Şimdi Ara

Dumplee kaç kg almalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hacı çak bi lin 73 lüğü diğerinede bi 73 lük al bi ay sonra bana teşekkür mü edersin yoksa dava mı açarsın bilemem
  • 5 KG oyuncak... bir şişme olmuyor sadece diri tutuyor kasları hızlı hızlı tekrar yapınca. Lanet olsun barfiks de çekemiyorum ki ellerim ya kayıyor ya parmak ile elin birleştiği eklemlerden biri çıkacak gibi oluyor insan ağır olmasın. 1 defa süper bir düşüşüm vardı komedi filmi gibi önce bir elim kaydı sonra duvarı tuttum o elimle sonra diğer el kaydı düştüm hafifçe sonra ayağım kaydı en sonunda kıç üstü oturdum yere.
  • İnanmamak size kalmış, ben çelimsiz değilim 25 kaldırabiliyorum desem 1-2 kez ancak kaldırdım saçmalamayın lütfen. Ayrıca fazla bir kasta istemiyorum maksat vucüd şekillensin. Ayrıca dumblee yazmışsam ne olacak cahilim ve öğrendim sen de bunu yüzüme vurarak seviyeni belli ettin. 3rs!n sana lafım yok çünki diyecek birşey yok ben senin gibi böyle şeylerle fazla ilgilenen bir insan değilim az biraz kas ve şu fazlalıkları eritmek için alacağım. Senin gibi iyi bir bodyci olamam herhalde benden bunu bekleyemezsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.