Şimdi Ara

Dün gece gördüğüm rüya....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün gece acayip bir rüya gördüm ve ilk defa bu kadar etkilendim.

Rüyaya gelirsek ; kız kardeşim vefat etmiş. Tabuta koymuşlar. Ben ise başında elim bağlı dua ediyorum ve hüngür hüngür ağlıyorum.

İlk defa böyle bir rüya gördüm ve çok üzüldüm açıkcası. Acaba bi anlamı var mıdır ?

Sizlerle paylaşmak istedim.

İyi geceler.

• Kız Kardeşin Ömrü uzun..

Kız Kardeşin deki bu aralar bir kaç garibana yardım etsın

ßende rüyamda aşağı binadan bir kadının 3.cü kattan düşüp öldüğünü gördüm
    rüyamda
    kadınla konustum boyle boyle die mewlut dağıttı

Edit: :Düzeltme:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Brother~ -- 19 Eylül 2008; 5:23:54 >
  • Sigmund Freud rüyada ölen kızkardeşler hakkında hiç iyi şeyler söylemiyor.Bense seni üzmemek için anlatmıyorum.Siggy kim dersen ayyaş,şarapçı,gavurun teki.Aynı zamanda psikoloji biliminin de kurucusu.Modern anlamda rüya tabirleri yapıyor.Ama salla kendisiniAdam değildi zaten.Biraz önce atvde bir rüya yorumu yapıldı.Onu anlatayım kısaca;

Bir osmanlı sultanı rüyasında düşmanıyla güreş tutuyor ve sırtı yere geliyor.Rüyayı da danışmanlarına yorumlatıyor.Bu sultan aynı zamanda da bu düşmanına sefer düzenleyecekmiş.Danışmanları ama hünkarım gitmeyin yenilirisiniz,zaten rüyanızda da görmüşsünüz diyor.En son bir danışmanı diyor ki,sultanım sırt bir insanın en güçlü yeridir.Toprak ise gücü simgeler.Siz bu savaşı kaybetmeyeceksiniz diyor.Sonunda da sultan savaşı kazanıyor.Yani olay şu her rüyayı hayra yormak lazım.Hayır dile hayır olsun.Birde kötü rüya gördükten sonra uyanınca sol tarafınıza üç kere tükürün."Allahım şeytanın şerrinden sana sığınırım" diye dua edin.

• hayır değil ,

@Plain Of Death kız arkadaşı değil kardeşi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Deniz.. -- 19 Eylül 2008; 5:18:47 >
  • kardeşinin ömrü uzamış ama senin aglaman ne alamet onu bilmiyorm
  • hayra yormak lazım bu tarz rüyaları, Allah uzun ömürler versin sizlere
  • Hayrolsun hocam..Allah ikinizede sağlıklı ve uzun ömürler versin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok sağolun arkadaşlar. Aynen hayra yorumlayalım. Allah hepimize sağlıklı , mutlu ve uzun bir ömür nasip etsin.
  • hoş rüyalar görmek için okunan bir dua vardı ama hatırlayamadım. bir bakayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbuzik

Birde kötü rüya gördükten sonra uyanınca sol tarafınıza üç kere tükürün.

ben tükürürsem heleki sol tarafa bu sefer annem karabasan olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lèon

quote:

Orjinalden alıntı: arbuzik

Birde kötü rüya gördükten sonra uyanınca sol tarafınıza üç kere tükürün.

ben tükürürsem heleki sol tarafa bu sefer annem karabasan olur

evli çiftleri düşünemiyorum bile
    hayriiiiiiii ne lan bu balgam sabah sabah!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih_t

Çok sağolun arkadaşlar. Aynen hayra yorumlayalım. Allah hepimize sağlıklı , mutlu ve uzun bir ömür nasip etsin.

Kesinlikle,Amin.

Bu arada konuyu görünce aklıma rahmetli anneannem geldi.Bir seferinde rüyasında imamın bugün ikindi vaktine kadar ölüceksin (daha edebi kelimelerle ve ismini söyleyerek yanidahaürkütücü.gif) dediğini görmüş ve o gün korkudan herkesi eve toplamıştı.
  • bir rüyanın milyonlarca yorumu vardır. herkes kendisine göre yorum yapar.
    rüyanın kız kardeşinle ve ölümle hiçbir ilgisi yok.
    bu yüzden kafan rahat olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.