Şimdi Ara

dunnyanın en ıgrenc telefonu 8528

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba artk bıktım bu telefondan ımkn olmadıgı ıcn 8520 aldm sadece face ve twtr yuklu hıde appworld ama mubarek telefon telefon deıl kum saatı bukadar bekleten yavas calısan bır telefon yok. Tavsıye amaclı dıyorum kımse bu telefondan almasn daha telı kullanmayı yenı yenı ogrendım 2 uygulama yukleynce boyle yapyorsa hıc calısmasın 450 lırayı bosuna verdım param cope gıttı alo bıle dıyemyorum telefon asırı bderecede donup duruyor bune 2 msj atamyorum

• dostum bence sende bir sorun var bende su an 10 a yakın uygulama yüklü 20 ye yakınınıda sildim bi sorun olmamıştı ilk appworldden uygulama yükleyince güvenlik seviyesi kısmında ilk açtıgınızda baya bir yavasladıgı dogru ama bu pclerde bile olablir yani normal oda
  • Bune peki bu telefonlarn zaten uretmi durms olmasi lazm bildigim kadari ile neyse yani ben bunu garantiye vermeye kalksam bile belli bir ariza olmadigi icn geri cevirirler die korkuyorum acaba bi yerini bozsam ole versem arizanin icine bunuda eklesem ? Bu arada hazr mrk ediyorum pc benim anakartmn pin lerinden birisi bilinmeyen bir nedenden oturu egilms o yuzden o mefta ben butn yuku tele verdm
    Neyse ben garantiye versem bu garantideyken bana baska bi cihaz verirlermi
    Birde sonuc olarak uretimi duran bi urun eyer tamir olamayacak durumda ise ( sonuc olrk yavas asiri yavas tamir olck bisi yok ) yenisini verirlermi veya bir ust modelini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

Bune peki bu telefonlarn zaten uretmi durms olmasi lazm bildigim kadari ile neyse yani ben bunu garantiye vermeye kalksam bile belli bir ariza olmadigi icn geri cevirirler die korkuyorum acaba bi yerini bozsam ole versem arizanin icine bunuda eklesem ? Bu arada hazr mrk ediyorum pc benim anakartmn pin lerinden birisi bilinmeyen bir nedenden oturu egilms o yuzden o mefta ben butn yuku tele verdm
    Neyse ben garantiye versem bu garantideyken bana baska bi cihaz verirlermi
    Birde sonuc olarak uretimi duran bi urun eyer tamir olamayacak durumda ise ( sonuc olrk yavas asiri yavas tamir olck bisi yok ) yenisini verirlermi veya bir ust modelini

sen bunu garantiye versen bu garantideyken başka cihaz vermezler en az 6 kere servise gidipte sorunu çözülmeyen bir problem olursa yenisini verirler üretimi durması hakkında ben hiç bişey duymadım zira en çok satılan model oldu son 1 yılda ve bu adamlar bunun servisi yani teknigini biliyolar senin yaptııgın bişeyi hemen anlarlar kullanıcı hatası deyip ellerini sürmezler onun içinde boozuk telefonunla güle güle yaşarsın birde bundan önce hangi telefonu kullandıgını merak ettim buna yavas dedigin için

• Ya onceden pek ole tel yoktu diym general mobilenin ole idarelk bi telefonu vardi sana soyle diyeyim kendi face uygulamasinda bi msj geldiginde 30 saniye donuyor tel o ortadaki kum saati misali seyde ciikmyor tamamen donuyor hicbisi yapamyorsn sonra su gine faceden ornek vereym anlk msjlasma yernde bi msj gelyor 10 saat gine donuyor boyle boyle kullanlmyor azckta kllnsm gine bs demicem nedense su opera dan girince brz az kasyor gelen aramalarda dahi o kum saati misali sey cikiyor gerisini dusun iste ayni telden ablamdada var birsuru sey var onda kendi telefonunun azina tukuruyo ama telefon banamsn demedi. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

Ya onceden pek ole tel yoktu diym general mobilenin ole idarelk bi telefonu vardi sana soyle diyeyim kendi face uygulamasinda bi msj geldiginde 30 saniye donuyor tel o ortadaki kum saati misali seyde ciikmyor tamamen donuyor hicbisi yapamyorsn sonra su gine faceden ornek vereym anlk msjlasma yernde bi msj gelyor 10 saat gine donuyor boyle boyle kullanlmyor azckta kllnsm gine bs demicem nedense su opera dan girince brz az kasyor gelen aramalarda dahi o kum saati misali sey cikiyor gerisini dusun iste ayni telden ablamdada var birsuru sey var onda kendi telefonunun azina tukuruyo ama telefon banamsn demedi. :(

dostum sen o zaman belki yazılımsal problem dolasıyla yırtarsın sen git yarın teknik servise ben hiç bir şey yapamıyorum kardeşim bu ne her şeyde donuyo de onlar alırlar bakarlar yaparlar sonra alırsın bi zaman sonra bişey kalmaz git servise ver

• Peki ginede bu takilmalar duzelecekse telefona bi sans daha verilmeli ama gine boyle normaldede telefon kaldirmiyorsa blemcem :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    piyasadaki en karizmatik telefon ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.