Şimdi Ara

DUNE Serisi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dune serisini almak istiyorum ama;

- Kitapların yeni baskısı var mı?
    - Tüm seri birarada set olarak satılıyor mu?

Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

• Daha seriyi okumadım ama bir ara kendim için araştırmıştım. Bildiklerimi paylaşayım en azından. Okuma sırası, olayların kronolojisine göre değil de daha çok yayınlanma ve anlam bütünlüğüne göre şu şekilde en iyisi sanıyorum:

Classic Dune series
    1965 - Frank Herbert - Dune
    1969 - Frank Herbert - Dune Messiah
    1976 - Frank Herbert - Children of Dune
    1981 - Frank Herbert - God Emperor of Dune
    1984 - Frank Herbert - Heretics of Dune
    1985 - Frank Herbert - Chapterhouse: Dune

Prelude to Dune series
    1999 - Brian Herbert, Kevin J. Anderson - Dune: House Atreides
    2000 - Brian Herbert, Kevin J. Anderson - Dune: House Harkonnen
    2001 - Brian Herbert, Kevin J. Anderson - Dune: House Corrino

Legends of Dune series
    2002 - Brian Herbert, Kevin J. Anderson - The Butlerian Jihad
    2003 - Brian Herbert, Kevin J. Anderson - The Machine Crusade
    2004 - Brian Herbert, Kevin J. Anderson - The Battle of Corrin

Dune Chronicles series
    2005 - Frank Herbert, Brian Herbert, Kevin J. Anderson - The Road to Dune
    2007 - Brian Herbert, Kevin J. Anderson - Sandworms of Dune
    2012 - Brian Herbert, Kevin J. Anderson - Hunters of Dune

Heroes of Dune series
    2008 - Brian Herbert, Kevin J. Anderson - Paul of Dune
    2009 - Brian Herbert, Kevin J. Anderson - The Winds of Dune

/Unknown
    2012 - Brian Herbert, Kevin J. Anderson - Sisterhood of Dune

En son seri olarak satan bir site yoktu diye hatırlıyorum. Onun dışında seriyi ilk defa kaleme alan Frank Herbert'in "klasik" Dune serisi başta olmak üzere, o öldükten sonra onun yerine geçen oğlu Brian Herbert ile Kevin J. Anderson'un seriye çokça yazdıkları devam kitaplarından "başlangıç" ve "efsane" serilerinin de dahil olduğu, serinin ana hatlarının tamamı olan ilk 12 kitap birçok yerde satışta. En uygun fiyatı da, kitabın yayıncısı Kabalcı'dan bile daha ucuza satan Kitapzen'deydi ben araştırdığım dönemde. Tabii bunda basım tarihinin biraz eski olması da etkiliydi sanıyorum. Eğer basım tarihlerini çok önemsemezseniz ilk 12 kitabı Kitapzen'den almanızı öneririm. Diğer kitapların da bazılarının çevirileri vardı diye hatırlıyorum. Eğer seriyi ana hatlarıyla severseniz onlara da diğer kitap satış sitelerinden bakıp çevrildiği kadarıyla takip etmeniz daha uygun olur derim.

• Bilgi için çok teşekkürler Yeni kitaplar hakkında bir bilgim yoktu ama sevindim doğrusu hala devam ediliyor olmasına, Ben seri olarak ya da yeni baskı varsa almışken öyle alayım diyordum ama çok da önemli değil
    İlk kitabın başını okumuştum ve hemen ben bu seriyi almam lazım dedim gerçekten tam bana göre gibi, pttkitap.com dan alacağım galiba orada kargo bedavaymış, tekrar sağol detaylı bilgi için
  • selam arkadaşlar uzun zaman önce bir miktar okuma fıratı bulduğum bu seriyi tekrar okumak istiyorum. Düzgün çevirisi olan(sarmal kitabevi sıkıntılıymış) bir kitap evinden çıkma (eski de olabilir fark etmez) uygun fiyatlı sıfır yada 2. el kitap arıyorum elinizde varmı? satmak ister misiniz? istemezseniz yada yoksa tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? şimdiden teşekkür ederim :)
  • saujiro S kullanıcısına yanıt
    hocam epub olarak bütün seriyi bulabilirsin sanıyorum,bastırıp ciltletebilirsin ama tüm çeviriler sıkıntılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nope93 -- 30 Temmuz 2016; 3:03:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S serisi tavsiye
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.