Şimdi Ara

Dubstep + Trance Dinleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dubstep ve Trance severler varsa bu konu altında sevdiği parçaları paylaşsa güzel bir konu olur diye düşünüyorum .

Öncelikle Dubstep ve Trance nedir bilmeyenler için tanımları

DUBSTEP : ritim duygusu gelişmiş insanlar daha da bi beğenir bu tarzı. tabi elektronik müzik sevenlerden bahsediyorum. çünkü aksak ritimler vardır ve ritim tutması gayet zevklidir dubstep'de. dansçılar için de eğlenceli bir tarzdır.

TRANCE :Trance Müzik Nedir ?

Kelime anlamı olarak Türkçede Trans demektir.Trans da adı üstünde kendinden geçmek demektir.Müzik olarak da ;

Pop yada rock müzik gibi kolay anlaşılamayan,belli bir söz dizesi sunmayan,hayal ve bilinçaltımızı yaşamamıza yardımcı olan ve içine girince bir türlü çıkılamayan
    İNSANIN İÇİNDEKİ ANLATAMADIĞI DUYGUDUR.
    Zaten anlatırsaTrance büyüsü bozulur.
    Hareketli dans şarkılarından ziyade daha çok kendinizi kaptırır gidersiniz hayallere dalarsınız kafa yapan bir müzik tarzıdır.

İlk parçalar benden olsun sevdiğim iki parça

TRANCE
    Afternova-Serenity

DUBSTEP
    Game Grid (Elliot Mars)

• Müzik bölümündeki dubstep konusuna bekleriz.
  • mesajim bulunsun sonradan ekleme yapacagim.

• Cutline - Let Me Go , dubstep olarak tavsiye edeceğim . Trance olarak tavsiye etsem forumun databasesi coker hic gerek yok.

• sıcak daha bugünün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sagopa Kajmer Nakarat
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dubmetal dinliyorum,evet yeni bi tarz..Bu tarza örnek Korn'un 2 şarkısı var..Get up ve Narcisstic Cannibal..Çok güzel 2 şarkı arkadaşlar tavsiye ederim metal ve dubstep karışımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: schweppes*

Cutline - Let Me Go , dubstep olarak tavsiye edeceğim . Trance olarak tavsiye etsem forumun databasesi coker hic gerek yok.

Ekleseydiniz hocam bu arada parça fena değilmiş
  • BEEEEENN!!! Youtube'da UFK Dubstep sayfası süper. Trance da Tiesto
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

Dubmetal dinliyorum,evet yeni bi tarz..Bu tarza örnek Korn'un 2 şarkısı var..Get up ve Narcisstic Cannibal..Çok güzel 2 şarkı arkadaşlar tavsiye ederim metal ve dubstep karışımı

Benmetal i fazla dinlememiştim bi iki kere dinleyip kapatmıştım daha yarıya gelmeden ama bunlara bir bakayım
  • dubstep te yeni çağın popüler müziği olacak demedi demeyin
  • Booty Luv - Say It , Let me go hosuna gittiyse bunu da seversin hocam , ama bos kafalı muzikler degil bunlar anlıyorsundur beni .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

BEEEEENN!!! Youtube'da UFK Dubstep sayfası süper. Trance da Tiesto

Dostum bende daha yeni UFK Dubstep in all track torrentini indirdim gerçekten mükemmel. Ayrıca trance dinlemek isteyenler için Paul Van Dyk ı öneririm kendisi Trance ın kralıdır denilebilir trance severler bilirler

• En iyilerden..

• Skrillex,noisia,skream,omega,cookie monsta,doctor p,flux pavillion ve daha niceleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIDS

dubstep te yeni çağın popüler müziği olacak demedi demeyin

Aynen hatta bi zaman sonra cıvığı çıkar diye söylenti var
  • Paylaşım ve tavsiyeler için herkese teşekkürler tam gaz devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyanürGünesi -- 24 Ekim 2011; 23:18:55 >
  • dubstep trance çok zıt olmuş ama dubstep öncesini de dinlerdim bundan 10 sene önce uk garage başladığında. sonra onun yerini dubstep aldı şimdi ona sardık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.