Şimdi Ara

Dün akşam kavga ettim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da yazdığım gibi dün akşam benden 2 yaş küçük(14 yaşındalar) 2 çocukla kavga ettim.Olay şöyle gelişti:

Ben ve 3 arkadaşım evimin yanındaki büfeden birşeyler almıştık büfenin arkasından gidiyorduk.Büfenin arkasında 2 çocuk bi kız vardı.Çocuklardan birisi sigara varmı diye sordu.Ben de yok dedim.Diğer çocuk da ne dayılanıyorsun dedi.Ne dayılancam be,zaten sizi de tanımıyorum dedim.Baktım bu özürlüler "Burası bizim mekanımız,bu saatte burada dolaşamazsınız" dedi.Ben de "Senin bölgen mi lan?" diye çıkış yaptım.Sonra bana "Lanlı konuşma benle ....(bi küfür etti ama hatırlamıyorum)" dedi ben de .... dedim.Böyle diyince ikisi birden üzerime doğru yürüdüler.Baktım benim arkadaşlar yusuf yusuf olmuş.Arkadaşlarımdan birisi ayırmaya çalıştı ve çocuk da "sen de mi dayak istiyosun lan?" dedi.Ben de "Karışmayın lan o çocuğa" dedim ve çocuğu çektim.Sonra çocuk tuttu t-shirtimi.Bi tane yumruk attı.Kafa atmaya çalıştı geri çekildim ben de zaten o yumruğun etkisiyle pogo moda geçtim ve "seni de .." deyip 3-4 tane çocuğun surata geçirdim.Diğer çocuk da bana vurmaya başladı resmen 2vs1 yaptık.Sonra arkadaşların müdahalesiyle ayrıldık.Sonra dediler gel yukarı yolda kavga edelim burada başkaları duyar falan.Dedim ben sizi tanımıyorum siz beni tanımıyosunuz ,uzatmaya gerek yok.Sonra annem de bağırışma sesleri duyup "oğlum n'oluyo orda?" deyince bunlar gittiler.Ben de arkadaşların yanına gidip söyledim hemen bir iki kişiyi çağırıp baktılar çocuklar nerede diye ama bunlar çoktan tüğmüş.

Bir iki şey daha söylemek istiyorum:
    Bu çocuklardan birisi 8.sınıfa gidiyor ve okuldan atılmış.Arkadaşlarım tanıyordu bu çocuğu.Belalı bir çocuk zaten.
    Bizim sitede oturan bi kızın arkadaşları bunlar ondan hep burada takılıyorlar.
    Niye senin arkadaşların sana yardım etmedi diye soracak olursanız da yanımdaki çocuklardan 2 tanesi 8. sınıfa gidiyorlar.Onlar bu olaya bulaşsa okulda dayak yerler.Diğer arkadaşım da 15 yaşında ama onun da bacakta sorunu var.Yani bu çocuğun bacağına bi vursalar adamın bacak gider.Zaten kalıplı değil o arkadaşım.
    Diğer bir söylemek istediğim şeyse bu çocukların arkası çok olduğu için böyle rahat davranıyorlar ve biz büfenin arkasından geçerken kavga etmeye hazırmış zaten çocuklar.
    Son olarak ta söyleyeceğim şey; niye sen de karşılık verdin ya da sen de dayılandın diyecek olursanız,arkadaşlarım bana güveniyor,ben bunlara diyorum sorun olursa bana gelin diye,onların yanında süt kesilirsem olmaz yani.

Bu arada az önce eve gelirken yine bunları büfenin arkasında gördüm ama bazı arkadaşlarım da bunların yanındaydı.Ben yine kavga çıkmasın diye büfenin yakınından eve gitmedim.

Her türlü öneri ve desteğinizi bekliyorum.Bir daha kavga durumu olursa ne yapayım?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ya gidecektin yine aynı yerden bu sefer birşey yapmazlardı bence. Senin okulda falan hiç iyi anlaştığın birisi yok mu bunlar gibi hafiften serseri?
  • Ah ah bi bana denk gelmedi şöyle tipler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

Ya gidecektin yine aynı yerden bu sefer birşey yapmazlardı bence. Senin okulda falan hiç iyi anlaştığın birisi yok mu bunlar gibi hafiften serseri?

Bu çocukların iyi arkadaş olduğu kişilerden bazıları benim kankam ama o anda hiçbirisi yanımda olmadığı için kavga çıkardılar.
  • Bir büyük gelip gençliğin haline bak desin.Ben diyecem ben de gencim yanlış olacak.Bıyığı terleyen kabadayı oluyor anasını satayım.

@urban seni tanımıyorum, sana değil lafım, bu polat alemdar gibi geçinen tiplere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

Bir büyük gelip gençliğin haline bak desin.Ben diyecem ben de gencim yanlış olacak.Bıyığı terleyen kabadayı oluyor anasını satayım.

@urban seni tanımıyorum, sana değil lafım, bu polat alemdar gibi geçinen tiplere.

Polat Alemdara da laf atmasanız olmaz.Adamla alıp veremediğiniz ne anlamadım.
  • bidaha ayağını denk al benden böle korkarsın işte edit: büfe arkası manyağı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ant_alican

quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

Bir büyük gelip gençliğin haline bak desin.Ben diyecem ben de gencim yanlış olacak.Bıyığı terleyen kabadayı oluyor anasını satayım.

Polat Alemdara da laf atmasanız olmaz.Adamla alıp veremediğiniz ne anlamadım.

Polat'a laf atmıyor...
  • olay nerde gelişti böyle büfede takılan bir kaç 14 yaşında velet biliyorum belki bizim oradır
  • La ben hergün kavga ediyorum bi tanesinde de gelip şu foruma konu açmadım.. Ettiğim kavgaların herbiri için konu açmaya kalksam dh de benim önderliğimde bi fight club kurulurdu
  • Eğer dediğin gibi arkaları sağlam olmasa hiç bir şey yapamazlar bizim mahallede bi çocuk oturuyodu bende o zamanlar ankara cumhuriyete gidiyodum çok serseri arkadaşım vardıı ama çok bulaşmazdım kavga işlerine neyse ben lise sona geçtiğimde bu liseye cumhuriyette başladı ve bu çocuk kaleye geç salim deyince ya caner abi ben geçmesem deyip ağlayan çocuktu neyse 1 dönem geçti baktım bu serseri tayfasına takılmışş bi havalar bi tafralar beni mahalle maçına çağırdılar işte gittim naber salim dedim iyi caner dedi abi diyen çocuk caner dedi neyse eyvallah dedim maçta baya sert girdi bana sakinca olum yavaşş girsene ya dedim nasıl oynucamı sanamı sorcam lan demezmi çok fena kafam attıı bi tane tokat atım bak yumruk falanda atmadım bide üstüne dün .oktun bugün koktun lan tarzı bişşeyler söyledim araya girdi arkadaşlar falan neyse ertesi gün okula gittim çıkışta o takıldığı bebelerle yanıma geldi sonra içlerinden biri çıktı oda lise son hiç sevmediğim bi çocuk oda salime tokat atmışsın ne ayak dedi dedim attığım tokatın hesabını sanamı vercem sonra bu üstüme yürüdü falan ama bişey yapamadı kısacası arkaları olmasa o çocukların ne orda sana artistik yapabilirlerdi nede başka bir şey

• quote:

Orjinalden alıntı: Elect

Ah ah bi bana denk gelmedi şöyle tipler.

aynen walla. Allah bulaştırmasın ama balaşırlarsa allah yarattı demiyecem.ya ben ya o veya onlar ölümüne dalacam valla.bu aralar bekliyorum öylelerini

2. olarak 14 yaşında bi çocuğun arkası ne kadar sağlam olabilir ki ya. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaRDCoRé_CHiLD -- 16 Mayıs 2009; 23:04:38 >
  • Bu tür dallamalar çok.

Benimde bu tür olaylarım günlük oluyor.

Yoldan geçiyorum şşttt diyor, dönüp bakıyorum, ne bakıyosun diyor.

Gerisi malum, ya o beni ya da ben onu kesiyorum.
  • Kim Læ O.Nerde Oturuyon Sen Knka.O Veletler Dayak Görsün.Benim Arkayı Görsün.Alayı..
  • Sana Pilot Kalem Saplamayı Öğretemem Ancak Sana Bir Pilot Kalem Verebilirim.
  • Benzer bir olay da o yaşlarda başımdan geçmişti hatta bend e 8. sınıftaydım. Eve gidiş geliş yolumu geğiştirmiştim o çocuklar yüzünden. Şu an o çocuklar sanayiide. Ben Türkiye 396.sı olmuş ve hukuk fakültesinde okuyan bir öğrenciyim Ayrıca fiziki olarak kendimi çok geliştir öbür türlü de korkum kalmamıştı. Gerçi ordan taşınalı çok oldu ama. bir de arkası sağlam filan derken salla ya çocuklukta kaldı artık öyle şeyler..

Kalem resmi koyan arkadaşı tebrik ediyorum, o kalem koymuş ordan aklıma geldi. umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • lan mıllet arkam var fln demıs.erkek adam tek teke dalar.adam toplayıp gıdenler coluk cocuk.bı sorunun varsa adam gıbı konusursun.son care dalasırsın.10 a 1 dalarak adam dovmek kızların ısı.
  • onların arkası varsa senin de kalemin var
  • arkadaşım senden küçük yaşta birinin sana dayılanmasındanmı tırsıyosun he de geç ben lise 3 e gidiyorum bizim okulun orda 10 11 yaşında çocuklar var gelip bana dayılanıyolar bi çaksam 7 süllalesi secdeye kapanır ama sonrada başın ağrır en iisi önemseme derim bunlar g.tleri sıkışınca başkasını çağırır kendine güveni olan adamda herkeze dayılancak kadar amele bi insan olmaz zaten maxsimum senle uğraşacağı zaman aralığı 2 gündür
  • Esenkent/Esenyurt/İstanbul'da oturuyorum.

Dün bu çocukları gördüm bizim binanın girişine kadar gelmişler(6-7 kişi).Hemen aramın çok iyi olduğu bi abiyi aradım.Gitti konuştu bunlarla."Geç saatlere kadar burada durmayın kötü olur" dedi.Yanlarında tanıdığımız bi çocuk olduğu için karışmadı.Sonra bu çocuklar gittiler.Bunlar gittikten sonra tanıdığım başka bi abi geldi.O da biliyordu durumu.Çocukları görsem dövcem diyor.Zaten bu çocuklar benim yine büfeye gitmemi bekliyorlar.Bugün yine burada olurlarsa büfeye kalabalık gidicez

@HaRDCoRé_CHiLD
    Bu çocukların abileri var birsürü.Zaten bunlar normalde yanında bıçak taşıyan tipler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.