Şimdi Ara

Dün akşam yaşanan gizemli olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar beyler.Dün annemi biri aradı.Açtı annem.Karşıdaki ''Telefonumda kayıtlıydı numaranız ve isminiz.Merak ettim.Arayayım dedim.'' diyor.Annem adam bunları dedikten sonra,karşıdakinin sesini amcam sanıyor ki ne yalan söyleyeyim ben de öyle sandım çünkü amcam önceleri bizi arayıp hep böyle işletmeye çalışırdı sesini değiştirip.Şu aralar pek yapmıyor.Her neyse işte amcam ile konuşur gibi böyle samimi konuştu az.Amcamın adı Hakan'dır.Sonra adam,kendisinin Hakan olmadığını,gerçekten böyle bir şey olduğunu söylüyor.Sonra annem babama verdi telefonu.Babam ''Tamam.Yanlış numara.Kapat,kapat!'' gibisinden adama ayarı verip kapattı telefonu.Annem çok meraklandı.Bence hala merak ediyor kim olduğunu.Numaradan isim sorgulamayı falan da aramadılar zaten fakat ilk şüpheleri yan odada bilgisayarda oturan abimdi.Kendisinin S2'si var ve telefonda işletme uygulaması yüklemiş olabilir.Her neyse.Sizin yorumunuz nedir bu olaya ? İsim ve numaranın olması tanımadık birinde

• kediyi merak öldürür
  • Annen kaçak
  • Belkide birinin telefonunda vardı sattı telefonu o adam ordan buldu
  • İnsan ya meraktan yada y...k dan ölürmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Annen kaçak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bir zıpzıpım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JC_Furkan

/>

bu citizenmi
  • Yaklasik 4 yada 5 sene once avea da bir hata olmuştu bir numarayi caldirip kapattiginizda o sirada birini aramaya calisan sizi arıyordu az dalga gecmemistik milletle aklima o geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.