Şimdi Ara

Dumlupınar Üniversitesi kayıt sildirme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene aöfe kayıt olacağım.Dumlupınar Üniversitesi KMYO'da kaydım var ve sildirmek istiyorum.Acaba bu işlemler nekadar sürer şehir dışından gideceğim için 1 günde halletmem gerekiyor.Birde acaba ana kampüsteki öğrenci işlerine mi yoksa myo kampüsünemi gideyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 23 Eylül 2012; 11:00:07 >

• bende düzce üniversitesinden kaydımı sildirdim bu sene. Yarım saat anca sürdü öncelikle kendi bölümünden ilişik kesme formu gibi bişey dolduruyosun. Daha sonra o formla birlikte kütüphaneden bir onay gerekiyor son olarakta öğrenci işlerine gidip onaylatıp diplomanı geri alıyorsun. Basit işlemler benim okulumda bu şekildeydi yinede gitmeden arayıp sorman iyi olucaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nette hiçbir bilgi yok dpü ile ilgili o yüzden ben yazayım ki sonradan arayacak olanlar faydalansın.Germiyan kampüsüne gittim ve bana bir form verdi,hemen doldurup merkez kampüse gittim ( merkez kampüs türkiyenin 2. en büyük kampüsüdür ve şehrin 15 km dışındadır araç ile gitmenizi tavsiye ederim ) 3 yere imzalatmamı istediler bunlar 10 dakika falan sürdü.Tekrar geri döndüm,hemen dosyalarımı çıkardı öğrenci kimliğimi alıp diplomamı verdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Kayıt Sildirmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.