Şimdi Ara

Dubleks Daire İçin Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Millet acil yardıma ihtiyacım var şuan. Dubleks bir apartmana taşınıyoruz. Biraz araştırma sonunda modem + ap işimi görür diye düşünüyorum. Evin her köşesinde çekmesini istiyorum. Vatanda şöyle bir bundle var. Acaba işimi görür mü. Daha güçlü bir modem+ap de alabilirim. Her türlü tavsiyeye açığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snaxyz -- 7 Ağustos 2016; 0:53:45 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: snaxyz

    Millet acil yardıma ihtiyacım var şuan. Dubleks bir apartmana taşınıyoruz. Biraz araştırma sonunda modem + ap işimi görür diye düşünüyorum. Evin her köşesinde çekmesini istiyorum. Vatanda şöyle bir bundle var. Acaba işimi görür mü. Daha güçlü bir modem+ap de alabilirim. Her türlü tavsiyeye açığım.

    merhaba hocam asus un dsln16 vdls destekli modemini kullanabilirsinhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-dsl-n16-300mbps-vdsl2-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2-modem.html vatanda şuanda 169tl ürün ben geçen ay 199a almıştım. ap olarak ta yanında rpn12 alabilirsin odahttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-rp-n12-300mbps-kablosuz-n-range-extender.html 79 tl ye gelir.

    çekim alanı olarak kulanacağın yere göre değişir. benim evim 120m2 modem evimin orta noktasında kurulu her köşede çekim sağlıyor. ayrıca kurulum arayüzü çok basit. telefonla bile kurulum yapabilirsiniz.




  • dipsit54 kullanıcısına yanıt
    Bizim evde 180 m2 civari. Büyük sorun evde en azından herkesin odasında güçlü bağlantı istiyoruz. Çok kararsız kaldım kaldım ya. Senin önerdiklerin daha mantıklı geldi ama.

    Buarada bir sorum olacak. AP'den en güçlü performansı almak için modemin yanına mı koymalıyım yoksa olabildiğince uzağa mı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snaxyz -- 7 Ağustos 2016; 15:36:46 >
  • snaxyz kullanıcısına yanıt
    2-3 çeken bir yere koysan yeterli olur, AP'ın görevi aldığı neti olduğu yere yaymak.

    http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wa854re-300-mbps-n-kablosuz-wall-plug-kolay-kurulumlu-evrensel-menzil-genisletici-p-BD501264

    daha f/p olur N16 ile.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam sağol cevap için. Peki ap 2 tane mi alıyım? birini üste birini alta koyarım. Yoksa alt katta modem üst katta ap yeterli olur mu?
    Bir de hangisi daha iyidir sence? N16U vs N16



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snaxyz -- 7 Ağustos 2016; 19:31:03 >




  • snaxyz kullanıcısına yanıt
    İlk olarak 1 tane al yetmezse alırsın.

    N16U çok acayip bir model oldu doğru düzgün görünmeden kayboldu bulaşmayın TR de kullanan çok azdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dubleks teyim ayni hattan 2 modeme bagli biri altta biri ustte tabi biraz yukari cikinca oraya baglan gibi sorunlar olmuyor degil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemim Airties RT-211 ve alt katta. wi-fi'yi modemden kapatıp bu powerline ilehttp://www.tp-link.com.tr/products/details/TL-WPA4220KIT.html üst kattan wi-fi dağıtıyorum. Alt katta modemden açık olmasına gerek olmuyor. Fiyat olarak fazla gibi gözüksede bence denenebilir. wps destekleyen vir modem olursa wi-fi clone özelliğide bulunmakta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.