Şimdi Ara

dualshock 4 sağ analog kendi kendine haraket ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ps4 pro’yu alalı 2 ay bile olmadan ds4 bozuldu, sağ analog kendi kendine ekranı yukarıya kaydırıyor, ama başka yönlerde sıkıntı yok. Herhangi bir şekilde vurma atma çarpma olmadı çok temiz ve titiz kullanırım neden oldu bilmiyorum, oyun zevkimin içine etti, ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim yardım ederseniz çok memnun olurum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aretra -- 22 Ocak 2020; 1:28:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bazı oyun larda ayarlarda deadzone seçeneyi vardır o analog için yükselt onu düzelir.
    aşırı çok ise garantiye yolla ama playstation garantisi Türkiyede çok kötü seviyede büyük
    ihtimal değişim yada tamir yapmazlar.
  • eurasia garanti ise ver garantiye gitsin
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Eurasia garantili, teknosa’dan almıştım, garanti için teknosayamı yoksa sony ilemi irtibata geçmeliyim, birde sadece kolu’mu yoksa tüm konsolu kutuya katıp göndermem gerekiyor?

• aretra A kullanıcısına yanıt
    sadece kolu yollamanız yeterli,benimkide aynı sol analog drifting yapıyor.

ben yollıyalı 1 ay oldu hala parça bekliyor serviste,benimkinin garantisi bitmişti o yüzden sallıyorlar.

İstanbuldaki konsol satan dükkanlara yollasaydım daha çabuk yaparlardı ama işte acemilik,çünkü zaten yine para vericem garantisi bittiği için.
  • Sağ analoğun değişimi veya temizliği ile sorununuz düzelir.
  • değişim şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mouse kendi kendine hareket ediyor
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Analog sensörler bozulmuş. Bu kolların en dandik yeridir. Ps cafem var, 2 senedir, değiştigim sensörlerin sayısını hatırlamıyorum bile. Piyasada satılan sensörler daha dandik ve hassasiyet baya kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımınız için çok teşekkur ederim arkadaşlar, sony ile irtibata geçtim yetkili servise yönlendirdiler, yakın zamanda tamir yada değişim için uğrayacağım, umarım değişim yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aretra

Yardımınız için çok teşekkur ederim arkadaşlar, sony ile irtibata geçtim yetkili servise yönlendirdiler, yakın zamanda tamir yada değişim için uğrayacağım, umarım değişim yaparlar.
    Dün itibarı ile ds4’ü servise götürdüm, video’lu kanıtlarını hepsini gösterdim, bu sıkıntıdan gelen çok oluyor %80 değişim yaparlar dediler, gelmeside 10 yada 15 günü bulurmuş.

• Ds4’ü vereli 18 gün oldu, hala ses seda yok, yurt dışına gitse bile şimdiye gelirdi. Kabak tadı verdi artık, bu işte bir iş var ama ne?

• dual shock 4 v2'lerin tamamında sorun var

bunlardaki drifting problemini nasıl çözüyorsunuz

bende 3 tane var

kuzenimde 1 tane var

arkadaşta 2 tane var

hepsinin sağ analog'u durup dururken kafasına göre sola ya da sağa çekiyor.

• defected kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Garantisi bitmemişti benimkinin, gönderdim yenisi geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.