Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oncelikle bu baslıga katkıda bulunanlara cok tesekkur ederim.

benim gibi bu ise yeni baslayanlar icin inanılmaz guzel bir kaynak olmus baslık.

yaDIS kurulumu yapmaya basladım. simdilik birkac noktada takılıyorum.

TV SHOWS kısmında burada belirtildigi gibi klasorlerimi duzenledim. Dizi ana adı altında bolumleri sorunsuz olarak buluyor. ancak Dizinin ana baslıgı icerisinde bolumler arasında gectigimde kiminde Dil secenekleri bos, kimilerinde altyazı. bunları yaDIS uzerinden elle eklemek istiyorum ancak filmlerde oldugu gibi Dil ve Altyazı kutuları mevcut degil. bunu nasıl ekleyebilirim.

yaDIS klasorlerinde filmlerin kapakları mevcut. bunların altında filmin adı vs yazan bir arayuz var mı? bazı filmlerin kapaklarından hangi film oldugu anlasılmıyor.

son sorum ise yaDIS i Dune un acılısı nasıl yapabiliyoruz?

tesekkurler tekrar
  • Bir ustteki mesajimdaki son sorumu cozdum, yaDIS i acilis sayfasi yapmayi basardim.

Ancak dedigim gibi dizilerde bolumlerin dil altyazi seceneklerini elle degistiremiyorum.

Bir sorumda biraz ilginc olacak. Bir arkadasima 303D aldik. Harici hdd ten film izliyoruz. Ben kendi arsivimden film kopyalayip ona goturuyorum vs. ancak diger evde pc yok. Kendi pc mdede benim arsivimin yaDIS i kurulu.

Bir yadis uzerinden iki farkli arsiv olusturabiliyor muyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

Bir ustteki mesajimdaki son sorumu cozdum, yaDIS i acilis sayfasi yapmayi basardim.

Ancak dedigim gibi dizilerde bolumlerin dil altyazi seceneklerini elle degistiremiyorum.

Bir sorumda biraz ilginc olacak. Bir arkadasima 303D aldik. Harici hdd ten film izliyoruz. Ben kendi arsivimden film kopyalayip ona goturuyorum vs. ancak diger evde pc yok. Kendi pc mdede benim arsivimin yaDIS i kurulu.

Bir yadis uzerinden iki farkli arsiv olusturabiliyor muyuz?

Üstadım yadisi açılış sayfası yapmayı nasıl yaptığınızı bizimle paylaşabilirmisiniz ?
  • Yadis'i açılış sayfası yapmak için, ben önce popup menüsünden favori olarak işaretledim. Sonra, favori menüsünden yadisi seçip, popup menüsünden açılışta aç gibi bir seçenek vardı sanırım. Şu an direk yadis çıkıyor...
  • Peki yadisi skin olarak kullanıldığını duymuştum o nasıl oluyor? yani dune de ayar menüsüne girmek istediğinizde yadis üzerinden mi giriliyor? internette görselde bulamadım sormak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

oncelikle bu baslıga katkıda bulunanlara cok tesekkur ederim.

benim gibi bu ise yeni baslayanlar icin inanılmaz guzel bir kaynak olmus baslık.

yaDIS kurulumu yapmaya basladım. simdilik birkac noktada takılıyorum.

TV SHOWS kısmında burada belirtildigi gibi klasorlerimi duzenledim. Dizi ana adı altında bolumleri sorunsuz olarak buluyor. ancak Dizinin ana baslıgı icerisinde bolumler arasında gectigimde kiminde Dil secenekleri bos, kimilerinde altyazı. bunları yaDIS uzerinden elle eklemek istiyorum ancak filmlerde oldugu gibi Dil ve Altyazı kutuları mevcut degil. bunu nasıl ekleyebilirim.

yaDIS klasorlerinde filmlerin kapakları mevcut. bunların altında filmin adı vs yazan bir arayuz var mı? bazı filmlerin kapaklarından hangi film oldugu anlasılmıyor.

son sorum ise yaDIS i Dune un acılısı nasıl yapabiliyoruz?

tesekkurler tekrar

Filmlerin adını görmek istersen dune flash interface adlı programı kullanabilirsin.Yadis ten on gömlek üstün bir program film açıklamalarının türkçe olması için biraz uğraşmak gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dizilerde bolumlerin dil-altyazı seceneklerini el ile degistirebiliyor muyuz? filmlerde yapabiliyoruz bunu ama dizi alt bolumlerinde uygulayamadım
  • ''''url açma başarısız'''' sorunu peyda oldu şimdi bana da.. herşey normal fakat açamıyorum. ağ geçidindeki hdd lerden filmleri seyredebiliyorum, fakat yadis üzerinden açmaya kalktığımda hata mesajı ile karşılaşıyorum. yaptığım tek şey (farklı olarak) due arayüz klasörünü kurudğu hdd eskiden dune içindeydi, şimdi onu oradan alıp bilgisayara taktım..

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

ayarlar da bu şekilde..

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

''''url açma başarısız'''' sorunu peyda oldu şimdi bana da.. herşey normal fakat açamıyorum. ağ geçidindeki hdd lerden filmleri seyredebiliyorum, fakat yadis üzerinden açmaya kalktığımda hata mesajı ile karşılaşıyorum. yaptığım tek şey (farklı olarak) due arayüz klasörünü kurudğu hdd eskiden dune içindeydi, şimdi onu oradan alıp bilgisayara taktım..

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

ayarlar da bu şekilde..

Aylardır bende çözemedim bu işi.Zyxel NSA 320 Nas sunucu kullanıyorum nfs kullanarak'da yaptım fakat yadis üzerinden dosyalar açılmıyor.Fakat oluşturduğum ağ klasörlerinden çok rahat açabiliyorum.

• aynen, devam ediyor ne zamandır..
    sadece film bakmak için kullanıyorum yadisi.. film açmak için kullanmıyorum.
  • Dune HD 301 AW için önerebileceğiz Kablosuz Ağ Adaptörü (N) varmı arkadaşlar.Özellikle 1080p filimleri wifi üzerinden izlerken cihazın kendi dahili (G) 54mps adaptörü yetmiyor ve filmler donuyor.
  • Düne kadar yadiste afişlemede herhangi bir problem yaşamadığım halde bugün daha önce normal olarak yaptığım filmde devamlı olarak
    The database is not responding
    Title not found in the database
    hatası veriyor. Bu konuda çözümü olan varmı? Şimdideden çok teşekkürler
  • Yadis de hala tarama yaptırabilen var mı?

Yabancı forumlarda database serverde api güncellemesi yapılmış. Bundan dolayı Yadisinde bir update ihtiyacı varmış
  • En son 2 gün önce denediğimde çalışmıyordu
  • Buyrun arkadaşlar sağlam çalışan son sürüm yaDIS 2,3

Buyrun yaDIS 2,3 >http://yadi.sk/d/bF3D9JqC9m8BN

Arkadaşlar yaDIS lerinizi kurarken eski yadisinizin workspace yedeğini başka bir yere almayı unutmayın!

yaDIS inizi eski kurulumun üzerine yaparsanız herhangi bir ayar değişikliği bile yapmanıza gerek yok!
    Ama yine de yedek almanızı tavsiye ederim.

Ek; yen yaDIS lerinizi kurduktan sonra programın ana klasöründeki "MediaInfo.dll" dosyanızı
    Bununla yenilemeyi unutmayın.

son sürüm MediaInfo.dll 7.64 >> http://yadi.sk/d/m-SyKzeu9mANZ

• teşekkürler kurdum ve çok iyi çalışıyor
  • Yadis kurarken hddui pcye takipmi kuruyoruz yoksa duneye takip agdan duneden gorup dunedeki konumunumu gosteriyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar team wiever ile dune base hd oynaticim ile pcim arasinda ag baglantisini kurup yadis uygulamasini hazir hale getirebilecek arkadasa hdd dolum yapacagim hediyeciddiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 101 topğinde yazdığımı burası daha canlı olduğu için burada da paylaşmak istedim;
    ''dune 101 de 3 tb wd hhd yi takdığımda dune kilitleniyor ve hdd yi görmüyor.3tb deneyen oldu mu acaba ? ya da böyle bir hdd yi kullanıp sorun yaşayan ve çözen...
    ayrıca win8 li lap top u ağda dune ye bir türlü gösteremedim.ağdan lap top ile dune rahatlıkla bağlanıp tüm işlemleri dune bağlı hdd üzerinde yapıyorum bir sorun yok.ancak dune den lap top ve ona bağlı hdd lere (her türlü paylaşıma açtım yetki verdim everyone dedim..vs) bir türlü ağ üzerinden ulaşamadım sırf bu yüzden ayarları çok kurcaladığım için sıfır lap top a bir kaç kere format atmak durumunda kaldım ve şu an pes etmiş durumdayım.daha önce xp yüklü lap top ta böyle bir sorun yaşamamıştım.cevabı olan biri çıkarsa çok sevinirim.
    selamlar.''
  • zappiti nin ipad uygulamasını dune de kullanan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.