Şimdi Ara

DualShock 3 kendi kendine kapanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk başta ayarlardan dolayı zannettim baktım, otomatik kapatmadan dolayı değilmiş. Bazen oyun oynarken pat diye gidiyor, ama genel olarak 1-2 dk ellemediğim zaman gidiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ps3'den kaynaklı bir sorun sanırım. İki ds3'de de aynı şeyi yaşıyorum. Çok can sıkıcı

Edit: Sorun ds 3'lerden kaynaklıymış birisinde d-paddeki sol tuşuna çok bastırınca kapanıyor. Hatta mortal kombat oynarken ds 3 aniden kapanınca adam kendi kendine sola doğru sürekli hareket ediyor hep. Off ya ucuz birşey de değilki şu ds3 ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğurtluMakarna -- 1 Mayıs 2011; 13:58:53 >

• Sarji bitmis olabilir mi
  • Yok ya dolu gözüküyor. Şimdi anladım sanırım sorun ds3lerden kaynaklı çok fazla yere düşürdüm. Birisinde D-paddeki sol tuşuna çok bastırınca kapanıyor diğerini çözmeye çalışıyorum. Nası tamir ettiririm veya ederim bunları ya
  • Abi sen ds3'ü nasıl kullandın öyle yav?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaLqa

Sarji bitmis olabilir mi

Bunu yazmaya girmiştim
  • Icini acacaksin baska kacari yok.
    Ve her basilan tusun altini kontrol ediceksin.
    Muhtemelen cok dusurdugun icin mekanizma ici bir sase sorunu olusuyor sanirim.

Gecmis olsun./

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 1 Mayıs 2011; 14:26:23 >
  • Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Aceba spotcular falan tamir eder mi ya? Tırsıyorum, o kadar para saydım elimden uçup gitmesin. Neyse açayım bi içini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psn kapandığından beri ds u hiç sarj etmedim demekki yuzune bakmıyorum ps3 ün gunde 10 15 en fazla 30 dakika daha 20 gun önce aldım ps3 ü 1hafta sonra psn kapandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Aceba spotcular falan tamir eder mi ya? Tırsıyorum, o kadar para saydım elimden uçup gitmesin. Neyse açayım bi içini

Evet tamir ediyorlar.Benimde 1 tane bozuk ds3 üm var.Feza konsola sormuştum fiyatı hakkında , vereceğin para en çok 15 lira demişti.Tabi her spotçu için değişebilir fiyatlar.Kolu hala yaptırmaya götürmedim orası ayrı mesele
  • YoğurtluMakarna kullanıcısına yanıt
    aynı problem bendede var motorları söktüm lehimleri ısıttık bataryayı değiştirdik aynı sorun devam ediyo üstelik kollarım 2 ay bile olmadı alalı sorunu çözersen banada yaz
  • bu gri kolların tümünde sanırım bu olay var.sebebini bilmiyorum ama bende de olay aynı.170 tl ver 2 ay oyna.allah belanı versin sony!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.