Şimdi Ara

Dune: Part 3 | Denis Villeneuve | Timothée Chalamet - Robert Pattinson (18 Aralık 2026) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
3
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

kesinlikle Villeneuve > Nolan..

Nolan'nin son cikardigi filmler kotuydu Tenet,Dunkirk,Oppenheimer...

son filmi bi suru Oscar aldi ama sonlara dogru salondaki herkes bitsede gitsek havasindaydi

İkisi de birbirine çalışacak bence, öğlen dune a giden akşam da buna gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zaten burda saçmalık başlıyor. İki yapımda kendince iddaaları var ama hangi kafa marvelin avengers filmiyle yarışacağına ikna etti?

Dune Imax i önden kaptığı için, imax hakkını kaybeden marvelda geri adım atmıyor.

Salın iki filmide imax ile izleyelim. Bulunduğum yerde imax dışında büyük perde yok mesela.

Bu olayın perde arkasını bilmiyorum detaylı olarak ama izleyiciye yaramadığı çok açık. Kim gidecek sabahtan marvela, akşam dune'a ? Sinema öyle birşey değil. Herkesin işi gücü var. İlk haftadan bilet bulmak zaten imkansız.

Dune gibi bir şaheser 20 senede bir geliyor. Süper kahraman sirkini de IMAX de izlemeyiver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechatengu -- 18 Ağustos 2026; 16:1:56 >

Sinema bileti fiyatları senin gibi 3.dünya ülkelerinde pahalı Amerika'da 10 dolar 15 dolar adam ikisine de aynı gün gider keyfine bakar hatta böyle durumlarda Amerika'da sinemalar iki filme özel beraber kampanyalı biletler satıyorlar adam tek filme bilet alacağıma kampanyadan ikili bilet alayım diyor iki filmde kazanıyor.

Benim yazdığım şeyle alakası ne   İkisinide imax de izlemek kadar normal bi istek yok

Bir çok kişi aynı hafta hatta aynı hafta içinde 2 kez sinemaya gitmek istemez Türkiye'de.

• ikinci film baya iyiydi ama benim umudum yok , neden ? çünkü 6 filmlik kitap serisinin 2.kitabının yarısından kalanı işleyip bitirecekmiş aısl sonu ya yönetmenin sonu olacak yada yarım kalacak hikaye , bilmiyorum kitaplarını okumaıdm spoiler almakta istemiyorum ama yanlış bimiyorsam bu şekildeydi keşke seirnin sonunu görebilsek

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.