Şimdi Ara

dual DVI nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar... bazı ekran kartlarında dual dvi çıkış var ve normal mavi renkli çıkış yok. nedir-ne değildir bu dual dvi çıkışlar. kullandığım ekran kartımda (ve öncekinde de) bir tane dvi bir tane de mavi renkli bildiğimiz çıkış var ve ben crt monitorumu (monitorumun markası ve modeli: hyundai imagequest qv770) bu mavi çıkışa bağlıyorum hep. şimdi ben dual dvi çıkışlı bir ekran kartı alsam crt monitorumu bunlara sorunsuz takabiliyormuyum yoksa dual dvi çıkışlı bir ekran kartı için lcd monitör mü almak lazım? yardımcı olursanız sevineceğim.

• dönüştürücüler ile crt d-sub15 bağlantısına sahip olan monitörünü dvi girişine takabilirsin. artık teknoloji ilerledi. insanlar lcd ekran kullanmaya başladı ve dvi çıkış kullanmaya. bu nedenle artık dual dvi çıkışlı ekran kartları yaygınlaşıyor ve genelde 200$ dolar ve üstü kartlarda oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgc -- 29 Ekim 2005, 5:57:46 >
  • Kutusundan DVI -VGA 15 pin dönüştürücüsü çıkıyorsa sorun olmaz.Çıkmıyorsa bir yerden temin etmen gerekecek.
    quote:

Orjinalden alıntı: mcok

dostlar... bazı ekran kartlarında dual dvi çıkış var ve normal mavi renkli çıkış yok. nedir-ne değildir bu dual dvi çıkışlar. kullandığım ekran kartımda (ve öncekinde de) bir tane dvi bir tane de mavi renkli bildiğimiz çıkış var ve ben crt monitorumu (monitorumun markası ve modeli: hyundai imagequest qv770) bu mavi çıkışa bağlıyorum hep. şimdi ben dual dvi çıkışlı bir ekran kartı alsam crt monitorumu bunlara sorunsuz takabiliyormuyum yoksa dual dvi çıkışlı bir ekran kartı için lcd monitör mü almak lazım? yardımcı olursanız sevineceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Kutusundan DVI -VGA 15 pin dönüştürücüsü çıkıyorsa sorun olmaz.Çıkmıyorsa bir yerden temin etmen gerekecek.
    quote:

Orjinalden alıntı: mcok

dostlar... bazı ekran kartlarında dual dvi çıkış var ve normal mavi renkli çıkış yok. nedir-ne değildir bu dual dvi çıkışlar. kullandığım ekran kartımda (ve öncekinde de) bir tane dvi bir tane de mavi renkli bildiğimiz çıkış var ve ben crt monitorumu (monitorumun markası ve modeli: hyundai imagequest qv770) bu mavi çıkışa bağlıyorum hep. şimdi ben dual dvi çıkışlı bir ekran kartı alsam crt monitorumu bunlara sorunsuz takabiliyormuyum yoksa dual dvi çıkışlı bir ekran kartı için lcd monitör mü almak lazım? yardımcı olursanız sevineceğim.

teşekkürler ama bir sorum daha var. şu anki ekran kartımın kutusundan çıkan dvi dönüştürücüyü kullandığımda monitörüme görüntü gelmiyor. bu normal mi?

• up
  • Çünkü kullandığın dijital DVI çıkışı LCD için dijital görüntü gönderiyor sen sadece bunu D-SUB 15 e çeviriyorsun (yani mavi bağlantı türüne) ama gönderilen sinyal türünü çevirmiyorsun böylece kullandığın rüplü ekran bu görüntü türünü göstermiyor. Bu arada söylediklerim sadece tahmin. Daha önce LCD ekran kullanmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keops

Çünkü kullandığın dijital DVI çıkışı LCD için dijital görüntü gönderiyor sen sadece bunu D-SUB 15 e çeviriyorsun (yani mavi bağlantı türüne) ama gönderilen sinyal türünü çevirmiyorsun böylece kullandığın rüplü ekran bu görüntü türünü göstermiyor. Bu arada söylediklerim sadece tahmin. Daha önce LCD ekran kullanmadım.

aslında bu dual-dvi olayını şunun için merak ediyorum: ekran kartı terfisi düşünüyorum ve uygun bişeyler bakıp duruyorum netten. bazı ekran kartlarında mavi çıkış yok ve ikisi de dvi çıkış. işte burası beni kıllandırıyor. yani dual-dvi çıkışlı bir ekran kartı alsam, monitörümü de değiştirmek zorunda kalacak mıyım? ekran kartında agp den pci-x geçmeyi planlıyorum. hal böyle olunca anakart terfisi zorunlu... bir de bunun üstüne monitör almak işime gelmiyor doğrusu.

son olarak merak ettiğim şu: dual-dvi çıkışlı bir ekran kartı alacak olsam, monitörümü de değiştirmem gerekecek mi? (monitörüm: hyundai imagequest qv770)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Monitör Dvi ve Vga No Signal
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Arkadaşlar Dvi ile ilgili bilgi bulunan bir site buldum bakmanızı tavsiye ederim.

http://www.teknodonanim.com/forum/te...ise-yarar.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.