Şimdi Ara

Dün akşam biri arabamın önüne atlayarak intihar girişiminde bulundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günaydın bayram tatili için hala plan yapmayan hemşehrilerim,

Dün akşam eve giderken bozuk bi yoldan geçiyordum hızım en fazla 40 km/h falandı. Gidiş gelişli bir yol burası, bir anda 24-25 yaşlarında uzun boylu sarışın açık saçık giyinimli bir kadın atladı arabanın önüne "ÖLMEK İSTİYORUUM" diye bağırarak.

Hemen frene basıp yavaşladım kaportanın önüne yatıp kollarındaki takılarla anasını ağlattı kaportanın cama falan vuruyodu kevaşe ( hoş, cilveli, alımlı, akıllı hatun kişi anlamında ) Nasıl sinirlendim, hemen geri gelip üzerinden geçmeyi bile düşündüm de sonra merhametim ağır bastı. Hemen sağa çekip durdum kadın da aynı senaryoyu arkadan gelen arabalara yapıyordu.

Bahçelievler soğanlı caddesindeyim, kocasinan kız meslek lisesinin azıcık gerisinde oldu olay. Hemen dörtlüleri yakıp geçtim kenara baktım kaportada ufak tefek çizikler var. Ya sabır çektim durdum. Kadında bi türlü ölemedi gitti. Fake atıyodu zaten etrafında da 3-4 tane serseri var fırsattan istifade etmeye çalışan kadına sarılıyorlardı "dur hanfendi yapma ayhhh" falan diye, durmadım tabi. Bastım gittim yoluma. Pasta cilayla geçer inş o çizikler. Fotoğraf çekmedim araba kirli diye fotoda pek belli olmaz çünkü..

Kim bilir kaç kişinin arabasını çizdi o kadın

• Geçmiş olsun hacı,çok fazla derin çizdiğini sanmıyorum geçer o çizikler.

Bu arada birdaha öyle bir durum olursa;

Dün akşam biri arabamın önüne atlayarak intihar girişiminde bulundu
  • Terbiyesiz kadın. İnsanların arabasını çizmekten ne zevk alıyorlar acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende sarılaydın ya
  • Yavuz Abi bunlarda hep seni buluyor.
    Neyse gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin çevrede pasta-cila boya işiyle uğraşan biri tutmuştur onu.

• geçmiş olsun ,keşke polisi arayıp kadının durumunu bildirseydiniz.
    intihar genel anlamda dikkat çekmek için yapılır,kadın gerçek anlamda istediği tepkiyi yaratamazsa cidden intiharada kalkışabilir,tıbbi destek alması en iyi çözümdü,yinede geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmert2005

geçmiş olsun ,keşke polisi arayıp kadının durumunu bildirseydiniz.
    intihar genel anlamda dikkat çekmek için yapılır,kadın gerçek anlamda istediği tepkiyi yaratamazsa cidden intiharada kalkışabilir,tıbbi destek alması en iyi çözümdü,yinede geçmiş olsun.

hiç aklıma polisi aramak gelmedi he. olay mahalinin azıcık ilerisinde PUB vardı. Orasıyla alakalı diye düşündüm. Zaten kadın gerçekten intihar etmeyi düşünmüyordu bu belliydi yani yoksa ben iyice yavaşlayınca atladı arabanın önüne.
  • cüzdanı filan kaptirmiş olmayasin ..

• Süper anlatım ya..

• geçmiş olsun abi seni vede aslan parcanı cekemeyenler var forumda ^^
  • Beyler 13:30 da öğle tatili biter, liseli kardeşimizde dersine girer fazla sıkıntı yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyLove

caipirinha? geri mi geldin?
  • quote:

Bu forumda senin kadar gerizekali biri daha yok actigi konulara bak gören adam zanneder denyoyu

Senin kadar da gereksiz yorum yazan bir herif görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

Beyler 13:30 da öğle tatili biter, liseli kardeşimizde dersine girer fazla sıkıntı yapmayın

Ömer Abi her teneffüs buradayım.

Bu arada beğenmeyen blok tuşuna basar.Kimse kimseye durduk yere hakaret edemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Bu forumda senin kadar gerizekali biri daha yok actigi konulara bak gören adam zanneder denyoyu

Senin kadar da gereksiz yorum yazan bir herif görmedim

Kaybol

• Tahriklere kayıtsız kalalım, ban yemeyelim..

• Yavuz hikayenin yarısında "kesin karıyı yardım edicem ayağına eve götürmüştür" demiştim, şaşırttın hacı beniİnsanlık ölmedimi yoksa ?
  • arabaya alıp teselli etseydin uzun boylu sarışın hanımı. sonra eve götürüp misafir etseydin. yakıştıramadım cık cık.
  • ''Bok ettin bayan, sıçtın kaportanın içine'' deseydin :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.