Şimdi Ara

Dun gece gordugum korkunc ruya! (Paralel Evrenler ve Kara Delikler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, dun gece uzerinize afiyet bir ruya gordum, korkarak uyandim, kendime gelemedim 1 saat!

Hani canavar gorursun, yaratik gorursun, kotu ruh gorursun de korkarsin falan ama bu benimkisi inanilmaz dehset birseydi! Ruyamda oyle bir zamandayiz ki sanki isinlanma oldukca siradan bir hayat tarzi haline gelmis, hani insanlari evden isine giderken bile isinlayarak gonderiyorlar. Ben de bir arkadasimdayim, sohbet ediyoruz, eve gidecegim, o da az daha dur ben gonderirim seni diyor, neyse biraz daha duruyorum sonra isinlamak icin gerekli ayarlari yapiyor guyya eve gonderecek ya hiyar! Tam isinlanacakken koordinatlardan birini girerken bir hata oldugunu soyluyor ancak ben isleme baslamis bulunuyorum ve bir yere gonderiliyorum.

Gonderildigim yer bombos bir evren, kap karanlik, maddenin olmadigi, hicbir gezegenin, galaksinin, yildizin, hatta atom alti parcacaiklarin olmadigi bir evren. Bayagi korkuyorum dusunsenize hiclik evreni gibi biryerde tek basinizasiniz! Kapkaranlik ve sessiz.

Sonra daha da kotusu olmaya basliyor. Bu evrendeki tek varlik ben oldugum icin karanlik enerjiden olusan evrenin icerigi (anti madde gibi bisey heralde ruyamda hissediyorum bunu) benim kutle cekimimden dolayi bana dogru toplanmaya basliyor. Ben bir nevi kara delik gibi cekim kuvveti olarak gorev yapiyorum.

Bulundugum evrendeki butun karanlik madde etrafimda toplaniyor ve gittikce hizlaniyor, yogunlasmaya basliyor, en sonunda anliyorum ki bu baslayan islem BIG BANG'e neden oluyor ve yeni bir evrenin olusmasina sahit oluyorum. Ya da kendi evrenimizin olusum asamasini gormus oluyorum. Bu sirada uyandim.

Boyle ruya mi olur bu ne yav! ben neden herkes gibi deniz falan gormuyorum arkadas!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 3 Nisan 2018; 14:48:1 >

• Okurken tüylerim diken diken oldu ama csb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruya sonucta dostum, csb ye benzeyecek tabi, gercek degil ya sonucta :D
  • sonra kalktın evrende bir ıslaklık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dun gece daha beterini gordum bu arada :), boyle deniz kenari gibi, sahil gibi bi yerde egleniyoruz, bir delik var, icine bakiyorum 2 tane kiz, napiyonuz lan orda dedim, guluyorlar. El uzattim ciktilar, ama etrafa bakip sasiriyorlar, ne ayaksiniz siz bacilar dedim, ne dilimizi biliyorlar ne de baska bir sey. ANliyorum ki paralel bir evrenden gelmisler, farkli bir boyutun insanlari.

Sonra iste kosusturma, takipcilik, heyecan falan, uyandim saat 3.30am'di. Evde oxygen kalmamis, cami actim, tekrar yattim :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.