Şimdi Ara

Dungeonları Zevkli Bir oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Runes og magicdeki dungeon ları çok sevdik onda gerektiği zaman parayla itemde aldık ama bize free bir oyun lazım ama gerekirse birkaç parça şey alırız.

Neyse.

Bize Tavsiye edebiliceğimiz free bir oyun varmı.

Wow Felan önermiyin Free dedik

• Wow tarzı ama beleş bir oyun runes of magic us serverı kesınlıkle dene .
  • DDO
  • Dedim ya orda runes of magici dendeikde bırakma zorunda kaldık o yüzden . Oyun arıyoruz.
    DDO

da

Çok para istiyormuş be hocam para dayandırmassın diyor herkes.

öylemi.??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lex-boy

Dedim ya orda runes of magici dendeikde bırakma zorunda kaldık o yüzden . Oyun arıyoruz.
    DDO

da

Çok para istiyormuş be hocam para dayandırmassın diyor herkes.

öylemi.??

İmzanıza Türk bayrağı koymadan önce kullandığınız Türkçeye dikkat etseniz daha yakışır...
  • Senin Nickinin de Türkçe ile pek alakası yok ama neyse ...
  • Bugüne kadar bi çok oyun denedim ama Sun Online kadar dungeonları questleri zevkli bi oyun görmedim kesinlikle tavsiye ederim sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyrande

Bugüne kadar bi çok oyun denedim ama Sun Online kadar dungeonları questleri zevkli bi oyun görmedim kesinlikle tavsiye ederim sana

aynen kardes sana katılıorum gercekten cok zevkli hic sıkılmadan oynayabilcegin bi oyun Acuster eger denemek istersen 21 ekimde open betası acılcak ozaman denersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benkaan -- 19 Ekim 2009; 15:44:38 >
  • Teşekkür ederim .

Saolun.

Hızlı yazdığım için özür dilerim o TÜRK BAYRAĞI Şehit ve Gazilerimiz için hep Orda kalacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.