Rüyamda galatasaray maçını gördüm 1-0 yeniyoduk olcay atıyodu golu sağ arka direkte vuruyodu muslera yetişemiyodu sonra rüya tabi hemen hızlı geçiyodu bi anda anda her zaman izlediğim kahve den çıkıyoduk üstümde yine formam vardı sonuça baktım 1-0 dı
Eğer mağlup olursak.
Samet aybaba terimin ağırlığı altında ezildi denilecek, bütün stat quaresma diye inleyecek, yönetim istifaların ardı arkası kesilmeyecek, saha 2-3 maç kapatılacak, fernandez ipleri koparacak, demirören içinden gülerek Beşiktaşımıza sahip çıkalım diyecek, ilk yarı başlarken bitecek, olağan üstü genel kurula gidilecek.
quote:
Orijinalden alıntı: Salinas
Eğer mağlup olursak.
Samet aybaba terimin ağırlığı altında ezildi denilecek, bütün stat quaresma diye inleyecek, yönetim istifaların ardı arkası kesilmeyecek, saha 2-3 maç kapatılacak, fernandez ipleri koparacak, demirören içinden gülerek Beşiktaşımıza sahip çıkalım diyecek, ilk yarı başlarken bitecek, olağan üstü genel kurula gidilecek.
bence bu maç için bunlar yapılmamalı ben 5. haftaya kadar umutluyum hala düzelme olmazsa bende karşı çıkarım yönetime ama rahat olun rüyamda gördüm kazanıcaz
Beşiktaş'ın mutlak kazanması gereken bir maç.
1 puan beni mutlu eder.
Bencede 1 puan fena sayılmaz. 1-1 bitecek diye düşünüyorum
Vallahi bende şöyle birşeyler yiyip içerek bir Real Barça birde Fener-BJK maçlarını izleyebiliyorum. Galatasaray maçlarında strese falan giriyoruz olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Fazlagiç
quote:
Orijinalden alıntı: oguzer77
güzel maç olucak o kesin
Vallahi bende şöyle birşeyler yiyip içerek bir Real Barça birde Fener-BJK maçlarını izleyebiliyorum. Galatasaray maçlarında strese falan giriyoruz olmuyor
aynen dostum özellikle gs-bjk maçlarını osura osura izlerim ama fb nin maçı olduğunda içeri doğru osuruyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme