Şimdi Ara

DÜNYA'DA ÇOĞUMUZ BOŞA YAŞIYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dahil birçok kişinin bir amacı yok. Boşu boşuna dünyada'ki havayı tüketmekten başka bir işe yaramıyoruz. Çoğumuz az bir maaşa köleler gibi çalışacağız. Hayallerimizin çoğu olmayacak. Hep üst kademede ki insanlar bizleri ezecek. Hayatımızda birçok olumsuzluk var ve olmayada devam ediyor.
    Bu dünya insanın zorluk çekmesi için var. Her sabah 1000'lerce dert bizle beraber uyanıyor. Ufak olsun Büyük olsun hep bir derdimiz var.

Ölüm bir çare değil oradada bir azap var. (Benim inancım islama göre)

En iyisi bütün insanlar anlaşsın dünyaya çocuk getirmesin.

• Bu konuda şanslı olduğum için seviniyorum. Herşey 4 4luk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beterin beteri var.Şikayet edeceğimize şükretmemiz en iyisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölüm üzücü değil. Üzücü olan, çoğu insan yaşamıyor bile.
    Beni hep motive eden bir sözdür. Bu hayatı bir kere yaşayacağım, bu yüzden her zaman mutlu olmaya çalışacağım. Sıradan bir insan olmayacağım.

• aynı saçma fikri aynı saçma cümlelerle kaç kez gördüm bu forumda acaba. kopyalayıp aratın bi kaç cümleyi aynılarını bulursunuz. ay amacın olsa sanki çok bişey değişir. millete faydan olunca başın göğe erer .
  • Yav he he

• Dunyaya hem fakir, her gun olum korkusuyla yasayip ac gezen ve ayni zamanda cehenneme gidecek insanlar var. Afrikalilar mesela. Yani en azindan bize gore oyle. Simdi onlarin sucu ne? Biz bossak onlar daha da kotu. Neye gore insanlar ayriliyor?

Allah bizleri aci cekip yanmamiz icin mi gonderdi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başlık hatalı. Dünyada hepimiz boşuna yaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derek Vinyard -- 17 Kasım 2015; 0:24:16 >
  • boşver çek bi osbir

• Bizden daha kötülere bakıp şükretmek ne kadar da bencil bi davranıştır ya.

• yaktım bi sigara daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Dunyaya hem fakir, her gun olum korkusuyla yasayip ac gezen ve ayni zamanda cehenneme gidecek insanlar var. Afrikalilar mesela. Yani en azindan bize gore oyle. Simdi onlarin sucu ne? Biz bossak onlar daha da kotu. Neye gore insanlar ayriliyor?

Korkusuzca sorgulamaya devam etmelisin.

• Aslinda o kadar onemli varliklar degiliz. Akisina birak gitsin, mumkun oldugunca keyif almaya bak.

• Her canlı bir amaç uğruna yaratılmıştır. Bu amac çoğu zaman biz insanlar tarafından farkedilmez. bütün canlılardan kendimizi üstün gördüğümüz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceWave

Her canlı bir amaç uğruna yaratılmıştır. Bu amac çoğu zaman biz insanlar tarafından farkedilmez. bütün canlılardan kendimizi üstün gördüğümüz için.

Ee olum o amaci farkedemiyorsak amacsiz oluyoruz yine.

• Benim demek istediğim 'koyun' ne olarak görür amacını? biz onu ne olarak görürüz?
    Herşey bir sistemin çarkları. Biz nekadar fark edemesekte birşeylerin amacıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Dunyaya hem fakir, her gun olum korkusuyla yasayip ac gezen ve ayni zamanda cehenneme gidecek insanlar var. Afrikalilar mesela. Yani en azindan bize gore oyle. Simdi onlarin sucu ne? Biz bossak onlar daha da kotu. Neye gore insanlar ayriliyor?

+1

İşte bu kısımda beni en çok sorgulatan şey.Müslüman olmayanlar yaptığı iyiliklerin karşılığını dünyada alırmış.Yani müslüman olmayıp iyilik yapan insanlar.Bu açlıktan ölen,bir deri bir kemik insanlar ne gibi kötülük yapmış olabilirlerde 2 gram ekmek bulamadıkları için ölüyorlar?İnsanoğlunun yaşamı da aynı vahşi bir ormandaki düzen gibi.Acımasız ve tehlikeli.Dinler olmasa acaba dünyanın en zengin %0.1'lik kesimi geriye kalan %99.9'luk kısmı nasıl kontrol altına alırdı,onların berbat bir şekilde yaşadığı hayatlar üzerinden keyfine keyif katar,doyasıya yaşardı.

• müslümanım diyosun sonrada diyosunki bütün insanlar anlaşalım çocuk getirmeyelim.bu başlıbaşına yaratana başkaldırıdır zaten.
    dünyayı sorgulaman güzel ama insan yaradılışı bakımından böyle zaten yapabilicekleri şeyler hep kısıtlıdır.bununda zaman içinde sende bi monotonluk oluşturması gayet doğal.yaratan insana o kadar değer veriyorki hz. ademe melekler ve cinler bile secde etmiş gerisini sen düşün.yeryüzünü bizim hakimiyetimize bırakmış.bence çok yanlış düşünüyosun.sistemin bozukluğu yüzünden kendini bu kadar değersiz ve boş görme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 17 Kasım 2015; 1:52:52 >
  • mr robot izleyip şuraya konu açmayın
  • Vıdı vıdı yapmayın yaşayın işte allah allah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.