Bildirim
Dungeonları Zevkli Bir oyun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Wow tarzı ama beleş bir oyun runes of magic us serverı kesınlıkle dene . -
DDO -
Dedim ya orda runes of magici dendeikde bırakma zorunda kaldık o yüzden . Oyun arıyoruz.
DDO
da
Çok para istiyormuş be hocam para dayandırmassın diyor herkes.
öylemi.?? -
quote:
Orijinalden alıntı: Lex-boy
Dedim ya orda runes of magici dendeikde bırakma zorunda kaldık o yüzden . Oyun arıyoruz.
DDO
da
Çok para istiyormuş be hocam para dayandırmassın diyor herkes.
öylemi.??
İmzanıza Türk bayrağı koymadan önce kullandığınız Türkçeye dikkat etseniz daha yakışır... -
Senin Nickinin de Türkçe ile pek alakası yok ama neyse ... -
Bugüne kadar bi çok oyun denedim ama Sun Online kadar dungeonları questleri zevkli bi oyun görmedim kesinlikle tavsiye ederim sana -
quote:
Orijinalden alıntı: Tyrande
Bugüne kadar bi çok oyun denedim ama Sun Online kadar dungeonları questleri zevkli bi oyun görmedim kesinlikle tavsiye ederim sana
aynen kardes sana katılıorum gercekten cok zevkli hic sıkılmadan oynayabilcegin bi oyun Acuster eger denemek istersen 21 ekimde open betası acılcak ozaman denersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benkaan -- 19 Ekim 2009; 15:44:38 > -
Teşekkür ederim .
Saolun.
Hızlı yazdığım için özür dilerim o TÜRK BAYRAĞI Şehit ve Gazilerimiz için hep Orda kalacak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X