Şimdi Ara

Dünya adil degil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya adil degil suriyedeki savastan anca zenginler kacti ozel okuldayim ve birsuru suriyeli var ve bayagi iyi geciniyorlar peki ya parasi olmayanlar ? Ya dilenerek ekmek parasibi cikarmak istiyor yada suriyede sıkışıp kalmış surumda

Nedir yani zengin olanin yasamasi parasi az olabin olmesimi lazim bu nasil dunya adaletini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. "

Al Capone, 1929

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 29 Aralık 2014; 21:42:30 >
  • Hayat zor.

• Adil olmayan bir varlık varsa o da tanrıdır. Yoksa dünyanın bir suçu yok sadece güneş etrafında dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuoYuanJi -- 29 Aralık 2014; 21:44:38 >
  • eğer hükümet de sınırları açmasaydı sadece zenginler kaçar, geri kalanı ölürdü.
  • Dunyanin adalet gucu mu var? O mu dagitiyor adalet? Te allahim

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

Dunyanin adalet gucu mu var? O mu dagitiyor adalet? Te allahim

Adaleti Tanri yaratiyor kendin yazmissin sadece dinsel tartismaya cekmek istemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya neden bu kadar adaletsiz ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imjustreal

Adil olmayan bir varlık varsa o da tanrıdır. Yoksa dünyanın bir suçu yok sadece güneş etrafında dönüyor.

eğer cennet, cehennem veya onun gibi başka bir şey olmasaydı doğru olabilirdin ama islamda adaletsizlik yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

quote:

Adil olmayan bir varlık varsa o da tanrıdır. Yoksa dünyanın bir suçu yok sadece güneş etrafında dönüyor.

eğer cennet, cehennem veya onun gibi başka bir şey olmasaydı doğru olabilirdin ama islamda adaletsizlik yoktur

Hayir bak dostum biliyorum onlar ona gore yargilanicak biliyorum

Ama o insanlarda zengin insanlar gibi gelmek isterdi her ne kadar yargilanmasi zor olsada neyse dinsel tartismaya cekmeyelim kapaniyor konu sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

quote:

Adaleti Tanri yaratiyor kendin yazmissin sadece dinsel tartismaya cekmek istemedim

Musluman olanlarda bu cumleyi kullaniyor ben ona hayret ediyorum neyse..

• Anladik zenginsin

• Kim Sizde Adalet Vaat Etti Gençler Olmayan Bir Şeyi Nasıl İstiyorsunuz Anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tr-FreequicK

Anladik zenginsin

Zengin oldugumu nerden cikardin burslu okuyor olamazmiyim ? Bi okuldan %50 burs alip 3500 devlet tesvigi ile yilda 1000tl vermedigimi nerden biliyorsun ?

• quote:

quote:

Aç o zaman tevbe suresi 5. ayeti oku bakalım var mı yok mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

quote:

Adalet gerektiren durumları da insanlar yaratıyor. Buyur buradan yak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençsiniz günaha girmeyin.Birlikte okuduğum aynı şartlarda Yaşadığım arkadaşlarım kız peşinden koşarken ben çalıştım para kazandım işimi büyüttüm,çoğu arkadaşım hala çalışmıyor ve aynı yanlış yolda gidiyorlar. Adaletsiz olan ALLAH değil, biziz ve tembeliz çalışmadan emek vermeden zengin olmak istiyoruz.

• Adil diyen kim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Aç o zaman tevbe suresi 5. ayeti oku bakalım var mı yok mu.

surenin başını bilmiyorsunuz sonunu bilmiyorsunuz ne zaman ve hangi olay üzere geldiğini bilmiyorsunuz sadece inkar etmek için okuyorsunuz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.