Şimdi Ara

Dumbbell aldım nasıl çalışmalıyım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sexuality

quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

quote:

Orijinalden alıntı: BeNİnVisOlrm

bende dumbell alıcam fakat nerde satılıyor bilmiyorum bi ara kipa da vardı ama 60 tl di cok pahalı gelmıstı almamıstım bi yardımcı olurmusun?

Ben bi abimden aldım 10 ar kiloluk 20 tl ye

Akşama kendime bi program hazırlıycam netten baktım biraz, yardımınız için teşekkür ederim

Yeni başlıyosun ve 10ar kiloluk dambılla başlıyosun ha?Çoğu temel hareketi malesef yapamazsın o kadar ağır kilolarla.

Kesinlikle katılıyorum, başlangıç için çok ağır bir kütle. 4-5 kg ile baslamanı tavsiye ederim. Harekete göre agırlıgı degistirirsin. Programa gelince de bodyforumlardan bak vücudunun hangi bölgesini calıstıracagına göre yapacagın hareket ve hareketlerin sırası değişiklik gösterir. 1-2 hafta başlangıç olarak bir kaç ayrı program dene, ertesi gün en dinç hissettiğine devam et derim ben. Bol tavuk ve hindi ye, az yağlı ve az tuzlu tercih et.Antreman öncesinde çok sıvı tuketme, proteinli yiyecek ye ama sakın tıkabasa yeme. Antreman sonrasında öncelikle duş al,ki adalelerin rahatlasın, sonrasında cok agır olmayan bir sofra hazırla. Ama unutma az ekmek bol yemek Sayet boyle bir kac ay devam edersen hacimlenmeye baslarsın. Sonrasında programını degistirerek kası kütleni yogunlastırmaya baslayacaksın. Kolay gelsin iyi calısmalar

• DİKKAT GİFTİR

yeni başlıyacaksan 10 kilo fazla. 4-5 kilo dan başlasan daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 16 Temmuz 2010; 16:44:14 >

• Pazıdan ziyade önkol çalışmak daha faydalı olur. Dumbellar elde avuç içi arkaya bakacak şekilde dirseğinizi kırarak çalışırsanız temel reis gibi olursunuz hem kas gücüne de etki eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagoluyuz

vallahi eğer imanınız varsa kesinlikle salona gidin evde calısmaktan cok farklı ben evde çalışıyordum dambılla salona gittikten sonra anladım boş çalıştıgımı

Hocam çalışmasam çoktan yazılmıştım.Şimdiden başlıyalım yavaş yavaş dedim
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.