Şimdi Ara

Dudaktan Öpüşmüş kızla evlenirmiydiniz? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

24 yaşındayım.

Alıntıları Göster
    Ayni yastayiz bulmamiz imkansiz oyle kiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

bakirelik konusunu hadi bir nebze anlarim da artik paranoyaklikta zirve yaptiniz. artik eli erkek eline degmis kizla evlenilir mi diye konu acilacak diye korkuyorum
    Müslüman bir ülkedeyiz Begenmiyorsan cik git

• Boyle seyler cok moralimi bozuyor.

• Ivo I kullanıcısına yanıt
    bu düşüncenin çaresi 19luk rus eskort hojam. gideceksin ve o filmlerdeki sahneleri uygulayacaksın.sabahlara kadar yaşanmamış zevkleri tadıp bulutlar üstüne çıkıp incen

• 21 yaşındayım elime bu güne kadar çok fırsat gecti ama ilk ve özel duyguları evlenecegim kizla yasamak istedim ama gerçekten hata yapmışım.Simdiki aklim olsa neler neler yapardım .

Soruya gelecek olursak,bak şimdi birader biz erkekler herşeyi yapıcaz anasini satayım öpücez yiyicez ama evlenmeye gelince iş opulmemis ellenmemis kiz istiyecez.Kusura bakmada yok öyle bir dünya sen eğer bakirsen bakire kız istemek senin en doğal hakkin,fakat değilsen birşeyler yasamişsan karşındaki insanin birseyler yasamamis olmasini isteyemezsin böyle bir hakkin yok.

Öpüşmemiş kızda bulamazsın bu devirde malesef.Birseyler yasamamis kiz bulmak imkansiza yakin en masumu öpusmus oluyor.Ha diyecekler iste ozaman köyden bir kız alcaksın falan Ulan köyde neler neler dönüyor o samanliklarda

Şahsen bakire olupta farkli yollarla (arka) iliskiye giripte bana yalan soyleyecek olan bir kizla evleneceğime (ki nerden anlayacaksın baska yollarla iliskiye girmis olduğunu) bana dürüstce yasadiklarini iliskinin basinda söyleyen ve normal yolla iliskiye girmiş kizla evlenmeyi tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coldplay3517 -- 7 Ağustos 2018; 10:51:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Yalnız öpüşmedim dese inanacak mısın ?
    Acemi rolünü yapmayı öğrendi çoğu.
    Profosyonel davranmazlar anlayamazsın.
    anlarım metodlarım var oral anal hepsini anlarım ben
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Hocam bizede söylese surpriz yasamalayim

• quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

para ver gideyim, sanki zevkine duruyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bizim okulda neler gördüm neler zaten evlenemem diyordum artık evlenmeyeceğim kesinleşti ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

düşünsene o dudaktan öpüştüğü adam sizin yaşadığınız yerde yaşıyor. sürekli birbirlerini görüyorlar. çocuğuna geliyor zamanında senin anneni dudaktan öpmüştüm diyor

bunu hoş karşılayacak kadar geniş değiliz evelallah
    Nasıl bir zihniyetiniz var anlamiyorum. Adam gelip eski sevgilisinin çocuğuna ben senin anneni dudağından öpmüştüm diyecek öyle mi? Bir insan nasıl bunu düşünür ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Benim elime kız eli değmedi.

Kızlarda yok mudur benim gibi?

Alıntıları Göster
    Heyy yavrum sen ne diyin tokmakbasi değmeyen yer varsa sukret

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Heyy yavrum sen ne diyin tokmakbasi değmeyen yer varsa sukret

Alıntıları Göster
    Madem bulamayacağız, o zaman tecrübelilere yönelelim.
  • dudaktan öpüşmüş kız bulursanız şükredin şimdiki kızlar neler neler yapıyor en iyisi güvenmediğin biriyle evlenmemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Alıntıları Göster
    Bu ülkede her türlü şans oyunu çekiliş kumar da serbest, (iddia, piyango loto toto)
    faiz de serbest,
    zina da serbest, (karaköy)
    içki de serbest, domuz eti de serbest (süpermarketler)

sevinler senin müslüman ülkeni bence sen yallah şeriatla yönetilen bir ülkeye
    blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 7 Ağustos 2018; 22:49:44 >
  • Evlenen forumu terketsin. Bu devirde evlenip karıların kölesi mi olacaksınız? Onlar size karılık yapmayacak beyler. Aksini düşünenler acilen ciddi ilişki kursun 1 sene sonra bana pm atsın

• Evliligin kendisi anlamsız birsey hangi birimizin hayal ettigi iliskilerdeki utopya gercek hayatla ortusdu ki ? Berkecanlarin taylanlarin ortusmustur ama benim degil. O yuzden agizdan opmus deep throat yapmis bunlarin bir onemi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda ne manyak insanlar var ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Coldplay3517 kullanıcısına yanıt
    Nereye anlayacak Allah bilir kız eli değmemiştir böyle kesin konuşuyor.Bir kız size soylemedikce anlayamazsın.Peki nasıl söyler.Bekaret takmıyorum dersiniz kıskanç olmazsiniz ne bileyim hal ve davranış aslında geçmiş flört olsun cinsellik olsun deneyimli olduğu hissettirirseniz rahat bir şekilde söyler.

• GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.