Şimdi Ara

Dudullu - Bostancı minibus kaçta başlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dudullu bostancı minibuslerı sabah kaçta başlıyor

• kimse bilmiyormu yaw
  • emin diilim ama 6 da başlaması gerek.
  • yürüyerek gitmeyi dene, spor yapmış olursun. kestirmeden 30 dakkada bostancıdasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_alert22

yürüyerek gitmeyi dene, spor yapmış olursun. kestirmeden 30 dakkada bostancıdasın

bana lazim degil bir arkadaş sordu.benım arabam var.
  • arkadaşlar merhaba dudullu minübüsleri inönü mahallesinden geçermi :D muz market varmış orda iş görüşmem var pazartesi de oraya gitmem gerek, hiç gitmedim şimdiye kadar da yabancısyım bi yardım
  • yokmu arkadaşalr hiç bilen kimse ?????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris24

arkadaşlar merhaba dudullu minübüsleri inönü mahallesinden geçermi :D muz market varmış orda iş görüşmem var pazartesi de oraya gitmem gerek, hiç gitmedim şimdiye kadar da yabancısyım bi yardım

çiftlik yazanlar geçmez.. kayışdağı yazanlar oradan( muz market) geçer.. iett garajında veya su deposunda inersen kime sorsan o marketi gösterir..
  • 19d ye bin sudeposu mevkisinde in (carrefour express in orası) kütahya seramikten sonra sağa gir al sana muz market ama orası el değiştirdi başka bir market oldu ersan mı ne öyle birşey oldu.

obase var oradamı iş görüşmen ne ile alakalı sektör nedir?
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgiler için.

quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

19d ye bin sudeposu mevkisinde in (carrefour express in orası) kütahya seramikten sonra sağa gir al sana muz market ama orası el değiştirdi başka bir market oldu ersan mı ne öyle birşey oldu.

obase var oradamı iş görüşmen ne ile alakalı sektör nedir?

MAPP Pazarlama varmış orda oraya gitcem görüşme için obase değil
  • 5.30-6 gibi bildiğim kadarıyla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.