Şimdi Ara

Dünya devlerinin katıldığı bir eurovision olsa kim kazanırdı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Dünya devlerinin katıldığı bir eurovision olsa kim kazanırdı?

(En Son Oy Tarihi: 23.2.2012)
Giriş
    Heavy
    Thrash
    Alternative
    Death

..
    ..
    ..
    ..

Bu türler biraraya gelirse ne olacağını biliyor musun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

quote:

Ne kadar saçma bir konudur bu. Resmen özentilik kaynıyor. Apaçi metalciler nedir be! Hepiniz daha vitaminken Metallica thrash Metal yapardı. Öyle bir liste var ki yukarda insanlar bir taraflarıyla gülerler. Evanescence ile Iron Maiden'nın aynı yerde olduğu listeyi kim takar. Açmayın şöyle çocukça konular. Listede ki çoğu sanatçı Amerikan nasıl katılacaklar Eurovisin'a Ayrıca İron değil Iron Maiden

Sen burada mesaj atanlardan çok daha fazla özenti olduğunu bence bu mesajla kanıtladın. Bir grup uzun yıllar sanatını icra eder, saygı duyulur. Ama bu onun çok daha iyi olduğunu göstermez ya da kendine nazaran daha yeni bir grupla aynı listede olmasını engellemez. Ben Metallica veya Iron Maiden sevmiyorum, hadi bakalım n'olacak? Ben bu listeyi takıyorum o yüzden. Rammstein seviyorum bunları sevmiyorum çünkü. Ayrıca başlığı okumadın galiba, Dünya devlerinin katıldığı bir eurovision olsa kim kazanırdı?

Kime göre dev? Neye göre dev? SOAD nerenin devi? Iron Maiden'ı böyle bir listeye yazarak asıl sizler saygısızlık etmiş olursunuz. Adamlar böyle bir listede olduklarını görseler gülerler. Dünya devi demişsinizde. Onlara gelene kadar kaç tane dünya devi var. Yukardakilerin kaçı dünya devi? Dünya devi Led Zeppelin olur. Beatles olur. Pink Floyd, AC/DC, Maiden, Metallica... Diğerleri traş. Öyle birşey yok ben dünya devi görüyorum onları diye birşey yok. Ne başarıları var? Müziğe ne yenilik getirmişler? Hangi kitleleri ayaklanndırmışlar? Nelere imza atmışlar. Avril'miş pehh. Nerde Lynrd Syknrd, Aerosmith. Liste hazırlamışsınız doğru düzgün bir liste yapın. Daha çocuk yaşta sayılabilecek gruplar ve sanatçılarla üstünlüğünü belirtmiş. Bir yerlere gelebilmiş sanatçıları aynı yere koymayın. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Şuan için konuştuğumuzu sanıyodum ?
    ölmüş beatles mı gelicek Etkin yıllar :1960-1970 kaç yılındayız 2010 ?
    bastonuyla led zeppelinmi gelicek son albümü 1980de yapmış adam yanlş hatırlıyosam k.bakmayın

Konumuz gelmiş geçmiş en iyi dünya devi değil konumuz şuan ki güncel beğenilen gruplardan katılsa kim kazanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 14 Mart 2010; 13:05:13 >

• BATHORY alır

Megadeth 'i de ekleseydin be hocam
  • bir kere konunun açılış amacı ile seçenekler tam olarak uyuşmuyor.
    Konunun başlığını Euro-Rock yarışması olarak değiştir bari.Seçeneklerde rock müzik dışında müzik yapan var da ben mi göremiyorum yoksa.:P
    Eurovision yarışması ile ilgili bir konu açacaksan sadece rock müzik türü ile ilgili albümler çıkaran yabancı şarkıcıları koyman yanlış.
  • The Prodigy, Infected Mushroom, Tarja Turunen falan da yaz bari.
  • klasik müzik konusunda metal tartışmaları..
  • quote:

The Prodigy, Infected Mushroom, Tarja Turunen falan da yaz bari.

tarja tek şarkı yapıyomu şuan nightwishden ayrılalı beri
    @octavianus
    hocam haklsınız biliyorumda ben pek anlamıyorum yabancı poptan önerebiliceniz isimler varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

quote:

The Prodigy, Infected Mushroom, Tarja Turunen falan da yaz bari.

tarja tek şarkı yapıyomu şuan nightwishden ayrılalı beri
    @octavianus
    hocam haklsınız biliyorumda ben pek anlamıyorum yabancı poptan önerebiliceniz isimler varmı acaba

Single takılıyor bir süredir.

Bu arada, klasikse David Garett falan da olabilir.

• Linkinpark
  • Kahtalı Mıçı
  • metallica'ya oy verenler sanırım henüz rammstein'ın şovlarından bir haber :) tamam metallica güzel müzik yapıyor ama yeryüzünde R+ gibi şov yapan yok henüz :)
    konserler
    bkz. mein teil
    bkz. buck dich
    bkz. du hast
  • beatles,pink floyd,bob marley
  • opeth
  • R+
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Arch Enemy nerde?Kendisi isveç death metalinin öncüsüdür yazarmısın onu da.

Arch Enemy ve İsveç Death metal'inin öncüsü olmak? Dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi olarak mı yazdın merak ettim
  • GreenDay şarkılar süper ama tek sevmediğim yanı melodileri çok benziyo bazı şarkıların
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

GreenDay şarkılar süper ama tek sevmediğim yanı melodileri çok benziyo bazı şarkıların

hocam 21guns şarkısı çok fena olmuş ama yav greenday benim için broken of dreams ve good riddancedan ibaretti artık felsefe oldu adeta içimde

P.S:mtv en iyi rock şarkısı almıştı galiba 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 14 Mart 2010; 20:29:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

quote:

quote:

quote:

Ne kadar saçma bir konudur bu. Resmen özentilik kaynıyor. Apaçi metalciler nedir be! Hepiniz daha vitaminken Metallica thrash Metal yapardı. Öyle bir liste var ki yukarda insanlar bir taraflarıyla gülerler. Evanescence ile Iron Maiden'nın aynı yerde olduğu listeyi kim takar. Açmayın şöyle çocukça konular. Listede ki çoğu sanatçı Amerikan nasıl katılacaklar Eurovisin'a Ayrıca İron değil Iron Maiden

Sen burada mesaj atanlardan çok daha fazla özenti olduğunu bence bu mesajla kanıtladın. Bir grup uzun yıllar sanatını icra eder, saygı duyulur. Ama bu onun çok daha iyi olduğunu göstermez ya da kendine nazaran daha yeni bir grupla aynı listede olmasını engellemez. Ben Metallica veya Iron Maiden sevmiyorum, hadi bakalım n'olacak? Ben bu listeyi takıyorum o yüzden. Rammstein seviyorum bunları sevmiyorum çünkü. Ayrıca başlığı okumadın galiba, Dünya devlerinin katıldığı bir eurovision olsa kim kazanırdı?

Kime göre dev? Neye göre dev? SOAD nerenin devi? Iron Maiden'ı böyle bir listeye yazarak asıl sizler saygısızlık etmiş olursunuz. Adamlar böyle bir listede olduklarını görseler gülerler. Dünya devi demişsinizde. Onlara gelene kadar kaç tane dünya devi var. Yukardakilerin kaçı dünya devi? Dünya devi Led Zeppelin olur. Beatles olur. Pink Floyd, AC/DC, Maiden, Metallica... Diğerleri traş. Öyle birşey yok ben dünya devi görüyorum onları diye birşey yok. Ne başarıları var? Müziğe ne yenilik getirmişler? Hangi kitleleri ayaklanndırmışlar? Nelere imza atmışlar. Avril'miş pehh. Nerde Lynrd Syknrd, Aerosmith. Liste hazırlamışsınız doğru düzgün bir liste yapın. Daha çocuk yaşta sayılabilecek gruplar ve sanatçılarla üstünlüğünü belirtmiş. Bir yerlere gelebilmiş sanatçıları aynı yere koymayın. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Şuan için konuştuğumuzu sanıyodum ?
    ölmüş beatles mı gelicek Etkin yıllar :1960-1970 kaç yılındayız 2010 ?
    quote:

bastonuyla led zeppelinmi gelicek son albümü 1980de yapmış adam yanlş hatırlıyosam k.bakmayın

Konumuz gelmiş geçmiş en iyi dünya devi değil konumuz şuan ki güncel beğenilen gruplardan katılsa kim kazanır

Şu an şunu kesinlikle söylüyorum Jimmy Page sahnede halen şuanki şarkıcı kırıntıcılarından daha iyi bir performans kesinlikle sunar.
    Adamın ben sahneye çıkıyorum demesi yeter o konser 100binleri rahat bulacaktır.

Şu an AC/DC halen sahneleri tıklım tıklım dolduruyorsa gerçek dev olduklarındandır.

Led Zeppelin Ahmet Ertegün adına yapılan konsere çıktılar adamlar 70'lerinden sanki hiçbirşey kaybetmemiş gibiydiler.Çünkü bunlar gerçek devler peşlerinden milyonların gittiği devler eski ya da yeni 20 ya da 70 hiçbirşey değiştirmez onlarda.

Bkn: Eric Clapton'a ulan adam halen nefes aldırıyor gitara.

• Epica.
  • neden bizden kimse yok yada ben mi göremedim yada turk muziği çok mu geride yada listedeki elemanlar kadar muzik yapamıyormuyuz/yapamazmıyız yada biz neden dev değiliz...

yada yada yada ???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.