Şimdi Ara

dubai'de elektronik alınacak yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi' arkadaşım dubai'ye gidiyor,oradaki elektronik fiyatlarını nasıl öğrenebiliriz? türkiye ile fark var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dubai'de Elektronik Alışverişi

Dubai, elektronik ürünler satın almak için ideal bir destinasyondur. Şehir, çok çeşitli seçenekler sunan çok sayıda mağaza ve alışveriş merkezine ev sahipliği yapmaktadır.

Dubai'de Elektronik Nereden Alınır?

Dubai'de elektronik eşyalar için en popüler yerler şunlardır:

• Mall of the Emirates: Dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri ve çok çeşitli elektronik mağazaları bulunmaktadır.
    • Dubai Mall: Dubai'nin en ünlü alışveriş merkezlerinden biri ve çok sayıda elektroniğe özel mağaza içermektedir.
    • Bur Dubai Souk: Geleneksel bir pazar ve elektronik eşyaların uygun fiyatlarla bulunabileceği küçük dükkânlar bulunmaktadır.

Dubai Telefon Mağazaları

Dubai'de en son akıllı telefonları en uygun fiyatlarla arıyorsanız, şu mağazaları ziyaret etmelisiniz:

• Apple Store: iPhone ve diğer Apple ürünlerinin resmi perakendecisi.
    • Samsung Store: Samsung akıllı telefonları ve diğer cihazları için resmi perakendeci.
    • Etisalat: Yerel bir telekomünikasyon şirketi ve çok çeşitli akıllı telefonlar sunmaktadır.

Dubai Elektronik Fiyatları

Dubai'deki elektronik fiyatları, diğer dünya şehirlerine kıyasla genellikle rekabetçidir. Ancak mağazadan mağazaya fiyatlarda küçük farklılıklar olabilir. En iyi fırsatları bulmak için karşılaştırma yapılması önerilir.

Dubai'de Elektronik Eşya Fiyatları

Dubai'deki elektronik eşya fiyatları, ürünün türüne ve markasına göre değişir. Genel olarak, elektronik eşyaların fiyatları Amerika Birleşik Devletleri veya Avrupa gibi diğer ülkelerden daha uygun olma eğilimindedir.

Dubai'de En Ucuz Elektronik

Dubai'de en ucuz elektronik eşyaları bulmak için şu ipuçlarını takip edebilirsiniz:

• Sezon dışı alışveriş yapın: Yeni modeller piyasaya sürüldüğünde fiyatlar daha yüksek olabilir.
    • İndirimleri ve satışları takip edin: Mağazalar genellikle özel günler ve etkinlikler sırasında indirimler sunar.
    • Çoklu öğe satın alın: Bazı mağazalar, birden fazla öğe satın aldığınızda toplu indirimler sunar.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Sitelerine bak mesela samsung uae sitesine bak orda fiyatlar yazar benim tavsiyem tax free ile ugrasana kadar n11 e filan bakin bende ps4 alicaktim 400 euro ya burda 1000 tl ye aldim.Noldu ugrasmadan ayni fiyatta aldim :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam avmlere değilde çarşı, pazarlara gitsin. Ama avmlerde arada indirim oluyormuş ölücü çoktur orada. Her hülakarda fiyatları buradan ucuzdur ama ucuza gelsin diye çakma şeyler almayın. Radyasyon taşıyan mallar da geliyormuş oraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok büyük alışveriş merkezleri var oradaki mağazalardan alabilir türkiyeden az ucuz
  • Dolar yukseldi ne kadar ucuza geleeecek ki bide kayit parasi var
  • hocam telefon değil, kulaklık vs. düşünüyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uğraşmaya değer bir fark yok açıkçası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dubai'deki AVM ler ile Türkiye'deki fiyatlar arasında öyle çok ciddi bir fark söz konusu değil. Ben aralık 2014 yılında Dubai'den İphone 6 aldım öyle çok ciddi kar etmedim. Dubai'de aynı iphone 6 için arada ciddi fark olan iki fiyat verebilirler. Bu durumda dikkatli olmak lazım çünkü sadece Birleşik Arap Emirliklerinde kullanılan iphoneyi ucuza satıyorlar. Aldanıp da almayın çünkü Arap Emirliklerinin dışına çıkınca kullanamazsınız. Ancak fotoğraf makinesi, kamera gibi telefon dışı elektronik eşya alacaksanız Al Fahidi caddesini öneririm. Ciddi anlamda ucuz bir yer. Özellikle ara sokaklardaki elektronikçilerde çok da iyi pazarlık şansınız var. Ancak buralarda telefon almanızı önermem çünkü orijinali ile birebir çakmasını satabilirler.

http://gezginflamingo.blogspot.com.tr/2015/05/dubai.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.