Şimdi Ara

dumlupınar üniversitesinden biri varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ya dayı oglu dumlupınar üniversitesini kazanmısta su sorulra yanıt alabilirmiyim

1-harclar belli oldumu ve nerden ögrenebilirim
    2-devlet yurdu ile üniversite yakınmı?
    3-ayrıca bilen varsa kayıt esnasında harcı alıyorlarmı yoksa ilk kayıttan sonra krediler belli oluncamı alıyorlar

bu kada şimdilik aklıma gelirse tekrar sorarım
    ünivin sitesine bakltım ama tıklamadıgım link kalmadı bulamadım bu harclarla ilgili bir not
    neyse şimdiden tesekürler

Orjinalden alıntı: astral32

arkadaslar ya dayı oglu dumlupınar üniversitesini kazanmısta su sorulra yanıt alabilirmiyim

1-harclar belli oldumu ve nerden ögrenebilirim
    2-devlet yurdu ile üniversite yakınmı?
    3-ayrıca bilen varsa kayıt esnasında harcı alıyorlarmı yoksa ilk kayıttan sonra krediler belli oluncamı alıyorlar

bu kada şimdilik aklıma gelirse tekrar sorarım
    ünivin sitesine bakltım ama tıklamadıgım link kalmadı bulamadım bu harclarla ilgili bir not
    neyse şimdiden tesekürler

Benimde Ablam Bu sene mezun oldu bu üniversiteden...

1-www.dumlupinar.edu.tr 'den harç durumu takip ediliniyormuş. VE şu anda belli değildir diyor.

2- Eğer 4 Senelik ise bölüm ise merkez kampüs 45 dakika kadar uzakmış, eğer 2 yıllıksa çok yakın...

3-) Evet

başka soru olursa ablam burda

• Kardeş üniversite yakın aslında.. 10 dakkalık yol. ama otobüs çok dolaşıyor... Bide kar kışsa.. Tamam bitti işin.. 1 saati bulur.. Ama kampüsün içine devlet yurdu yapılıyo bitermi bu sene bilmiyorum... Okulun inşaat alanı tamamen bitince çok mükemmel olacak.. Ve ismi BATÜ olacakmış... Batı Anadolu Teknik Üniversitesi... Öyle konuşuluyor..
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.