum lan şu konuyu 1.sayfada görünce yeter cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

1- ISS içinde aktörler, ISS dışında astro-not'ların yaptığı gibi rasgele 3 eksende hareket etmiyorlar. Önce biraz yukarı, sonra az bi sola, veya yukarı sola belli bir kısıt içinde hareket ediyorlar, yönetmen tarafından belirlenen yönlerde ilerliolar bu esnada el kol bel bacak ve özellikle kemerin bağlandığı kalça hep belli kısıtta hareket ediyor.

Hem eksenleri etrafında (örneğin balerin gibi veya buz patencisi gibi) dönerek hem bükülerek hareket ediyorlar mı hayır neden cunku bellerindeki kayışla onları yapamazlar, ha yaparlar ancak yönetmen ve yapımcılar ordusu sütüdyoya girip aylarca çalışsalar belki onu da yaparlar alın buyrun diye itelerler Uydu TV abonelerine ta bi ki... onlara yapılıo bu filmler, sadece Uydu TV aboneleri seyredio bunları. Üzülüyorum sizler için.

Yapma gözünü seveyim:) Her türlü hareketi yapıyor kadın. Ve kablolarla o dar koridorlardan geçmeleri olanaksız. Kameraman ve kadın resmen uçuyorlar. Green box nedir, askılı sistemler nasıl çalışır, bilirim, siz askı kablo açıklamasını yutmakta özgürsünüz ancak ben bunu yapamam:)

Kablo dersen inandırıcılık kalmaz. Üstelik neyi savunduğun belli değil, 25 saniye süresini aşan kesintisiz yayınları görünce "kablo var o zaman" moduna geçiverdin. Dünyada en kaba 30 saniye sürüyor bu zero gravity, hızı düşür al sana 50 saniye. 1 saatlik yayını nereye koyucaz?

Şu saniyeden itibaren izle. Taklalar spinler. Nerede kablo? :)

YouTube
    ONE OF THE MOST DETAILED ISS TOUR!!!
    https://youtu.be/QvTmdIhYnes?t=41m46s

YouTube
    https://youtu.be/QvTmdIhYnes?t=43m17s

YouTube
    NASIL ÇALIŞIYOR: Uluslararası Uzay İstasyonu (1080p, 60fps)
    https://youtu.be/SGP6Y0Pnhe4?t=1m51s

Adam selfie çekerken takla atıyor. Devamında yanal dönmeler, burgular atarak ıçuyor.

YouTube
    MOST FUNNY AND CRAZY ISS TOUR!!!
    https://youtu.be/AxX_DvzJMZM?t=6m5s

YouTube
    https://youtu.be/AxX_DvzJMZM?t=1m6s

YouTube
    https://youtu.be/AxX_DvzJMZM?t=4m48s

Daracık alandan geçiyor.
    YouTube
    https://youtu.be/SGP6Y0Pnhe4?t=19m32s

YouTube
    https://youtu.be/SGP6Y0Pnhe4?t=24m10s

YouTube
    https://youtu.be/QvTmdIhYnes?t=31m14s

YouTube
    https://youtu.be/QvTmdIhYnes?t=26m9s

quote:

Skylab'ın fake olduğunu mantığın kabul ediyor da duyguların kabul etmiyor tabi! Sana hak veriyorum, onca zaman bu uzay şovları gerçek zannedip yalan olduğu ortaya çıkınca hayal kırıklığı, kandırılma, kafalanma hisleri bana da koyardı ben de kabul etmek istemezdim

Skylab'ın fake olduğunu kabul ettiğimi söylemedim, hatırın için fake kabul edelim dedim. Tabii ki gerçek Skylab.

quote:

Ancak dediğim gibi hayatımda hiç uydu TV abonesi olmadım, seyretmedim. Gerçekçi seyleri severim ben. Alain Delon kimdir duydun mu? Onun filmlerini seyrederim, 1967-1988 arası bu uydu abonelikleri cıkmadığı zamanlar baba filmler cekmiş, kimse bilmez bilmesin zaten. Aktör dediğn öyle olmalı, kim takar ISS'teki aktörleri : )

:) Dostum Alain Delon'u severim ama Brigitte Bardot'u daha çok severim. Bu arada benim adamım Charlton Heston'dur.

Skylab cekimlerinin nasıl düzenlendiğini ispatladım. Duyguların Skylab'ın gerçek olduğunu söyleyebilir. Ha mantığın da öyle diyorsa, o zaman hiç tartışmayalım.

NASA film ekibinde binbir çeşit yöntem denemiş kullanmış binlerce eleman var her birinin yöntemini tek tek çıkartıp ISS'in fake olduğunu da ispatlayamam vakit yok. Bunu yapmamış olmak ISS'in fake olmadığını , gerçek olduğunu göstermez. NASA zamanında koskoca Amerikan bütçesinin 6% sını cekmiş, o hortumcuların peşinden koşup fake'lerini ortaya cıkartmaya zaman ve param yok sadece.

Benim orada başka cümlem vardı, ona birşey dememişsin: Bu ISS 'i zaten paralı uydu aboneleri için yapıyorlar. Ah ah ah bir de para olayı her ay para bayılıyor o uydu çetelerinin TV'lerine verdiğin paranın karşılığını almak isteyeceksin , gördüğün gerçeklik hissi verilmiş uzay belgeselleri ISS'lerin 100% gerçek olduğunu savunacaksın tabi ki!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Skylab cekimlerinin nasıl düzenlendiğini ispatladım. Duyguların Skylab'ın gerçek olduğunu söyleyebilir. Ha mantığın da öyle diyorsa, o zaman hiç tartışmayalım.

NASA film ekibinde binbir çeşit yöntem denemiş kullanmış binlerce eleman var her birinin yöntemini tek tek çıkartıp ISS'in fake olduğunu da ispatlayamam vakit yok. Bunu yapmamış olmak ISS'in fake olmadığını , gerçek olduğunu göstermez. NASA zamanında koskoca Amerikan bütçesinin 6% sını cekmiş, o hortumcuların peşinden koşup fake'lerini ortaya cıkartmaya zaman ve param yok sadece.

Benim orada başka cümlem vardı, ona birşey dememişsin: Bu ISS 'i zaten paralı uydu aboneleri için yapıyorlar. Ah ah ah bir de para olayı her ay para bayılıyor o uydu çetelerinin TV'lerine verdiğin paranın karşılığını almak isteyeceksin , gördüğün gerçeklik hissi verilmiş uzay belgeselleri ISS'lerin 100% gerçek olduğunu savunacaksın tabi ki!

Dostum ne yazık ki kanıt, ispat vs gibi sözcüklerin anlamını bilmediğin ortada. Skylab gerçek. Er geç bunu kabulleneceksin:)

ISS'nin fake olduğunu kanıtlayamıyorsun. İddiaların vardı, yok etraflarında dönemiyorlar, 25 saniyeyi iki kez yavaşlatıyorlar sonra cut yapıp aşka açıya geçiyorlar. Onların yalan olduğu ortaya çıktı görüntülerde. 50 saniyeyi aşkın, burgulu, taklalı, dönmeli uçma görüntüleri iddialarını yerle bir etti.

Uydu yayınına bir kere para verdim, sürekli uydum var artık. Bu bir masaya para ödemekten farksız, ha sana göre Masa lobileri de vardır Allah bilir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cadence1

quote:

quote:

ay bir küre mi dedin

Şakalar, şakalar:)

https://www.youtube.com/watch?v=mfshAzV0FN4

Şu amatör videoyu açıp bakın. Başlangıcını ayarladım.

Bu da videodan aldığım resim.

Gemoetriden az buçuk anlamalı insan. Yoksa bu kadar basit bir gerçeği idrak edemez. Ay küre olduğu için kraterler kenarlara doğru gidildikçe elipsoid şekil almaya başlıyor. Bunun nedeni dairesel yapıya eğik açıdan bakmamızdır.

Futbol topunu da verdim ki konuya en azından yabancı kalmazsınız. Futbol topunun desenleri de topun kenarlarına doğru elipsoidleşmeye yassılaşmaya başlıyor. Hepimiz biliyoruz ki futbol topu bir disk değil :))

• Kyrie Irving de sana katılıyor kardeşim

Bilimin kendilerini aldattığını söyleyen yıldız basketbolcu, "Gözümüzün içine baka baka bize yalan söylüyorlar ve biz de bu söylenenleri hiç düşünmeden kabul ediyoruz. Mesela bize dünyanın yuvarlak olduğu öğretildi, ancak ben buna inanmıyorum. Dünya düzdür." dedi

• Bir insan dünyanın düz olduğunu düşündü için hem Newton, hem Einstein, hem Hawking, hem Galileo, Hem Kopernik olup bütün milyar dolarlık kumpasları ortaya çıkarması bir de üstüne bütün fiziki olayların kitabını yazması gerekiyor.
    Ama küreciysen ezberletilen iki kitap iki video yeterli oluveriyor.
    Nedense 2 kat uzaktaki jupiter teleskopda net oluyor ama mars muğlak oluyor, birden dünyanın çevresinde dönen parlak bir cisim beliriyor bu ISS oluveriyor.Dünyada bir sürü dev teleskop var ama nedense illa pc ortamında düzenlenmiş görüntüler servis ediliyor ne yaptıklarını bilen yok.
    Soyle biraz baktim da soyledigin herseyin düz dünyada da bir açıklaması var. Eskiden çok fazla kafa yoruyordum insanlarla tartisiyodum da soyle bir gercek var ki iki model de kusursuz. Benim icin ikisinden birine ikna olmam icin tek yol uzaya cikip gormek. Fakar insanların burda tartismasi guzel birsey bence.
  • karpuzun üstündeki bakteriler içinde karpuz düzdür

• dünya yumurta biçimindedir. ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime94

dünya yumurta biçimindedir. ciddiyim.

Böyle mi? Diğer yumurtalar nerede acaba.Antartikayı geçince belki diğerleri de oradadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fade to Black -- 18 Şubat 2017; 21:14:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

Bir insan dünyanın düz olduğunu düşündü için hem Newton, hem Einstein, hem Hawking, hem Galileo, Hem Kopernik olup bütün milyar dolarlık kumpasları ortaya çıkarması bir de üstüne bütün fiziki olayların kitabını yazması gerekiyor.
    Ama küreciysen ezberletilen iki kitap iki video yeterli oluveriyor.
    Nedense 2 kat uzaktaki jupiter teleskopda net oluyor ama mars muğlak oluyor, birden dünyanın çevresinde dönen parlak bir cisim beliriyor bu ISS oluveriyor.Dünyada bir sürü dev teleskop var ama nedense illa pc ortamında düzenlenmiş görüntüler servis ediliyor ne yaptıklarını bilen yok.

Amatör Mars çekimleri:

Bu videoda Hubble'nin çektiği Mars'la kıyaslıyor. Her yeri aynı.

YouTube
    Mars with C9.25 telescope - good seeing may 2014
    https://youtu.be/kuXAxY3uZjk?t=3m33s

Hubble:
    YouTube
    Hubble’s New View of Mars and Planets
    https://youtu.be/zxAqVspVqpY?t=5s

Farklı bir çekim
    YouTube
    Mars through my 10inch Telescope • from `the kleinfriesen observatory 48´
    https://youtu.be/fpTNfW28kT8

YouTube
    Mars through my 10inch Telescope • from `the kleinfriesen observatory 48´
    https://youtu.be/fpTNfW28kT8?t=13s

YouTube
    Planet Mars Through a Telescope
    https://youtu.be/jdecDSzLYnE?t=20s

Aynı Mars:)

Burada Ay'a yakın zoom var. Zoom gücü arttıkça düz dünyacıları aldatan glow effect kayboluyor ve taş küre ortaya çıkıyor.

Ay niye lamba gibi yanıyor diye sormayın daha:)

YouTube
    24/06/2012 - Moon, Venus, Mars, Jupiter and Saturn through my telescope
    https://youtu.be/23ivtg2gF4Q?t=2m34s

Bu daha güçlü zoom..

YouTube
    The moon, a 250mm telescope, and Strauss 720p
    https://youtu.be/TlOSVc_fjZo

Şu kraterlere bakın, bildiğimiz kuru toprak, kaya, dağ bunlar. Küre olduğundan şüphe eden var mı?

• Bu arada Yasin süresinde

Yasin 40: Ne güneş aya yetişebilir, ne de gece gündüzü geçebilir. Her biri bir yörüngede yüzerler.

..diyor. Rob Skiba'ya inanan "müslüman arkadaşlar" ay ve güneşin birbirine yetiştiğini görmüşlerdir. Yasin ve Rob Skiba arasında tercih yapmaları gerekecek:)

Kuran : birbirlerine yetişemezler.
    Skiba :

Güneş resmen Ay'ı kovalayıp yetişiyor:)

rob skiba yanılabilir hata yapabilir ama kuranı kerim yani vahiy yanılmaz .. bir tercih yaptım kuranı kerim de belirtildiği gibi güneş aya yetişemez arabca ifadeyle derkedemez .. leşşemsü yenbeği leha en tüdrike l'kamer

size öğretilen ay ve güneş tutulması fenomeninin açıklamasıda YANLIŞ UYDURMA ... rob skiba bu noktada çuvallamış . nasranilerin düz dünya modellerinde ki temel problem göğü 7 gök olarak DÜŞÜNMEMELERİDİR . flat earth modeldede bazı eksiklikler var yani .

güneşi ayın kapattığını mı görmüş skiba hiç kimse güneşi ayın kapattıgını GÖRMEMİŞTİR . dolayısıyla güneş tutulmasının sebebi başka bir olgudur . gecede gündüzün önüne gecemez hiç bir insan bu kuranda yazan kanunların aksi bir olguyu GÖZLEMLEMEMİŞTİR bir hayat yasarken .. mümkün degil

nasa bile vektör sembolüyle tüm sahte uzay programlarında bu sihirli rakamı işaret eder 7 gök oldugunu çok iyi bilmekteler çünkü ..

içinde yasadıgımız sistemin önemli bir ayrıntısıdır .. çünkü yer ve gök birbirinin zevci tamamlayıcısı 2 mekan birbiriyle bağlantılıdır . dolayısıyla gözlemlediğimiz fenomenleri acıklarken 7 göğü dikkate alarak acıklamak zorundasın . hristiyan flat earth çılar sadece incil ve tevrata bakıyorlar bazıları ... halbuki ruhbanlar bazı gercekleri gizlediler nasa nın 7 rakamını vektör sembolüne dönüştürmesi ve insanlıktan gizlemesi gibi .. biz biliyoruz oysaki sakladıklarını neyi örtmeye calıştıklarını neden yaptıklarını vesaire .

tırnak içine müslüman arkadaslar yazdıgına göre sende " kefere " gurubundansın galiba .. zaten vahyedilenleride görmezden geliyon dikkate almıyon .. kefere dediğimde alınmaman gerekir sonuçta kafir --> örten görmezden gelen anlamınd bir kelimedir .

bak ne güzel cevap yazdım . sorunun cevabını aldın mı ? ne düşünüyormuş bak müslümanlar

• quote:

Düz dünyacılar,yıldızlarla uzaydaki şeytanların taşlandığına inanıyor.
    And olsun ki, yakın göğü kandillerle donattık, onları şeytanlar için taşlamalar yaptık ve şeytanlara çılgın alev azabını hazırladık.Mülk 5

mülk yönetim demek anlamı .. sistemin nasıl yönetildiğini anlatıyor . sen gibi kefereler sistemin bir parcası olmanıza ragmen gördüğünüz gerçekliği örtüyorsunuz . istediğin kadar gercekliğini görmezden gel . sen babanın annenin rahmine bıraktıgı 1 damla sudan vücuda geldin ve bu bir programlama ve sende bir tasarımsın gördüğün görmedğin hersey gibi .. ve bigünde öleceksin cünkü kurallar böyle .. ve yeniden dirileceksin ..

örnegin rad suresi ---> rad gökgürültüsü demek ..

velekad zeyyessema ed dünya bi mesabih cevirisi şu ; yakın semayı mesabih ile ziynetlendirdik

senin nasıl vücudunda yaratılışında bir dizayn varsa 2 göz kaşlar saçlar vesaire .. semada bu şekilde donatılmıştır ışık saçanlarla

göğe çıkabilecek potansiyele sahip olan mahluk madde olmayan ateşten yaratılanlardır . onlarında yoldan cıkanları yani şeytanları bulundukları boyutun dışına çıkamaz ..

ayet şunu söylüyor sırıtılacak bir durum yok ayrıca .. senin günümüzde anlayacagın lisanla konuşursak

göğün kendine has alan savunma sistemi mevcut ... sırıtacagına göğe çıkta görelim burda boş cümleler kuracagına göğe çık bakalım ne kada yükselcen ..

bunla ilgili çok güzel bir video vardı bulamadım . yapay zekaya sahip alan savunma sistemi yle donatılmış sema veya semavat ..

sana nie kefere dediğimi bir kez daha yazayım anla .. senin gercekliğin bir uçak bileti alıp en fazla 12 km irtifaya kadar yükselebilmek .. 50 km ye hayat sürdüğün müddetce CIKAMAYACAKSIN . VE SEN BU GERCEKLİĞİ GÖRMEZDEN GELİYORSUN

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.