Şimdi Ara

Dün Rüyamda Galatasaray Maçını Gördüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rüyamda galatasaray maçını gördüm 1-0 yeniyoduk olcay atıyodu golu sağ arka direkte vuruyodu muslera yetişemiyodu sonra rüya tabi hemen hızlı geçiyodu bi anda anda her zaman izlediğim kahve den çıkıyoduk üstümde yine formam vardı sonuça baktım 1-0 dı

• Eğer mağlup olursak.

Samet aybaba terimin ağırlığı altında ezildi denilecek, bütün stat quaresma diye inleyecek, yönetim istifaların ardı arkası kesilmeyecek, saha 2-3 maç kapatılacak, fernandez ipleri koparacak, demirören içinden gülerek Beşiktaşımıza sahip çıkalım diyecek, ilk yarı başlarken bitecek, olağan üstü genel kurula gidilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salinas

Eğer mağlup olursak.

Samet aybaba terimin ağırlığı altında ezildi denilecek, bütün stat quaresma diye inleyecek, yönetim istifaların ardı arkası kesilmeyecek, saha 2-3 maç kapatılacak, fernandez ipleri koparacak, demirören içinden gülerek Beşiktaşımıza sahip çıkalım diyecek, ilk yarı başlarken bitecek, olağan üstü genel kurula gidilecek.

bence bu maç için bunlar yapılmamalı ben 5. haftaya kadar umutluyum hala düzelme olmazsa bende karşı çıkarım yönetime ama rahat olun rüyamda gördüm kazanıcaz
  • Beşiktaş'ın mutlak kazanması gereken bir maç.

1 puan beni mutlu eder.
  • Bencede 1 puan fena sayılmaz. 1-1 bitecek diye düşünüyorum
  • centilmence bir maç olsun yeter
  • güzel maç olucak o kesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akşamki maçta olanlar.
    9 yıl önce açıldı
    Onu Gördüm Rüyamda
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzer77

güzel maç olucak o kesin

Vallahi bende şöyle birşeyler yiyip içerek bir Real Barça birde Fener-BJK maçlarını izleyebiliyorum. Galatasaray maçlarında strese falan giriyoruz olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

quote:

Orijinalden alıntı: oguzer77

güzel maç olucak o kesin

Vallahi bende şöyle birşeyler yiyip içerek bir Real Barça birde Fener-BJK maçlarını izleyebiliyorum. Galatasaray maçlarında strese falan giriyoruz olmuyor

aynen dostum özellikle gs-bjk maçlarını osura osura izlerim ama fb nin maçı olduğunda içeri doğru osuruyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.