Şimdi Ara

Dungeon Siege III (2011) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
206
Cevap
1
Favori
13.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben bir kere fighter 2 kerede tüfekli hatunla bitirdim, beklentiyi yüksek tutmadan oynayınca gayet tatmin ediyor. Grafik olarak özellikle ışıklandırmalar başarılı, atmosfer hoş.
  • Takip.
  • Yıllar sonra 4k anjali ile bitirdim lucas boğuşurken ateş kulesi atarak öldürdüm bossları genelde, expansionu oynayıp level 35 olunca son boss kolay oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığı ve ilk mesajı güncelledim.
  • Steam indirimleri ile Collection paketini alarak 3 oyunu da kütüphaneme ekleme şansım oldu. İlk oyunu hızlı bir şekilde oynayıp bitirdim ve ardından II ve III'e kısa bir göz gezdirmek istedim. Seri genel anlamda oynanılabilirlik ve hikaye olarak iyi duruyor. Fakat Türkçe dil desteğinin olmaması sebebiyle oynamayı düşünmüyorum. RPG türünü tam olarak oynuyorum diyebilmek için ya sağlam İngilizce bilmek gerekli yada oyunun Türkçe dil desteği bulunması.. Her ne kadar deneyimlemek istediğim bir seri olsada, hiçbirşey anlamadığım bir hikayeyi (dil konusunda) zorlamak bana mantıklı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanYüksel -- 15 Haziran 2020; 2:25:13 >
  • harika oyun ya 1-2 atmosferi çok güzeldi oynarken o maceranın içinde hissederdim kendimi yaş oldu 30
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.