Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu uygulamalar 301aw içinde geçerlimidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. Şu sıralar Dune Hd 3D Base alma niyetindeyim, bir haftaya kadar nasipse alacağım. Bir konuda merak ettiğim birşey var, bu Yadis ile ilgili. Programı bugün indirip biraz kurcaladım, acaba filmleri oluşturma olayını Dune HD cihazın içindeki harddiskteki filmlerden mi yapıyor? Yoksa USB ile bağladığım HD'lerden de yapabilirmu? Yani iki tane 2'şer TB' lik HD film arşivim var. Bunları Dune'e bağlasam, PC'den Dune bağlansam bu cihazları görebilirmiyim? Dolayısı ile Yadis'i sıkıntısız oluşturabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quietman

evet. ister dune bağlı olsun, ister ağ üzerinden bağlı olsun dunenin gördüğü her hdd içindeki filmler yadise eklenebilir
  • Merhaba arkadaşlar,

En güzel SKIN hangisi?
    Hangi skinleri kullanıyorsunuz?
    Nereden çekiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Merhaba arkadaşlar,

En güzel SKIN hangisi?
    Hangi skinleri kullanıyorsunuz?
    Nereden çekiyorsunuz?

merhaba..

skin olarak kastettiğiniz sanırım template ler.. mpclub ın yadis sayfasında custom templateler konusu var.. onları teker gezip beğendiklerinizi oradan çekebilirsiniz. ordan çektiğiniz templatesleri yadsin kurulduğu klasörde templates içine atıyorsunuz. ben şahsen '''DARKPOLAR V.1''' ı kullanıyorum.

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)  Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti)

http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=28388

http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=25852

bunlar da bakmanız gereken linkler.. kolay gelsin.. oldukça zevkli ama bir o kadar da uğrastırıcı bir iştir bu..

edit:http://www.avsforum.com/t/1443252/yadis-templates-for-dune-hdi-players-emergency-backup-thread buraya da aktarmışlar sanırım templatelerden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 23 Şubat 2013; 16:49:12 >

• Merhaba

ağ kullanmadan direk dune a bağlama yoluyla harici disklerimi kullanacağım. uğraşıp araştırmama rağmen yadis programını nasıl kullanacağımı çözemedim .

Sorularıma cevap veririseniz sevinirim .

1- dune hd base 3d aletine yadis programını nasıl kurup aktif hale getirebilirim .

2- her harici diski bilgisayarda taratıp hazır halde alete taktığımda otomatik olarak görüp listelemesini nasıl sağlarım.

3- her harici disk için taramayı manuel olarak yapacağım için başka bir program önerebilirmisiniz.

teşekkürler
  • ağ olmadan YADIS İ kullanama şansınız yok.. YADIS, bilgisayar üzerinde çalışıyor ve güncelleme yapıyor.. yani bilgisyara ve ağ üzerinden dunea ihtiyacınız var..

EDIT: koyu olarka gösterdiğim yere bir önceki mesajımda dune yazmıştım, yanlışlık oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 23 Şubat 2013; 21:20:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

ağ olmadan dune u kullanama şansınız yok.. dune, bilgisayar üzerinde çalışıyor ve güncelleme yapıyor.. yani bilgisyara ve ağ üzerinden dunea ihtiyacınız var..

cevabınız için teşekkürler
  • rica ederim
  • @saintroyo

Teşekkürler.
    Tribute Full ü seçtim.
  • rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: safisar

ağ olmadan duneu kullanma şansınız yok demişim, ama ağ olmadan YADSİ kullanma şansnız yok... yanlış yazmışım kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: safisar

ağ olmadan duneu kullanma şansınız yok demişim, ama ağ olmadan YADSİ kullanma şansnız yok... yanlış yazmışım kusura bakmayın.

anlamıştım ben teşekkürler
  • Herkese merhaba ..
    Dune hd base3d hakkında kullanım tecrübesi olan arkadaş varmı?ayrıca bu seride en üst model dune hd max3d diye biliyorum ancak türkiyede satışını yapan firma bulamadım, dune base 3d ve diğer modeller var genellikle.bekleyip bluray player özellikli max 3d almakmı daha mantıklı yoksa base 3d yeterde artarmı:) bilgisi ve yorumu olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650 gb film arsivi sonunda yadisle şekil buldu şimdi 2 istegim var ,

1.Dunenin arayuzleri nasıl degısıyor.Hani mavi,kırmızı,çimen olan "skin"bölümü-ne ek 1080 jpeg resimler eklenebılıyormu nasıl???
    2.Dunenın içinden hard disce girdikten sonra ordanda yadis klasorune gırıp fılmleri secerken ekrana gelen "mavi "fon yada diger adıyla perde nasıl degısıyor.netden farklı resımler indirdim oraya eklemek ve resımli film dosyalarını o resımlerin uzerınde acmak ıstıyorum???

şimdiden tskler..

Dune HD Smart H1....
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratthy

Herkese merhaba ..
    Dune hd base3d hakkında kullanım tecrübesi olan arkadaş varmı?ayrıca bu seride en üst model dune hd max3d diye biliyorum ancak türkiyede satışını yapan firma bulamadım, dune base 3d ve diğer modeller var genellikle.bekleyip bluray player özellikli max 3d almakmı daha mantıklı yoksa base 3d yeterde artarmı:) bilgisi ve yorumu olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

Dune HD Max 3D diye bir ürün Türkiye yi bırakın henüz Dünyada yok!
    Linki inceleyiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_72103255/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72129384

• quote:

Orijinalden alıntı: bytatto

650 gb film arsivi sonunda yadisle şekil buldu şimdi 2 istegim var ,

1.Dunenin arayuzleri nasıl degısıyor.Hani mavi,kırmızı,çimen olan "skin"bölümü-ne ek 1080 jpeg resimler eklenebılıyormu nasıl???
    2.Dunenın içinden hard disce girdikten sonra ordanda yadis klasorune gırıp fılmleri secerken ekrana gelen "mavi "fon yada diger adıyla perde nasıl degısıyor.netden farklı resımler indirdim oraya eklemek ve resımli film dosyalarını o resımlerin uzerınde acmak ıstıyorum???

şimdiden tskler..

Dune HD Smart H1....

1- internette var sanırım dune skinleri.. yalnız nasıl yapılacağı ya da nereye kopyalancağını bilmiyorum.

2- burada kastınız eğer yadisin ilk açılış ekranı ise yani alt kısımda ''filmler'' ve '' tv sovları'' yazan arka plan ise;

yadis templates klasöründe kullandığınız templates klasörü içindeki background yazan image dosyası o arkaplanı gösterir. yani siz o dosyayı silip yerine istediğiniz herhangi bir image dosyasının ismini '''background''' olarak değiştirip bu klasöre kopyaladığınız zaman o anki arkaplanı değiştirmiş olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: orogya

selam arkadaşlar
    Benim yadis üzerinden oynatma ile ilgili bir problemim var.
    Bende iki tane dune duo var kardeşimle beraber kullanıyoruz,bütün harddiskler benim dune üzerinde bağlı,yadis için de bir flashdisk takılı
    benim dune üzerinden hiçbir dosya da problem olmuyor ama kardeşimin dune üzerinden yanlış url hatası veriyor.
    Nerede yanlış yapıyorum?Yadis i kurarken harddisk yolu için storage_uuid://6543a34455c3454/movie şeklinde kuruyor bende bu şekilde sıkıntı yok,onda oynatmıyor
    smb: ile denediğimde hem bende hem onda filmler müthiş takılıyor.
    Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.

Kimse bilmiyor mu bir youlunu acaba?
    Benim gibi iki dune ve tek yadis kullanan başka biri yok mu. Bu forum da?

• quote:

Orijinalden alıntı: orogya

selam ar kuruyorkadaşlar
    Benim yadis üzerinden oynatma ile ilgili bir problemim var.
    Bende iki tane dune duo var kardeşimle beraber kullanıyoruz,bütün harddiskler benim dune üzerinde bağlı,yadis için de bir flashdisk takılı
    benim dune üzerinden hiçbir dosya da problem olmuyor ama kardeşimin dune üzerinden yanlış url hatası veriyor.
    Nerede yanlış yapıyorum?Yadis i kurarken harddisk yolu için storage_uuid://6543a34455c3454/movie şeklinde kuruyor bende bu şekilde sıkıntı yok,onda oynatmıyor
    smb: ile denediğimde hem bende hem onda filmler müthiş takılıyor.
    Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.

Arkadaşım nasıl hallettin açıklarmısın acaba bende de iki dune var ve harddisk ler üzerinden oynatırken takılma oluyor nas üzerinden sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

Doğrudur, user - pass kullanarak hallettim ben de.. Ancak daha önce buna gerek kalmadan girebiliyordum, 3-4 yıldır QNAP kullanıyorum sorunsuzdu, evde 2 DUNE olunca böyle oldu, onu da hallettim..
    Teşekkürler cevap için..

Yanlışlık olmuş alıntı buna olacaktı :)

Arkadaşım nasıl hallettin açıklarmısın acaba bende de iki dune var ve harddisk ler üzerinden oynatırken takılma oluyor nas üzerinden sorun yok

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.