Bildirim
Dün Oyundaki İlginç K/D/A ve CS'm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
7 csn olsaydı daha uyumlu olurdu
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Draven'ın Bıyıkları
Önce konuya umutla baktım hani dalga geçilcek bişey yok diye ama 32 dakikada 77 farm nedir ya
bir troll gelip adam jungler der umarım lol
77 mesaj wtf._____________________________ 
-
32dk 77 farm yapmak için ne kadar çabaladın _____________________________ CARRY -
oğulcan baksana oloom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ BUG OLMUŞTUR TİCKET ATICAM.! -Lynxou
-
quote:
Orijinalden alıntı: Draven'ın Bıyıkları
Önce konuya umutla baktım hani dalga geçilcek bişey yok diye ama 32 dakikada 77 farm nedir ya
bir troll gelip adam jungler der umarım lol
normalde jungle oynamıyorum takımda top lane ve mid feedlediği için sürekli ganke gittim farm yapamadım pek ama umrumda değil zevk almak için oynuyorum 32 dakika içinde 420* farm yapıp hava atmak için değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelise -- 3 Temmuz 2013; 15:51:30 >_____________________________ Nikon D7100 - 50mm 1.8G / Sigma 17-50mm 2.8 / Tamron 70-300mm 3.5-5.6 -
hepsi 6 olsaydı o zaman bir şeyler düşünürdük
cs op
777 olsaydı daha iyi olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
hepsi 6 olsaydı o zaman bir şeyler düşünürdük
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler