Şimdi Ara

Dün gece başımdan geçenler (periscope)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EDİT : ARADIM TAMAM SORUN YOK BEN BULDUM YAYINI SİLDİRDİM DEDİ İÇİM RAHATLADI TEŞEKKURLER İLGILENDIĞINIZ IÇİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kepler Laveran -- 29 Haziran 2016; 18:43:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu yaziyi okuyun. Ergenligin tanimi bu yazi.

• aramasan neyse niye arıyon direkt ifşa etmişsin kendini nereden bulacaklarki. Periscope kayıt için kullandıgın eposta veya tel güncel kullandığın iletişim adreslerin değilse sıkıntı olmazdı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 29 Haziran 2016; 17:18:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

aramasan neyse niye arıyon direkt ifşa etmişsin kendini nereden bulacaklarki. Periscope kayıt için kullandıgın eposta veya tel güncel kullandığın iletişim adreslerin değilse sıkıntı olmazdı bence.

Kız hukuki işlemlere başlıycam dedi ve yayın sahibinden yayının videosunu istedi bende korktum ararsam daha iyi olur diye duşundum.

• özel bilgileri paylaşmanın cezası, 6 aydan başlamak üzere 2 yıla kadar hapis cezasıdır. eğer bunu basın yoluyla yaparsanız, ceza yarı oranda artırılır. ifşa edilen bilgiden dolayı ortada çok büyük bir zarar yoksa, genellikle para cezası ile geçiştirilir. Yani para cezası ile yırtarsın. Geçmiş olsun.
  • Öldürün bunu
    Cezası bu

• Bişey soyleyin şuan bile rahat değilim hala korku var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    DÜn gece başıma gelen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi ne saçma işler peşindesiniz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: by_web

özel bilgileri paylaşmanın cezası, 6 aydan başlamak üzere 2 yıla kadar hapis cezasıdır. eğer bunu basın yoluyla yaparsanız, ceza yarı oranda artırılır. ifşa edilen bilgiden dolayı ortada çok büyük bir zarar yoksa, genellikle para cezası ile geçiştirilir. Yani para cezası ile yırtarsın. Geçmiş olsun.

50m kişinin bilgilerini ifşa edenlere bişey olduğunu duymadım ben.
  • quote:

quote:

özel bilgileri paylaşmanın cezası, 6 aydan başlamak üzere 2 yıla kadar hapis cezasıdır. eğer bunu basın yoluyla yaparsanız, ceza yarı oranda artırılır. ifşa edilen bilgiden dolayı ortada çok büyük bir zarar yoksa, genellikle para cezası ile geçiştirilir. Yani para cezası ile yırtarsın. Geçmiş olsun.

Hayatın boyunca kaç kere mahkemeye çıktın sen? Ben hem müşteki, hem de davacı olarak çok çıktım. Ve hiç birinde suçluların "aynı suçu işleyen dışarda bir sürü kişi var" diyip de serbest kaldığını görmedim.

Dışarıda yakalanamayan suçluluarın, aynı suçu işleyip yakalananların işledikleri suçu meşrulaştırılması gibi bir durum söz konusu olamaz.

Yakalandığın zaman yargılanırsın, yakalanmayanlar işin içinden sıyrılır olay bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_web -- 29 Haziran 2016; 17:34:33 >

• iyi olmus bir daha elalemin tanimadigin numaralari paylasmassin versin mahkemeye cezanida cek akillanirsin biraz

• quote:

quote:

quote:

Hayatın boyunca kaç kere mahkemeye çıktın sen? Ben hem müşteki, hem de davacı olarak çok çıktım. Ve hiç birinde suçluların "aynı suçu işleyen dışarda bir sürü kişi var" diyip de serbest kaldığını görmedim.

Dışarıda yakalanamayan suçluluarın, aynı suçu işleyip yakalananların işledikleri suçu meşrulaştırılması gibi bir durum söz konusu olamaz.

Yakalandığın zaman yargılanırsın, yakalanmayanlar işin içinden sıyrılır olay bu kadar basit.

Allah düşürmesin hiç çıkmadım çıkmakta nasip olmaz inşallah da ben o manada söylemedim hocam benim söylediğim 50m kişinin bilgilerinin yayınlandıktan sonra halen yakalanamamasına sitemdi.

• Zaten aradığım kişi benden buyuk 20-25 yaşlarında asıl aradığı kişi ben değilim dava açacak olsa söylemez miydi ? Açmaz diye duşunuyorum ama acayip korku var ilk defa boyle bişey yaptım off

• Abla dava felan açmıycaksın demi korkuyorum diye sorsam mı ?
  • beyler yorumları silin başımıza iş gelmesin

"bu mesaj 10 saniye sonra kendi kendini imha edecektir"
  • bizim arkadaşta aynı senin gibi yapmıştı şuan meksikada hapis yatıyor
  • Biriniz öldürün şunu. lütfen...
    Ya arkadaş sen niye kendini ifşa ediyon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recipe For Salvation

Abla dava felan açmıycaksın demi korkuyorum diye sorsam mı ?

• Bi b.k olmaz

• Konu ne beyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.