Şimdi Ara

Dün Gece Yaşadığım Acaip Olay (yusufyusuf.gif)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam herzamanki gibi yattım(her akşam yatarım) uykuya daldığımda sürekli olarak kabuslar gördüm 1-2 saat falan sürekli kabuslar görerek uyandım daha sonra gözlerimi açtım ve odanın köşesinde 8-9 yaşlarında bir kız çocuğu gördüm ve acaip tırstım emin olmak için daha dikkatli baktım valla bi kız duruyodu ilerde daha sonra bana yavaş yavaş yaklaşmaya başladı bu kız ben acaip tırstım tabi yerimden kımıldayamıyorum bu benim yatağın dibine geldi hiç konuşmuyor ve tepki vermiyodu daha sonra yorganımdan çekmeye başladı bende tuttum yorganı çekiştiriyo ben çekiştiriyorum o çekiştiriyo ben çekiştiriyorum arada 1-2 tekme de salladım "git lan" falan dedim daha sonra birden kayboldu kız. ben yatakta kaldım öyle zaten o sırada göğsüme doğru bir el uzandı kimin eli veya neyin eli olduğunu görmedim ama tam göğsüme doğru bir el uzandı bende refleks olarak eli tuttum o sırada sanki başımdan kaynar sular döküldü acaip kötü oldum ve o anda uyandım meğersem rüyaymış... acaba böyle bir rüyanın anlamı ne olabilir?

Not: Yukardaki olaylar tamamen gerçektir en ufak uydurma yoktur.

• boyle bir sey babamada olmustu anlatmisti bagirmisti baya sonra uyanmisti
  • cenabetmiydin öyleyse normaldir
  • Faceteki şeyleri göndermedin başkalarına sana bir uyarı bu.Çabuk 69 kişiye gönder,kurtulursun.

Örnek:(çok özür dilerim ama allahın adi geçiyo yollamak zorundayım ismim melis 1 yaşındayımbir ölüyüm beni öldürdüler eğer bu mesajı 10 dk içinde 15 kişiye yollamazsan bu aksam yattığın yatağin basında ölücem ve seni bi biçakla öldürmek için gelicem allah rizası için eğer yollarsan yaklaşik 4 tane seni seven kişi sana açilacak c.tesi günü öpüleceksin zinciri bozma sevdiğin kiz ve ya erkek sana yarın çikma teklifi edicek)
  • çok tırsarım la böyle şeylerden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Bu gece yine Şok'ta sayım var
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 Kulhüvallahü 1 Elham okuyun.Boy abdestsiz yatmayın.
    Yatmadan önce bol yağlı-baharatlı-şekerli şeyler yemeyin.
    Stresliyseniz yatmadan önce nefes egzersizleri yapın(Bkz*).
    Hadi geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Faceteki şeyleri göndermedin başkalarına sana bir uyarı bu.Çabuk 69 kişiye gönder,kurtulursun.

Örnek:(çok özür dilerim ama allahın adi geçiyo yollamak zorundayım ismim melis 1 yaşındayımbir ölüyüm beni öldürdüler eğer bu mesajı 10 dk içinde 15 kişiye yollamazsan bu aksam yattığın yatağin basında ölücem ve seni bi biçakla öldürmek için gelicem allah rizası için eğer yollarsan yaklaşik 4 tane seni seven kişi sana açilacak c.tesi günü öpüleceksin zinciri bozma sevdiğin kiz ve ya erkek sana yarın çikma teklifi edicek)

her yere yazmayi birakin su seyleri artik

• bu kız mı..??

• quote:

Orijinalden alıntı: tavakspor

bu kız mı..??

yok yaw temiz tatlı bir kızdı ama yinede gece gece tırsmaya yetti
  • Kedidir o kedi.
  • bazen bndede oluyor rüyalar o akdar gerçekçi oluyorki rüya olduğuna inanamıyosun
  • that means you have pyscholohical problems
  • Git abdest al hocam.
  • geceleri fazla fear oynama
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

Git abdest al hocam.

Kusura bakmayında mevzu abdestte olsa hristiyan alemi geceleri uyuyamazdı.
    Tekrarlanırsa arkadaşın psikoloğa gitmesi daha uygun bir yöntem gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybeerk

dün akşam herzamanki gibi yattım(her akşam yatarım) uykuya daldığımda sürekli olarak kabuslar gördüm 1-2 saat falan sürekli kabuslar görerek uyandım daha sonra gözlerimi açtım ve odanın köşesinde 8-9 yaşlarında bir kız çocuğu gördüm ve acaip tırstım emin olmak için daha dikkatli baktım valla bi kız duruyodu ilerde daha sonra bana yavaş yavaş yaklaşmaya başladı bu kız ben acaip tırstım tabi yerimden kımıldayamıyorum bu benim yatağın dibine geldi hiç konuşmuyor ve tepki vermiyodu daha sonra yorganımdan çekmeye başladı bende tuttum yorganı çekiştiriyo ben çekiştiriyorum o çekiştiriyo ben çekiştiriyorum arada 1-2 tekme de salladım "git lan" falan dedim daha sonra birden kayboldu kız. ben yatakta kaldım öyle zaten o sırada göğsüme doğru bir el uzandı kimin eli veya neyin eli olduğunu görmedim ama tam göğsüme doğru bir el uzandı bende refleks olarak eli tuttum o sırada sanki başımdan kaynar sular döküldü acaip kötü oldum ve o anda uyandım meğersem rüyaymış... acaba böyle bir rüyanın anlamı ne olabilir?

Biz Seni Doğdugundan Beri 1 Kere Uyudun Sanıyorduk

• quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Faceteki şeyleri göndermedin başkalarına sana bir uyarı bu.Çabuk 69 kişiye gönder,kurtulursun.

Face'de yaptığınız yetmedi buraya da mı başladınız seviyesiz herifler.

Yollamak zorundaymış , ben okudum yollamadım bir de utanmadan yazının içine "Allah'ın adı geçiyor göndermem lazım" filan yazıyorlar , günde 5 kere ezan okunuyo Allah'ın adı geçiyo camiye gidiyor mu bunu yazanlar ? ya da göndermek zorunda hissedenler kendini ? Kutsal kitabı okuyorlar mı ?

Bu 99 kişiye gönder , ebeni bul tarzı yazıları etrafa yayanlara koca bir Kuş beyinliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okandmr

quote:

Orijinalden alıntı: aybeerk

dün akşam herzamanki gibi yattım(her akşam yatarım) uykuya daldığımda sürekli olarak kabuslar gördüm 1-2 saat falan sürekli kabuslar görerek uyandım daha sonra gözlerimi açtım ve odanın köşesinde 8-9 yaşlarında bir kız çocuğu gördüm ve acaip tırstım emin olmak için daha dikkatli baktım valla bi kız duruyodu ilerde daha sonra bana yavaş yavaş yaklaşmaya başladı bu kız ben acaip tırstım tabi yerimden kımıldayamıyorum bu benim yatağın dibine geldi hiç konuşmuyor ve tepki vermiyodu daha sonra yorganımdan çekmeye başladı bende tuttum yorganı çekiştiriyo ben çekiştiriyorum o çekiştiriyo ben çekiştiriyorum arada 1-2 tekme de salladım "git lan" falan dedim daha sonra birden kayboldu kız. ben yatakta kaldım öyle zaten o sırada göğsüme doğru bir el uzandı kimin eli veya neyin eli olduğunu görmedim ama tam göğsüme doğru bir el uzandı bende refleks olarak eli tuttum o sırada sanki başımdan kaynar sular döküldü acaip kötü oldum ve o anda uyandım meğersem rüyaymış... acaba böyle bir rüyanın anlamı ne olabilir?

Biz Seni Doğdugundan Beri 1 Kere Uyudun Sanıyorduk

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.