Şimdi Ara

Dumlupınar Üniversitesi Elektrik-Elektronik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dumlupınar üniversitesinin elektrik-Elektronik bölümü hakkında düşünceleriniz neler?
    Son olarak önerebileceğiniz özel bir yurt varmı ?

• Slm ...

Kütahya Dumlupınar Üniversitesini kesinlikle tercih ederim, bende tercihlerimde ilk üçün içine yazdım neden tercih edeyim dersen avantajlarından bahsedeyim 2 prof, 4 doç, 8 yrd doç, 13 tane de arş gör var. Yani akademik kadrosu çok iyi bunun dışında çoğu üniversitede olmayan laboratuvarlar var çoğu üniversitede olmayan laboratuvar hangisi dersen PCB laboratuvarı derim çünkü çok pahalı bir makineymiş ve tam 14 tane laboratuvar var ayrıca güneş arabası, hidrojen arabası konularında başarıları olan bir bölüm bunun dışında ben bölümü yerinde gezdim ve gezdiren de bir doçentti buda ne kadar ilgili olduklarını gösteriyor.Ayrıca bu sene birde %30 ingilizce hazırlık açtılar ve işin en güzelide ilk yıl hazırlığı geçemesen bile 2. yıl bölüme başlıyosun ancak 4 sene boyunca(lisansın başlamasıyla beraber) ing hazırlığı vermek zorundasın.Yani kısacası bölüm çok iyi

Şimdi gelelim dezavantajlarına: Dersen peki o zaman bu üniversite ve bölüm bu kadar iyiyse neden öğrenci burayı tercih etmiyor bunun cevabı ise kesinlikle Üniversitenin kurulmuş olduğu coğrafi yer diyebilirim çünkü şehirden uzakta bir üniversite.
    Ancak çok iyi bir kampüsü var binalar falan son teknolojiyle yapılmış ve selçuklu mimarisi kullanılmış yurtlar falan hep kampüsün içindedir(devlet yurdu ve sadece özel kız öğrenci yurdu vardır). Şehire gelirsekte şehirde öyle çok gece hayatı yok gibi (sonuçta 1 gün falan gezdim) ama ortamı gayet güzel yani ben gezerken baya bi kız falan gördüm (ayrıca uluslararası öğrencilerde gördüm işte zenciler falan) onun dışında bir kaç alışveriş merkezi, gezilecek tarihi yerler var daha ne var bende çok bilmiyorum onun dışında annene yada yakınlarına 7/24 hediye porselen falan yollama özelliği var şehrin, buda güzel bişey

Son olarak bence gel çok güzel bir üniversite iyi bir eğitim alırsın bende yazdım inş gelir bakalım sorun olursa yazman yeterli...

Umarım aydınlatmışımdır seni

Son olarak Fakültenin İnternet sitesi:http://eem.dpu.edu.tr

• GmS96 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler kardeşim bende uluslararası öğrenci statüsünde yerleştim zaten kaydımı yaptırdım ancak ilk sene mecburen yurt falan olucak benimde pek araştırma fırsatım olmadı . Artık bi dahaki sefere gittiğimizde adam gibi gezme fırsatım olacak. Daha önce orda okumuş ve yurt konusunda bilgili arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruz.
  • Aynn valla yardımları bekliyoruzzzz :D hangi yurt daha ucuz falan filan... :D
  • Mühendislik değil ama başka bir bölüm okuyorum dpü'de. Bikaç tane mühendislik okuyan arkadaşım var hepsi şuan yaz okulunda :) Duyduğuma göre de 4 kişi varmış mühendislik fakültesinde okuyupta 4 senede mezun olan :D

Yurtların hangisine giderseniz gidin beğenmezsiniz. Şahsen ben cemaat yurdundaydım ikinci dönem cıktım. Diğer yurtta kalan arkadaşlarımın büyük bi kısmıda eve cıktılar ikinci dönem. Ama yinede ilk sene en iyi tercih yurt gibi görünüyor. Kafa dengi insanlar bulduktan sonra eve çıkarsınız. Tavsiye vermek istemiyorum zaten Kütahya çok büyük bir yer değil. Kayıt için gittiğinizde 1 günde bulabilirsiniz kalacak bir yer :)

Varsa başka sorunuz elimden geldiğince cevaplayayım beyler benim de 2. senem olacak Kütahya'da.
  • peki ortam nasıl kütahya da sonuçta öğrenci şehir mi nasıl acaba :D
  • bir an önce okulumu bitireyim mesleğimi elime alayım dersen ortam süper,yok ben gezecem tozacam kız,sigara ,alkol benim işim diyorsan,böyle tipleri fena dövüyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrik-Elektronik Müh.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GmS96

peki ortam nasıl kütahya da sonuçta öğrenci şehir mi nasıl acaba :D

Ortam birazda sana bağlı dostum. Takılacak yer olarak fazla alternatif yok ama bikaç kaliteli mekan var çarşıda onlarla idare edebilirsin.

İnsanlarında kimseyi dövdüğü yok. Daha doğrusu arkadaşın dediği gibi sigara, alkol, kız yüzünden kimseyi dövmezler. Aşırıya kaçmadığın sürece kimse bişey demez. Zaten çoğu Kütahyalı alkol de kullanıyor sigara da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.