Arkadaşlar dün gece video izlemekten sıkılmıştım. Google'ın panaroma modunda ülkeleri gezmeye karar verdim. Amerikanın sokaklarını, times meydanını, miamiyi gezdim aynı filmlerdeki gibi. Tam bir amerikan havası. Çok güzeldi bu gece de Parisi gezicem :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dün Gece Yeni Hobi Keşfettim.

-
-
Ben bunu önceden çok yapardım. Dünyayı bir top gibi döndürüp rastgele yerde durdurup oranın sokak görünümü çıkıyorsa rastgele oradan gezmeye başlardım.
-
Ben bi ara öyle abarttım ki bu işi Suriye Şam'da bile panorama arıyordum . 10 tane felan vardı o şekilde yetindim. -
Onu ben de yaptım da hep çöle ormana denk geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oraya da bakayım durumlar neymiş
dikkat edin hocam tehlikeli diyolla
Bunu bende yapıyorum 😁
güzel aktiviteye benziyor hocam bende deniycem -
Google Earth web'te de (Dünyanın en ayrıntılı yerküre haritası, Maps ile alakası yok) panorama moduna benzer turlar, şehirlerin 3D uydu görünümü, (Sadece belirli dünya şehirlerinde var) ve buna benzer şeyler var. Günde en az yarım saatimi burada dolanmaya ayırıyorum, hastalık oldu benimkisi
-
Ayda ortalama 1 saatimi bunu yaparak geçiriyorumdur muhtemelen.
-
Hiç yapmadım hocam bende deneyeceğim
-
Deneyin hocam şuan italyanın sokaklarında geziyorumquote:
Orijinalden alıntı: ShuzoHiç yapmadım hocam bende deneyeceğim
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 9 Mart 2021; 8:29:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
google earth üzerinde istediğiniz yerden başlstabiliyorsunuz uçuşu...
Güzelliği şu, kumandaları basit numlock veya shift numlock tuşlar ile. Microsoft flight sim gibi teferruatlı değil.
Hocam google earts sokak görünü mü diyeceğim. iyiymiş italya Falan :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X