Şimdi Ara

Dün statda FATİH ÇALIŞKAN isimli bir taraftarımız vefat etmiş,mekanı cennet olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bertrand Russell

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun

Alıntıları Göster
    Allah rahmet eylesin, pegasus üstte mi acaba dün gördüm ben sedye falan getirmişlerdi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bertrand Russell

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun

Alıntıları Göster
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Pegasus tribününde birisinin sedyeyle kaldırıldığını görmüştüm, o kişi miydi acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Allah rahmet eylesin, pegasus üstte mi acaba dün gördüm ben sedye falan getirmişlerdi??

Alıntıları Göster
    Ulan paragöz herifler 2 derbiye zaten kalbimiz dayanmıyor. Çıkardığınız sistemdeki derbiler daha da önem kazanıyor. Dayanmıyor kalbimiz. Biz sizin gibi paraya tapmıyoruz, klübümüze tapıyoruz.

Toprağı bol olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Ulan paragöz herifler 2 derbiye zaten kalbimiz dayanmıyor. Çıkardığınız sistemdeki derbiler daha da önem kazanıyor. Dayanmıyor kalbimiz. Biz sizin gibi paraya tapmıyoruz, klübümüze tapıyoruz.

Toprağı bol olsun.

Alıntıları Göster
    valla bende dayanamıyorum artık maçları izlemiycem... allah rahmet eylesin kardeşimize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Toprağı bol olsun.

Alıntıları Göster
    Ben 35 yaşında kalbimi zorlamayayım diye 1 dakikasını bile izlemedim...

Eniştemi maçtan sonra kızdırayım diye evine gittim, by pass geçirmiş 3 damarı değişmiş adam beti benzi atmış, yüzü kireç gibi olmuştu.

Kimsenin canı b.ktan bi maçtan değerli değildir, aman dikkat edelim.

Merhuma da Allah'tan gani gani rahmet diliyorum, şu maç için ölmeye değermiydi... Yazık değil mi ailesine sevenlerine...

• quote:

Orijinalden alıntı: iskobiii

valla bende dayanamıyorum artık maçları izlemiycem... allah rahmet eylesin kardeşimize.

Alıntıları Göster
    Allah rahmet eylesin,pegasus tribünündeydi sanırım,tam benim oturduğum koltukta yer açmıştık,ambulans istediler.Mekanı cennet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskobiii

Alıntıları Göster
    Mekanı cennet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Mekanı cennet olsun.

Alıntıları Göster
    Mekanı cennet olsun.
  • Dün maçta devre arası batı tribünde ambulans ambulans diye bağıriyordu taraftar onun içindi sanırım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

Allah rahmet eylesin,pegasus tribünündeydi sanırım,tam benim oturduğum koltukta yer açmıştık,ambulans istediler.Mekanı cennet olsun.

Alıntıları Göster
    Bence bizim milletimiz futbolun oyun olan tarafından zevk almıyor.Tek amaçları kendi takımlarının yenmesi ve bu galibiyetlerle kendi iç egosunu şişirmesidir.Asıl amacından oldukça sapmıştır insanlar ölesine bağlanıyorlar takımlarına halbuki bu kulüpler altı üstü bu işi yapan ve para kazanan kesimlerdir.Aşırı fanatiklik yerine futboldan zevk almasını bilseydik hiçbir şey bugün ki gibi olmazdı.Ama asıl suç yıllardır birbirlerine laf atarak suçlamalarda bulunan yöneticiler ve futbolculardır.
    Dün gerçekten takdir ettim staddaki Galatasaray Taraftarını karşı rakibin sahanın ortasında sevinmesine bile tepki göstermediler.Ki Aykut Hoca çok doğru söyledi bu tarz sevinçleri(bence kupa kaldırma hariç) karşı ezeli rakibinizin karşısında yaparsanız durduk yere nefret kazanırsınız.
    Bakıyorum dün Volkan diyor işte ben bir şey yapmadım gördünüz mü(tahrik de bulunmuyor ince zekalı futbolcu) sonra da diyor ki işte az para,çakmak atıldı ve bir de en azından biz beraberliğe sevinmedik dersen kusura bakmasında o insan resmen insanları kışkırtmaya çalışan yalancı bir insan olur.Yani bu adam çocuk mu da böyle imalarda bulunuyor?
    Gerçi ben şunu anladım bu ülkede dar ağacında bile olsa Aziz Yıldırım diyen bir millete ne desek boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Dün maçta devre arası batı tribünde ambulans ambulans diye bağıriyordu taraftar onun içindi sanırım :(
    Yazık ya. Allah rahmet eylesin.

Bu play-off seneye olmaz merak etmeyin arkadaşlar, her şey olması gerektiği gibi normale döner güzel bir lig heyecanı seyrederiz.

Bu arada resmi bir açıklama yok galatasaray'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Dün maçta devre arası batı tribünde ambulans ambulans diye bağıriyordu taraftar onun içindi sanırım :(

• Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Alıntıları Göster
    Ben bile 2-1 olduğunda stadda yıkıldım, zor iş kalbi olan gitmesin stada.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMamba#24

Ben bile 2-1 olduğunda stadda yıkıldım, zor iş kalbi olan gitmesin stada.

Alıntıları Göster
    25 yaşındaymış ulan daha. Bunların ahı çıkar TFF ve cici sizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackMamba#24

25 yaşındaymış ulan daha. Bunların ahı çıkar TFF ve cici sizden.

Alıntıları Göster
    ölümün ne zaman nerede geleceği belli olmuyor.Allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

ölümün ne zaman nerede geleceği belli olmuyor.Allah rahmet eylesin

Alıntıları Göster
    Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali87

Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.

Alıntıları Göster
    bu çoçugun sebebi sensin tff allahınızdan bulun.

allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

bu çoçugun sebebi sensin tff allahınızdan bulun.

allah rahmet eylesin.

Alıntıları Göster
    Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Allah rahmet eylesin.

Alıntıları Göster
    Allah rahmet eylesin. eğer maçtan önce arkadaşımızın önemli bir kalp problemi yok ise ve maç esnasında bir anlık olduysa (yani kalp krizi bu Allah korusun ne zmn geleceği bilinmez ama) bunun sorumlusu TFF dir play off dediler önümüze koydular bizde yiyoruz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.