Şimdi Ara

Dubai Malı S3 & S4 Tavsiye - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
20.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kullanan bilen fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Canlı olarak da inceledim. Sorunsuz gibi görünüyor. Kasa olarak orjinali ile birebir. İnternette onlarca düşük fiyata bulunuyor Dubai mali altında. Tavsiye eder misniz? Uygulamalarda % internette & oyunlarda kasma problemi var mıdır. 1gb ram 4 çekirdekli 8mp kamera 500 tl fiyat verdiler Ankarada. Parayı çöpe atmakta istemiyorum...

Örnek ilan: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-glaxy-s4-329-tl-android-kacmaz-130986670/detay

• Yok mu yardım edecek biri???
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertchan

Merhabalar,

kullanan bilen fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Canlı olarak da inceledim. Sorunsuz gibi görünüyor. Kasa olarak orjinali ile birebir. İnternette onlarca düşük fiyata bulunuyor Dubai mali altında. Tavsiye eder misniz? Uygulamalarda % internette & oyunlarda kasma problemi var mıdır. 1gb ram 4 çekirdekli 8mp kamera 500 tl fiyat verdiler Ankarada. Parayı çöpe atmakta istemiyorum...

Örnek ilan: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-glaxy-s4-329-tl-android-kacmaz-130986670/detay

Birader s3 mini al bak keyfine. Bu klonlar elde patliyor bozuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• klon vs işine hiç girme bence piyasada 500-600 liraya alınabilecek güzel telefonlar var
  • 5 para etmez. dubai malı falan da yalan dolan. çin isminden korktuğu için millet. dubai, kore antin kuntin malı diyorlar... gm discovery falan alın bence
  • Haklısınız. Ben de dün gece araştırdım Discovery'e karar verdim ama daha piyasaya sürülmedi herhalde. Hiçbir yerde stokta bulamadım
  • Replika olan kore ve dubai malını al derim 500 tl pahalı ama . s4 500 tl adanada.neredesyse aynı kamerada cok az bi fark war hersey aynı tek hatlı olsun sorunu yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasim jarji 3 saat gidiyor.

• Neyin hocam?
  • en iyisi kore-dubai malı replika hem ucuz hem saqlam kamera google play hepsi calısıor oyunlar bile kasılmadan acılıo düsün
  • Yalnız kameranın, google play'ın çalışmasını bile neden artı özellik olarak görüyorsunuzki 3310 Almıyoruz ya, onlarda çalışsın artık...
    Ben Discovery ile arasındaki performans karşılaştırması açısından sordum.
  • Dubai veya kore malı diye birşey yok..hepsi çin malı..
  • Aynısını çin de montajlıyo bunda bi sorun yok... Zaten dünya pazarındaki elektronik ürünlerin % 90'ı çinde montajlanıyo(Orijinal ürünler dahil).... IPhone'lar dahi foxconn'un çin ve tayland'daki tesislerinde montajlanıyor.. Hatta her yıl bilmem kaç defa foxconn'un haber çıkıyor çocuk yaşta ve kötü şartlarda işçi çalıştırdığı için... Yani 2.000 küsür lira verilip alınan I-Phonelar bile aslında çin malı sayılabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicozturk

Aynısını çin de montajlıyo bunda bi sorun yok... Zaten dünya pazarındaki elektronik ürünlerin % 90'ı çinde montajlanıyo(Orijinal ürünler dahil).... IPhone'lar dahi foxconn'un çin ve tayland'daki tesislerinde montajlanıyor.. Hatta her yıl bilmem kaç defa foxconn'un haber çıkıyor çocuk yaşta ve kötü şartlarda işçi çalıştırdığı için... Yani 2.000 küsür lira verilip alınan I-Phonelar bile aslında çin malı sayılabilir :)

Tamam hepsi Çin malî fakat adamlar parasına göre üretiyor.

• tmm ama şuan da bu ürünler o kadarda fahiş fiyatlara mal edilmiyor ki.. Tmm birebir aynı kalitede olmaya bilir... Ama fiyat farkı kalite farkından daha fazla o yüzden alınabilir bence :) Not: Burada bahsettiğim klon ürünler
  • alicozturk A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım konu tarihine baktın mı yorum yazarken? Tamam eyvallah cevap yazmaya uğraşmışsın da piyasaya S5 çıktı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6carpediem7

Arkadaşım konu tarihine baktın mı yorum yazarken? Tamam eyvallah cevap yazmaya uğraşmışsın da piyasaya S5 çıktı artık.

Galaxy s5 in de dubai ve kore malı hazır olur hemen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.