Şimdi Ara

DÜN AKŞAM MEZUNA KALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam cevapları kontro ettim etmez olaydım. Tamam biliyordum mezuna kalacağımı az çok ama fenden dolayı diyordum. sınavda ters köşe oldu fenim iyi geldi ve fullemeyi beklediğim matematikte çok fazla yanlışım var.
    Emin olarak çözmüştüm.
    Kesinlikle mezuna kalıyorum netlerim söyleyemeyecek kadar kötü öyle orta falan değil ve utanıyorum

Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden başlamalı mıyım ? Yoksa sonuçları mı beklemeliyim.
    Ailem beni mezun konusunda desteklemiyor seneye daha kötü yaparsın diyolar ama ben hiç düzgün çalışmadım ve hatalarımın farkındayım.
    Sürekli hatayı başkalarında aradım dershane öğretmen vs.

Psikolojik olarak tamamen çöktüm bu bir acıtasyon vs değil tamamen içimi dökmek için yazıyorum zamanınızı çalıyorsa özür dilerim.

Ailem laf arasında sürekli beni aşağılayıp akrabakarıyla kıyaslıyorlar.
    Mezuna kalmamı desteklemiyorlar saçma sapan şeyler söylüyorlar ama bu konuda kesinlikle dinlemeyeceğim. Sırf 1 sene beklemekek için hiç istemediğim işi hayatım boyunca yapmak istemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam ailenin yerine kendini koyarsan sen de öyle düşünürsün. Aileyi pek takmamak lazım. Kafalar hep eskide kalmış onların. Ben tytde 92 net yaptım ki beklediğimden iyi geldi. Sınavdan önce de bu civardaydım ama babama söylediğimde kaç soru var dedi 120 diyince kötü yapmışsın dedi 😂 Yani fazla takma aileni bu konuda.
    Çalışmaya gelirsek şuan için çok kötü hissediyorsundur.Moral motivasyonunu tahmin edebiliyorum. Ama kendine 2 hafta ver tatil için. 1 sene büyük bir yük taşıdın. Hem beynini hem vücudunu dinlendir. Büyük bir tecrübe elde ettin. Onu kullan. Ben Ocak ayında sınava nasıl çalışacağımı anca çözdüm bu sene. Sen artık kendini biliyorsun 2020'de gireceklerden 10 adım öndesin. Planlı çalış, yaptığın hataları yapma. Bu şekilde istediğin üniversiteyi kazanabilirsin 👍💪 Başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elw1s -- 17 Haziran 2019; 11:7:40 >
  • elw1s kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi bende çok geç farkettim ve afalladım ocak şubat döneminde. Hatalara vah vah etmek yerine terkar etmemek lazım. Hata yapa yapa gelişeceğiz sonuça.

• Hocam bence yine de sonucu bekleyin ne olur ne olmaz. Ama eğer istediğiniz gibi gelmezse ki umarım gelsin 1-2 gün düsünüp kafa toplayın ve plan programınızı, çalısacağınız kitapların neler olacağını bulun. Daha sonra baslayın vakit kaybetmeden. Ne kadar erken baslarsanız o kadar iyi olur eğer sonradan bırakmayacaksanız tabii. Geçen sene yaptığınız hataları bir kağıda yazın ve bir daha yapmamak için kendinize söz verin. Ve gerçekten çalısabileceğinizi yani o tempoyu bırakmayacağınıza eminseniz mezuna kalmaya tamamen karar verin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.