Dün konusu açılmıştı ve R10 davetiyesi istemişti bazı arkadaşlar
O 4-5 kişinin Arasında Dolandırıcılık yapan ve İyi Niyetimi Süistimal edip R10'a Katılan Kullanıcının ALLAH .... VERSİN
EN Yakın Zamanda R10 Moderatörleriyle Konuşup Durumu Aktaracağım .
Yazıklar Olsun Size
ben almıştım...Teşekkürler tekrardan...
Hacı hayırdır ne oldu?.Severim seni iyi adamsın.Olay ne?
Bu arada sen fethiyelimiydin?Arkadaş listemde varsın da? iyi akşamlar
quote:
Orijinalden alıntı: fethiyeli1988
Foruma üye olan 4-5 Arkadaş Davetiye istemişti ben de gönderdim . İçlerinden Biri Önceden ya da Az önce R10'da birilerini Dolandırmış Onların Yüzünden Ben de Gittim
Allah'a havale ediyorum onları bozamayacağım ağzımı bu üyelik bari gitmesin
quote:
Orijinalden alıntı: Karl Dönitz
quote:
Orijinalden alıntı: fethiyeli1988
Foruma üye olan 4-5 Arkadaş Davetiye istemişti ben de gönderdim . İçlerinden Biri Önceden ya da Az önce R10'da birilerini Dolandırmış Onların Yüzünden Ben de Gittim
Allah'a havale ediyorum onları bozamayacağım ağzımı bu üyelik bari gitmesin
Hacı hemen güvenmediğin insanlara neden veriyon ki? Fazla iyi niyetli olma(bizde zamanında bu hayatı yaptık)hadi sıkma canını fazla olan olmuş
Girmeye çalıştım multi hesap falan dedi hocam giremedim bende şimdi tam sana mesaj atacaktım..
Gerçekten kim yaptıysa yazıklar olsun..Seninde hesap gitmiş üzüldüm hocam..
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
Ne işe yarar R10 davetiyesi.
internet site sahiplerinin takıldığı bir forum
Davet göndermeden önce en az yarım saat muhabbet etmen lazım nasıldır kimdir iyice ögrenmeden neden davet gönderiyorsun orası ticaret forumudur her türlü para dönüyor orada herkes bir degil ne yazıkki dikkatli olmak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Engin.K
Davet göndermeden önce en az yarım saat muhabbet etmen lazım nasıldır kimdir iyice ögrenmeden neden davet gönderiyorsun orası ticaret forumudur her türlü para dönüyor orada herkes bir degil ne yazıkki dikkatli olmak lazım
haklısınız hocam bundan sonra daha dikkatli davranacağım valla dersimi aldım
Arkadaşım geçmiş olsun.Fakat adamlar özellikle belirtiyor referans olabileceğiniz kişilere davetiye verin diye.Forumdan tanımadığın kişilere vermemen gerekirdi ne olursa olsun. Umarım yöneticilerle konuşup hesabını açtırabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: mct2002
Arkadaşım geçmiş olsun.Fakat adamlar özellikle belirtiyor referans olabileceğiniz kişilere davetiye verin diye.Forumdan tanımadığın kişilere vermemen gerekirdi ne olursa olsun. Umarım yöneticilerle konuşup hesabını açtırabilirsin.
evet hocam bir daha ki sefere daha dikkatli olacağım zaten
bu gibi insanlar yüzünden r10dan ihtiyacı olanlar yararlanamıyor en az 4-5 tane sitem var fakat siteye bir türlü davetiye bulup üye olamıyorum Bu devirde kimseye yardımcı olmayacaksın.Sizede geçmiş olsun
sağolun hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme