Şimdi Ara

Düğün Dernek ile ilgili yorumlar (Sonunda Millet Dediğime geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beş para etmez film Recep İvedik serisi bile bunun yanında başyapıt demiştim 2-3 ay önce . Burda süper film, çok komik diye bana çıkışanlar hakaret edenler oldu . Son zamanda ekşiden yorumları takip ediyorum son sayfalarda yerin dibine sokmuşlar filmi. . İlk günlerde herkes iyi desede son yorumların hepsi filmin berbat olduğu yönünde Eminim hala bu film komik diye savunan tipler çıkacaktır. Zaten iş işten geçti herifler kasayı doldurdu.

para avcısını izlemeye niyetlenmişken yer bulamamam nedeniyle son anda izlemeye karar verdiğim filmdir. adından bu kadar söz ettiren bir film de olunca, son karar öncesi ımdb'yi açıp ortalama puanı 8 üzeri görünce izlenebilir bir film algısı oluştu fakat oldukça vasat bulduğum bir film oldu ve hatta 2 saatimi harcadığıma acıdım desem yeridir.
    paylaş17.02.2014 00:56 ~ 00:57 kendikendiniyiyipbitirenadam

----------------
    cok komikmis kardes diyebildim bu film icin sadece. recep ivedik 3 bundan daha iyi film.
    paylaş17.02.2014 13:19 askatasuna

------------
    ahmet kural,recep ivedik olmaya çalışmış.filmde samimiyetsiz bir yöre ağzı var.
    paylaş17.02.2014 13:30 mavi kazak

--------

aylardan sonra bana sözlükte ilk defa entry yazdıran saçma ötesi film.

bu filmi izleyen milyonlardan bahsedilerek gişe rekoru kırdığı yazılıp çizildiğinden mütevellit görelim diye gittim ama açık söylüyorum böyle rezil bir film görmedim. esprilerin düzeysizliği mi dersin, oyuncuların müsamere benzeri rol abartıları mı dersin, senaryonun basitliği mi dersin ne saçmalık varsa bu filmde buluşmuş.

çıkışta memnuniyet anketi benzeri bişii doldurtsalar eminim bu filmin balonu sönecektir. salonun tümü aynı fikirdeydi çünkü.

------------

berbat bir film olan recep ivedik serisini geçtikten sonra berbat bir film olan fetih 1453'ü de geçip ilk sıraya çıkmasını istediğim berbat film.
    türk sinema izleyicisinin kalitesi türk sinemasının da altında. ya güldür ya ağlat felsefesini benimsemiş tüm sinemaseverlerin ta mına koyar saygı ve sevgilerimi sunarım.
    paylaş11.02.2014 21:51 liu kang

--------------------------

berlin kaplanı' nından beri izlediğim en kötü türk filmi. eski geniş kadrolu türk filmlerine özenmişler ama olmamış. rasim öztekin' in karısını oynayan kadın haricinde doğru dürüst tek oyunculuk yok. en azından salih abi konuk sanatçı olmayaydı belki onun sahnelerinde eğlenirdik. o letonyalı oyuncuların kalitesizliği, damat rolündeki çocuğun kazmalığı vs vs. say say biymez falsolar. kötü gidişe emel sayın bile ayak uydurmuş; topu topu 3 dakikalık sahnesi var, ne kadar sahte olmuş. nerde mavi boncuk' taki emel sayın. son söz olarak bu filmi seyreden 6 milyondan biri olduğum için utanç duyuyorum. ama kimse de kötü demedi. keşke gitmeden önce buraları okusaydım.
    paylaş05.02.2014 00:25 cleverstep
    şikayet
    çok kötü olmuş, celal ile cerenden daha kötü değil tabi ama. baya kötü.
    paylaş05.02.2014 11:28 bulent ersoy

------------------------------------

- recep ivedik 3 bundan kat kat daha iyi bir film.
    - recep ivedik 3 kötü bir film.
    - iki bilgiyi birleştirince fanatik veya 12 yaşında değilseniz beğenmeyeceğiniz film.

ek: yahşi batıdan iyi film.
    paylaş06.02.2014 13:29 ~ 13:32 iyi biri

--------------------

hayatımda kendimi sinema konusunda hiç bu kadar mal hissetmemiştim dedirten film. bir şekilde televizyonda sürekli reklamının yapılması, herkesi kırıp geçiriyor denmesi falan. inanılmaz kötü bir film. ayrıca bir ilk daha yaşadım; ilk defa bir komedi filminde uykum geldi. hani sanat filmi olsa eyvallah derim de, arkadaş bizim türkler gerçekten film çekmesinler.

nuri bilge ceylan, yavuz turgul, semih kaplanoğlu gibi yönetmenler haricinde tabii. oyuncu zaten ülkemizde herkes oyuncu. mankeni de, stand up yapan adamı da, şarkıcısı da oyuncu. neyse kendimi salak gibi hissettirmiş filmdir ve gayet içten yazıyorum bunları kötüleme amaçlı değil.
    paylaş06.02.2014 13:34 maynard james keenan

-------------
    çalgı çengi ve sonrasında gelen işler güçlerin getirdiği popülaritenin rüzgarıyla bayağı bir fan kitlesine sahip olan ve bu fan kitlesinin köpürdetmesiyle de bayağı da bir seyirci çeken komedi filmidir. izledim, film arasına kadar yer yer güldüm, film arasından sonra yer yer sırıttım, finalde ise murat cemcir'in annesi zerrin sümer'in filmin genelindeki umursamaz tavırla filmi bitirdim. 10 üzerinden 5.5-6 veririm. çalgı çengi 7-7.5 idi. bu şekilde rakamlarla konuşursak kanımca hem çalgı çengiden aşağıda hem de genel performans olarak vasat bir film. film bende herhangi bir heyecan uyandırmadı, allah'ım ne güzel vakit geçiriyorum keşke hiç bitmese duygusunu yaşamadım, sonunu merak etmedim, filmin sonunda hikaye ile ilgili olarak kafamda soru işaretleri vardı ama pek de üzerinde kafa yormadım.

not: fanlar kötüleyebilir. canları sağolsun.
    paylaş08.02.2014 16:49 yamanh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 17 Şubat 2014; 14:12:37 >

• Herşey zamanında güzel bence. Bende çok komik demedim ama güldük eğlendik ışte. Bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Herşey zamanında güzel bence. Bende çok komik demedim ama güldük eğlendik ışte. Bu

hmm ben hiç gülmedim.
  • Filmi izlemedim ama ekşide zaten film beğenen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Filmi izlemedim ama ekşide zaten film beğenen yok.

genelde şöle oluyor. ben bi filme kötü diyorum.Takip ediyorumbBunlar övüyorlar ilk 5-10 sayfa. Bi süre sonra kötü olduğunu kabul etmeye başlıyorlar.. Gravity ve Captain Philips dede benzer şekilde yorumlar.
    Sen gir bi şabanoğluşaban yada hababam sınıfına kaç tane kötü yorum var.
  • Take That kullanıcısına yanıt
    Bence bu kadar uzak olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Bence bu kadar uzak olmayın

valla abi ben türk filmlerini çok severim hele şener şen, kemal sunal, ilyas salman, zeki-metin vs eski filmleri. ama kötü filmede iyi diyemem türk yapımı diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Take That

quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Filmi izlemedim ama ekşide zaten film beğenen yok.

genelde şöle oluyor. ben bi filme kötü diyorum.Takip ediyorumbBunlar övüyorlar ilk 5-10 sayfa. Bi süre sonra kötü olduğunu kabul etmeye başlıyorlar.. Gravity ve Captain Philips dede benzer şekilde yorumlar.

Eskiden filmleri izlemeden ekşiye bakardım.Artık bakmıyorum.Prestije zaman kaybı film diyenler olmuş.
    Ekşide bir filmi beğenen çok övüyor,beğenmeyen yerin dibine sokuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 17 Şubat 2014; 14:24:41 >

• İzledim filmi,Güldüm mü?Evet ama sayılı yerlerde.
    Verdiğim paraya değdi mi?Belki evet,brlki hayır.
    Benim için klasik,basit bir Türk komedi filmi.

• Bu kadar anlam yüklemeye, gidip yorumları toparlayıp burada paylaşmaya gerek yok bence. Recep İvedik denen zımbırtı da Düğün Dernek de milyonlar tarafından izlendi mi? İzlendi.
    Bu insanlar sevdiyse istediğimiz kadar yorum yapalım, bu adamlar film çekmeye devam edecek. Recep İvedik 4'ün vizyona gireceği şu haftada ne desek boş.
  • quote:

Gravity'yi forumdaki yorumları okuduktan sonra izleyeyim dedim. Hakikaten de abartılmış bir film. Baştan sona kadar şimdi birşey olacak şimdi birşey olacak diye bekledim ama

Captain Philips'i izlemedim daha o yüzden yorum yapamıyorum.
  • Zaten düğün dernek senaryo ve oyuncularıyla benim gözümde 1-0 yenik başlamıştı sinemada izlemedim ama Dvd sini buldum izledim kötüydü hak veriyorum.

Yalnız filim için herkes kötü demiyor. Zaten başkasının hoşuna giden bizim hoşumuza gidecek değil. Ya da bizim beğenmediğimiz başkasının da beğenmeyeceği anlamına gelmez

eğer siz filmi beğenmedim dediniz diye hakaret eden olduysa zaten o hakaret eden dayatmacı boş bir adamdır ben olsam kaile bile almazdım hakaretleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar.Aang

quote:

Gravity'yi forumdaki yorumları okuduktan sonra izleyeyim dedim. Hakikaten de abartılmış bir film. Baştan sona kadar şimdi birşey olacak şimdi birşey olacak diye bekledim ama

Captain Philips'i izlemedim daha o yüzden yorum yapamıyorum.

gravity ve captain philips benden 10/6 alır en iyimser şekilde

• Gravity için belki 3d izlenildiğinde görsel açıdan keyif alınabilir ama kurgu olarak 6 fazla bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar.Aang

Gravity için belki 3d izlenildiğinde görsel açıdan keyif alınabilir ama kurgu olarak 6 fazla bence.

dedimya en iyimser 6. 5 de düşük sayılmaz.
  • Çok boş bir konu gereği hiç yoktu açmanın, daha da yüceltiyorsun farkında değilsin Take That...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.