Şimdi Ara

Dumb and Dumber To (2014) | Jim Carrey - Jeff Daniels (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
3
Favori
6.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Filmi izleyenlerin değerlendirmelerini bekliyoruz.
    haftasonu giden olursa yorumlarını paylaşsın. umarım beklentileri karşılar, uzun zamandır sağlam bir komedi izlemiyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Lightning

haftasonu giden olursa yorumlarını paylaşsın. umarım beklentileri karşılar, uzun zamandır sağlam bir komedi izlemiyoruz...

Alıntıları Göster
    Sağlam komedi olmuştur umarım. Haftasonu ya da hafta içi bi akşam gitmeyi düşünüyorum. Gitmeden ilk filmi de bi izlemek lazım ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Sağlam komedi olmuştur umarım. Haftasonu ya da hafta içi bi akşam gitmeyi düşünüyorum. Gitmeden ilk filmi de bi izlemek lazım ama.

Alıntıları Göster
    İlk Dumb and Dumber, kesinlikle izlediğim en iyi komedi filmlerindendi. 2.sinin çekileceğini ilk duyduğumda çok heyecanlanmış ve sevinmiştim. Tam 20 yıl aradan sonra devam filmi yapılmasına rağmen filmin kötü olacağına dair içimde en ufak bir şüphe dair yoktu. Ve bu hislerimde yanılmadım. Çok iyi olmuş.
    İlk filmin konusu tahmin edilebilir bir şekilde ilerliyordu. Buna rağmen çok güldürüyordu. Bu film de tıpkı ilk film gibi tahmin edilebilir bir şekilde ilerliyor ve yine ilk film gibi çok güldürüyor. Gerçekten çok fazla komik sahne var ve bazıları zekice düşünülmüş. Hatta bazı sahnelerde kahkaha attım diyebilirim. Finaldeki espri de çok iyiydi. Jim Carrey ve Jeff Daniels'ı da 20 yıl sonra tekrar bir arada görmek çok güzel oldu. İkisi de ilk filmdeki enerjilerinden hiçbir şey kaybetmemişler. Özellikle ilk filmi 90'lı yıllarda izleyenler nostalji yaşayacaklardır kesin. Tabi çok yaşlandıkları bariz ortada. Bunu görünce de üzülmedim değil hani. Bill Murray ve Jennifer Lawrence ise cameo tarzında oynamışlar filmde. IMDb'den baktıktan sonra karakterlerinin hangileri olduğunu anlayabildim. Filmde ikisinin de karakterlerinin suratı görünmediğinden kim oldukları anlaşılmıyor.
    Dumb and Dumber To, beni kesinlikle hayal kırıklığına uğratmadı ve bana göre bu yılın en iyi komedi filmi oldu. İlk film daha iyiydi, ancak bu da en az onun kadar sağlam ve komik. İlk filmi izleyenler bunu da sevecektir. Mutlaka izlemenizi öneriyorum. Özellikle nostalji yaşamak isteyenlere. İyi seyirler.

• veyselsen V kullanıcısına yanıt
    Hocam tuhaf sahneler varmı?
    Ailecek gitmeyi düşünüyorum.Ailecek izlenir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    çok belli bariz bir şey yok ama 1-2 erotik muhabbet var ve sahte testis var gözüken :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyselsen

çok belli bariz bir şey yok ama 1-2 erotik muhabbet var ve sahte testis var gözüken :)
    İlk film benim izlediğim en iyi komedi filmiydi.O yüzden o çok ayrıydı onun yerini tutmadı bu film.Fakat bu filmde çok dolu doluydu her sahnede gülmek için bir şey vardı.İlk filmdeki karlı yeri çok sevmiştim keşke yine coloradoya gitselermiş.Filmi sevdim ama herkesin seveceğini düşünmüyorum.Aile ile gidilebilecek bir film değil bence.

8/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

İlk film benim izlediğim en iyi komedi filmiydi.O yüzden o çok ayrıydı onun yerini tutmadı bu film.Fakat bu filmde çok dolu doluydu her sahnede gülmek için bir şey vardı.İlk filmdeki karlı yeri çok sevmiştim keşke yine coloradoya gitselermiş.Filmi sevdim ama herkesin seveceğini düşünmüyorum.Aile ile gidilebilecek bir film değil bence.

8/10

işl filmde aspen'e gitmediler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

quote:

8/10

Aspen Coloradoya bağlı sanırım hocam viki de öyle yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

quote:

8/10

Aspen Coloradoya bağlı sanırım hocam viki de öyle yazıyor.

Alıntıları Göster
    İlk filmin hatırına sadece fragmanı izleyip beklentisizce gittim ve çok güldüm. Bu ikiliyi seviyorum ve bana komik geliyorlar.

Bir kaç sahnede gözümden yaş geldi ve karnıma ağrı girdi gülmekten. Tercümeye kurban giden esprileri de sayarsak baya dolu dolu bir komedi.

İlki kadar komikti bence ama süreklli ilk filmle kıyaslama hatasına düşmeyin. Tadını çıkarın.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

İlk filmin hatırına sadece fragmanı izleyip beklentisizce gittim ve çok güldüm. Bu ikiliyi seviyorum ve bana komik geliyorlar.

Bir kaç sahnede gözümden yaş geldi ve karnıma ağrı girdi gülmekten. Tercümeye kurban giden esprileri de sayarsak baya dolu dolu bir komedi.

İlki kadar komikti bence ama süreklli ilk filmle kıyaslama hatasına düşmeyin. Tadını çıkarın.

Alıntıları Göster
    düşsün izleriz sinemada izlemeye değermi

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathFor81

düşsün izleriz sinemada izlemeye değermi

Alıntıları Göster
    Ben açıkcası pek beğenmedim gülmedim demiyorum güldüm tabi ki ama olmamış.Flmin çoğu yerinde sıkıldım puanım 10-5,5
  • interstellar'dan sonra girdim tamamen hayal kırıklığı oldu benim için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

interstellar'dan sonra girdim tamamen hayal kırıklığı oldu benim için
    kötü geçen vizelerin üstüne çok iyi geldi valla mutlaka izleyin derim
  • Ilk filmi cok iyidi bu persembe gidicem sabirsizlaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternete düştü mü arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

İnternete düştü mü arkadaşlar?

Dumb.and.Dumber.to.2014.720p.HDRip.KORSUB.H264 Korece altyazılı var zamunda'da, kickass.so'da da yine korece altyazılı kalite olarak biraz daha düşük sürümü var ama Türkçe altyazı yok. DP'e yeni adıyla altyazi.org'ye istekte bulunun ki daha çabuk çıksın ben beklediğim altyazılar olunca hemen tıklıyorum.
  • quote:

quote:

Dumb.and.Dumber.to.2014.720p.HDRip.KORSUB.H264 Korece altyazılı var zamunda'da, kickass.so'da da yine korece altyazılı kalite olarak biraz daha düşük sürümü var ama Türkçe altyazı yok. DP'e yeni adıyla altyazi.org'ye istekte bulunun ki daha çabuk çıksın ben beklediğim altyazılar olunca hemen tıklıyorum.

Bulunuyorum hocam istekte.Düşerse altyazı bilgilendirirsin beni de .Saolasın.

• quote:

quote:

quote:

Unutmazsam tabi. Beklediğim altyazılara da tıkla e-posta olarak haber geliyor altyazı gelince. Ama üyeliğin varsa yapabiliyorsun tabi yoksa da boşver.

• quote:

quote:

quote:

Dumb.and.Dumber.To.2014.NOSUBS.720p.HDRip-CAVALO.mkv sürümü gelmiş Korece altyazı yok. Ayrıca filmin İngilizce altyazısı gelmiş kısa zamanda Türkçesi de gelir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dumb.and.Dumber.To.2014.NOSUBS.720p.HDRip-CAVALO.mkv sürümü gelmiş Korece altyazı yok. Ayrıca filmin İngilizce altyazısı gelmiş kısa zamanda Türkçesi de gelir.

Alıntıları Göster
    hdrip 720p KİNGDOM sürüm düşmüş.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.