Şimdi Ara

Düğünde Sadıç seçildim. Ne yapcam şimdi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu haftasonu düğüne beni sadıç seçmişler. Neler yapmam gerekli hiçbirşey bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ?
  • Damada gerekli bilgileri anlatman gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ne la?

• Sadıç düğün masraflarını karşılamıyor muydu
  • Damadın tuvalet gibi ihtiyaçlarını karşılamasına yardım edeceksin. Benim düğün sadıcı arkadaş iş yerinden arkadaşımdı, nedense ertesi gün iş yerinden istifa etmişti. Bir veda bile etmedi...
  • Hocam sanırım damadın dalgayı tutacaksın. Gâvur adeti bunlar pek bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adını çok duydum ama ne iş yapar bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün Dinlenicem Ne Yapayım?
    7 yıl önce açıldı
    Ne yapacağım ben bu yeğenimle
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Damadın sağ tarafında duracaksın kızları kesecen işte çok basit
  • Sağdıç değil mi o aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feezey

Sacıd diye okudum

burhan altintop haha

Bende ilk kez duydum. Sanırım Damada, düğün gecesi işi nasıl yapacağını anlatacaksın

• damada yardım edecen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex3m

Bu haftasonu düğüne beni sadıç seçmişler. Neler yapmam gerekli hiçbirşey bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ?

damada su getir, kola getir, kolalı vodka getir, damadın dediklerini yapacan yardım edecen kısaca,bazı ülkelerdeki geleneklere göre damadın sadıcı gelinin bekaretini alıyormuş damat boş işlerle meşgul olmasın diyeymiş ilginç anlatayım dedim :D
  • bütün masraflar sana kaçacak

• damatla ilk gerdeğe sen gireceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: Feezey

Sacıd diye okudum

burhan altintop haha

Bende ilk kez duydum. Sanırım Damada, düğün gecesi işi nasıl yapacağını anlatacaksın

komikmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

damatla ilk gerdeğe sen gireceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz90

quote:

Bu haftasonu düğüne beni sadıç seçmişler. Neler yapmam gerekli hiçbirşey bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ?

damada su getir, kola getir, kolalı vodka getir, damadın dediklerini yapacan yardım edecen kısaca,bazı ülkelerdeki geleneklere göre damadın sadıcı gelinin bekaretini alıyormuş damat boş işlerle meşgul olmasın diyeymiş ilginç anlatayım dedim :D

heyecanlandırmayın çocuğu
  • Kız evinin saçma sapan adetlerini geçmede koç başı vazifesi göreceksin. Kapıyı falan açtırmak için bahşiş dağıtacaksın abarttığı yerlerde azarlayacaksın , damada çeşitli işlerde yardım edeceksin En sonundada bütün bu çektiğin eziyetler karşısında damadı eve girerken bi güzel dövüp öyle göndereceksin. Gugulda baya güzel ve komik yazılar vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz90

quote:

Kendimin sagdici olurum o ulkede.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.