Şimdi Ara

Dualshock 4'ümdeki L2 Tuşu Gıcırdıyor Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, Dualshock 4 ümde tuşu gıcırdıyor, mesela 1 saat bir oyun oynadığımda baya azalıyor, neredeyse çıkmıyor, playstation 4 ü kapayıp diğer gün açtığımda, dualshock u elime aldığımda tekrar gıcırdamaya başlıyor sizce ne yapmam gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCirx -- 4 Ağustos 2014; 18:07:43 >

• Kafaya takmayın. Bir süre sonra geçiyor. Bazıları bir tür yağ damlatarak çözmüşler ama atraksiyona gerek yok. Kafaya takmayın yeterli.
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    Bende bekleyerek bitmesini istiyorum ancak insanı bir süre sonra baya bi rahatsız ediyor
  • Benimde Gıcırdıyor bende sen gibi kafaya çok takıyordum ki Ne zaman The Last Of Us aldım Oyuna KENDİMİ KAPTIRDIM O gıcırtı sesleri vs falan duymadığımı fark ettim. Şuan Senin Konunu GÖrünce aklıma geldi

Sen bi oyuna kendini kaptır sonra o gıcırtı sesi sana Ninni gibi gelir m.etme birşey olmaz : )
  • MrCirx kullanıcısına yanıt
    konu daha önce çok defa açılmıştı , kesin çözümü tuşa basılı tut üst arasından WD-40 sık bir daha asla ole bir ses duymassın .
  • Wd -40 ı kulak temizlemee cubuguna damlat tuşa basılı tutup biraz yagla orayı geçer beklersende geçiyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wd ile eskisinden bile daha iyi oluyor. sık wd-40 ı olsun bitsin. bir zararı falanda yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dualshock 4 tuş sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende R2 gıcırdıyordu 1-2 hafta hiç oynamadım (gıcırdamadan dolayı değil) kendi kendine geçti.

• Hocam youtube den videoları var kronik bir sorun yaglamak yeterlı videodan tam detayları ogrenırsın basit bir durum

• Ayni Sorun Bendede Var Fazla Takmiyom Daha.
    Oyunun Sesini Ac Keyfine Bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimkide gıcırdıyor hem L2 hem R2, boşver oynamana bak, ben öyle yapıyorum...
  • bendede gıcırdıyordu çözümü çoook basit;

kürdanı yağa bandırın ve kürdanla yağlayın aralardan içerisine damlatmaya çalışın çok hafif içine doğru damlasın yeter.
    ben normal sıvı yağla yaptım işe yaradı en ufak bir ses yok, 2 dakikada ses gitti :)
  • Bir süre kullandıkça o ses gidiyor ya da ufacık yağ damlatın.

• düşünmüştüm ama yağladıktan sonra kullanırken tuşun heryerinin yağ olmasından korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCirx -- 20 Ağustos 2014; 14:20:26 >
  • Yağlayan bir arkadaş çok pişman olmuştu sanki. Ben mi yanlış hatırlıyorum ?
  • Gayet normal bir durum banada aynısı oldu hatta gıcırdama biraz daha artı gibi olup daha sonradan yavaş,yavaş azalmaya başladı şuan hiç bir sorun yok.
  • Benim önce R2 gıcırdadı bekleyince geçti, ama L2 bekle bekle geçmeyince aradan çok az yağladım. Umarım bir sorun çıkmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.