Şimdi Ara

Dükkan açacağım ama yardımlarınız gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xbox 360 ve playstation 3 oyunları satan bir dükkan açmak istiyorum fakat dükkanı nerede açmalıyım İstanbul'dayım.
    Birde oyunları nereden temin edebilirim toplu olarak.Örneğin 50 tane oyun tek seferde nasıl getirtebilirim.Gümrükte kalmaması içinde gümrük vergileri ödeyeceğim.Diyorlar oyunların disbritörleri varmış Belçika'da ve İngiltere.Fakat isimlerini bulamadım.Yani kısaca oyunları nereden getirtebilirim toplu olarak veya sizin bildiğiniz siteler var mıdır ? shopto.net , zavvi gibi siteleri söylemeyin onları biliyorum zaten shopto.net tek gönderim yapıyor.

• bence bu kadar dar bilgiyle bu işe kalkışma. Fazlasıyla yoğunlaş iyice araştırma yap çok çok daha sonra bu işe giriş.Açıp hemen kapatmanı istemediğimden bu tavsiyem.
    Konuya gelince bunları konu dışı bölümü yerine bahsettiğin konsol forumlarında araştırsan orada konu açamazsın ama emin ol cevabı o konularda mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnGErD

bence bu kadar dar bilgiyle bu işe kalkışma. Fazlasıyla yoğunlaş iyice araştırma yap çok çok daha sonra bu işe giriş.Açıp hemen kapatmanı istemediğimden bu tavsiyem.
    Konuya gelince bunları konu dışı bölümü yerine bahsettiğin konsol forumlarında araştırsan orada konu açamazsın ama emin ol cevabı o konularda mevcuttur.

Zaten araştırma yapıyorum şuan sizden görüş falan alıyorumda kimse söylemiyor toplu nereden getirtebileceğimi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni İş Bulmam Lazım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.