Şimdi Ara

Dün gece yatmadan önce gofret yedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün(bu) gece yatmadan önce gofret yedim saat 2 gibiydi sanırım ve uyumaya çalıştım; ancak uykuya dalmadan önce karnım çok ağrıyordu daha doğrusu yanıyordu.zar zor uykuya daldıktan sonra rüya görmeye başladım.aslında bu rüya değil bi kâbustu...::: yılbaşı gecesi arkadaşlarımla dışarı çıkmıştım, eğlenmiştik.. daha sonra kendimi gece karanlığında eve dönmeye çalışırken buldum ayrıca etraf yabancılarla doluydu..bende yüzümü soğuktan korumak için şapka ile örtmüştüm..Daha sonra bizim sokağa vardım diyip sevinirken köşe dönüşünde karşıma yaşlı 2 tane kadın gözüktü ve korktuğumu belli etmemek için gözlerinin içine sert sert bakmıştım.O kadınların orada ne işi vardı? Kadın bana:'' bu saatte insanların gözünün içine bakmamalısınnnn..'' dedi ama ((sessizce ve ürkütücü bir şekilde..)) daha sonra lodos bastırdı eve apartmana doğru koştum ama anahtarımın olmadığını fark ettim ve zile nasıl oluyorsa yetişemiyordum apartman kapısının camında o yaşlı kadınları gördüm ve korkudan kalbim yerinden fırlıyacak kadar hızlı attığını farkettim...Arkama döndüğümde bana bakıp gülüyorlardı.. daha sonra uyandım ama yüzümden, kollarımdan.. yani her yerimden terler akıyordu gerçekten çok korktum. Siz siz olun yatmadan önce gofret yemeyin!

• bu konuyu açmak için mi üye oldun foruma
  • öğrendiğim iyi oldu her gece yatmadan önce bir gofret yerim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendin sen mi?

bu konuyu açmak için mi üye oldun foruma
  • rüyalarda koşma limiti var galiba ne kadar koşmaya çalışırsan çalış yer çekim kuvvetinin olmamış gibi seni hava kaldırır sen yorulduğunda tekrar ayakların yerde yorgun bir şekilde ama aynı yerde bulursun kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan

rüyalarda koşma limiti var galiba ne kadar koşmaya çalışırsan çalış yer çekim kuvvetinin olmamış gibi seni hava kaldırır sen yorulduğunda tekrar ayakların yerde yorgun bir şekilde ama aynı yerde bulursun kendini

Ben çoğu rüyamda uçuyorum, bazen kollarımı çırpsam uçarmıyım diye düşünüyorum
  • Ben de rüyamda rüyada olduğumu hissedersem hemen aşağı doğru düşüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.