yürüyerek gitmeyi dene, spor yapmış olursun. kestirmeden 30 dakkada bostancıdasın
quote:
Orjinalden alıntı: red_alert22
yürüyerek gitmeyi dene, spor yapmış olursun. kestirmeden 30 dakkada bostancıdasın
bana lazim degil bir arkadaş sordu.benım arabam var.
arkadaşlar merhaba dudullu minübüsleri inönü mahallesinden geçermi :D muz market varmış orda iş görüşmem var pazartesi de oraya gitmem gerek, hiç gitmedim şimdiye kadar da yabancısyım bi yardım
arkadaşlar merhaba dudullu minübüsleri inönü mahallesinden geçermi :D muz market varmış orda iş görüşmem var pazartesi de oraya gitmem gerek, hiç gitmedim şimdiye kadar da yabancısyım bi yardım
çiftlik yazanlar geçmez.. kayışdağı yazanlar oradan( muz market) geçer.. iett garajında veya su deposunda inersen kime sorsan o marketi gösterir..
19d ye bin sudeposu mevkisinde in (carrefour express in orası) kütahya seramikten sonra sağa gir al sana muz market ama orası el değiştirdi başka bir market oldu ersan mı ne öyle birşey oldu.
obase var oradamı iş görüşmen ne ile alakalı sektör nedir?
arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgiler için.
quote:
Orjinalden alıntı: WarSaw
19d ye bin sudeposu mevkisinde in (carrefour express in orası) kütahya seramikten sonra sağa gir al sana muz market ama orası el değiştirdi başka bir market oldu ersan mı ne öyle birşey oldu.
obase var oradamı iş görüşmen ne ile alakalı sektör nedir?
MAPP Pazarlama varmış orda oraya gitcem görüşme için obase değil
5.30-6 gibi bildiğim kadarıyla..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme